zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εργοστασιακά νομίζω επιτρέπεται μόνο στα πίσω παράθυρα πιο σκούρες, πιο ανοιχτές στα μπροστινά παράθυρα και καθόλου στο παρμπρίζ. Τουλάχιστον έτσι είναι το δικό μου που έχει από τη μάνα του 1
Dare-Devil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 2 είναι οι μαρκες που αναμεσα τους θα αποφασισεις τι θα βαλεις... 3Μ και Llumar μην πας σε οποιαδήποτε άλλη...! και εννοείται θα πας να στις βαλουν ατομα που εξιδεικευονται... είναι οι 2 κορυφαιες μαρκες με το καλυτερο αποτελεσμα Βασικά πολύ καλά πράγματα διαβάζω (και εδω και 2 χρόνια έχει βάλει ένας φίλος μου στο bmw του) για τις http://www.aswf.gr/ Φυσικά 3M και Lumar θεωρούνται τοπ ή τουλάχιστον είναι η πιο διαδεδομένες σαν brands Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από Dare-Devil
shine Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 το ΚΤΕΟ είναι και αυτό ένα θέμα, δε λέει να σε αναγκάσουν να της βγάλεις. το ότι σου δίνουν χαρτί δε λέει κάτι. ο νόμος τι λέει γι αυτή την περίπτωση; δε το έχω ψάξει καθόλου
aGka8l Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καλά ακούγονται και για τις foliatec Νο1 ενα ομως ειναι πρώτα ο μάστορας και μετά η μάρκα της μεμβράνης
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 2 είναι οι μαρκες που αναμεσα τους θα αποφασισεις τι θα βαλεις... 3Μ και Llumar μην πας σε οποιαδήποτε άλλη...! και εννοείται θα πας να στις βαλουν ατομα που εξιδεικευονται... είναι οι 2 κορυφαιες μαρκες με το καλυτερο αποτέλεσμα Συμφωνω απολυτα !!! Εχω Lumar από το 2008 χωρις κανενα προβλημα όπως παλια με 3Μ Να βαλεις αυτές που επιτρεπει ο νομος .
_chris_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά που μπορούμε να βρούμε το νόμο που λέει ακριβώς τι επιτρέπεται; για να μη λέει ο καθένας ότι θέλει
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CFQQFjAIahUKEwiV04T7tJXIAhUEXBoKHZNWBuY&url=http%3A%2F%2Fwww.yme.gr%2Fgetfile.php%3Fid%3D1584&usg=AFQjCNHVdcIxzmT_aseqC5Sg6W0jCoYd-Q&sig2=Z4u5GOE6g57ck1KopKWcjA 1
thant Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο ειχε αντηλιακές μεμβράνες σε ολα τα τζάμια εκτός απο το παρμπρίζ. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν κατά πόσο ειναι νόμιμες οι μεμβράνες που εχει τοποθετήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και αν θα εχω πρόβλημα με το ΚΤΕΟ. Το χαρτί της τοποθέτησης που έχω λέει τα εξής χαρακτηριστικά των μεμβρανών... Εργ.Κατασκευής: PROTECT CARD made in usa Τύπος: High Performance Μεμβράνη UV: ΝΑΙ Συντελεστής μετάδοσης φωτός: 32% Συντελεστής ανάκλησης: 8% Τι λέτε, υπάρχει περίπτωση να με γράψουν ή να με κόψουν στο κτεο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Απιθανο να σου κανουν προβλημα εκτος και με το ματι ειναι παρα πολυ σκουρες....
thant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Απιθανο να σου κανουν προβλημα εκτος και με το ματι ειναι παρα πολυ σκουρες.... Η νομοθεσία λέει οτι ο συντελεστής μετάδοσης φωτός πρεπει να ειναι εως 70%. Τι εννοεί? απο 70% και πάνω ή 70% και κάτω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η νομοθεσία λέει οτι ο συντελεστής μετάδοσης φωτός πρεπει να ειναι εως 70%. Τι εννοεί? απο 70% και πάνω ή 70% και κάτω? Μαλλον πανω απο 70% αν και η διατυπωση ισως δεν ειναι σωστη . 1
georgegreece Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα , απο θεμα ποιοτητας και όχι θέμα τιμής, δηλαδή αντοχή , δείκτες περιορισμού ακτινοβολίας κλπ όποιος γνωρίζει... ποιά εταιρία έχει τις καλύτερες ? 3Μ , LLUMAR ή και αυτές - αντηλιακες μεμβρανες gwf ? Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από georgegreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα