Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργοστασιακά νομίζω επιτρέπεται μόνο στα πίσω παράθυρα πιο σκούρες, πιο ανοιχτές στα μπροστινά παράθυρα και καθόλου στο παρμπρίζ. Τουλάχιστον έτσι είναι το δικό μου που έχει από τη μάνα του

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 είναι οι μαρκες που αναμεσα τους θα αποφασισεις τι θα βαλεις... 3Μ και Llumar μην πας σε οποιαδήποτε άλλη...! και εννοείται θα πας να στις βαλουν ατομα που εξιδεικευονται... είναι οι 2 κορυφαιες μαρκες με το καλυτερο αποτελεσμα

Βασικά πολύ καλά πράγματα διαβάζω  (και εδω και 2 χρόνια έχει βάλει ένας φίλος μου στο bmw του) για τις http://www.aswf.gr/

Φυσικά 3M  και Lumar θεωρούνται τοπ ή τουλάχιστον είναι η πιο διαδεδομένες σαν brands 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

το ΚΤΕΟ είναι και αυτό ένα θέμα,

δε λέει να σε αναγκάσουν να της βγάλεις.

το ότι σου δίνουν χαρτί δε λέει κάτι.

ο νόμος τι λέει γι αυτή την περίπτωση; δε το έχω ψάξει καθόλου

Δημοσ.

2 είναι οι μαρκες που αναμεσα τους θα αποφασισεις τι θα βαλεις... 3Μ και Llumar μην πας σε οποιαδήποτε άλλη...! και εννοείται θα πας να στις βαλουν ατομα που εξιδεικευονται... είναι οι 2 κορυφαιες μαρκες με το καλυτερο αποτέλεσμα

Συμφωνω απολυτα !!! Εχω Lumar από το 2008 χωρις κανενα προβλημα όπως παλια με 3Μ

Να βαλεις αυτές που επιτρεπει ο νομος .

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο ειχε αντηλιακές μεμβράνες σε ολα τα τζάμια εκτός απο το παρμπρίζ. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν κατά πόσο ειναι νόμιμες οι μεμβράνες που εχει τοποθετήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και αν θα εχω πρόβλημα με το ΚΤΕΟ.

Το χαρτί της τοποθέτησης που έχω λέει τα εξής χαρακτηριστικά των μεμβρανών...

Εργ.Κατασκευής: PROTECT CARD made in usa

Τύπος: High Performance

Μεμβράνη UV: ΝΑΙ

Συντελεστής μετάδοσης φωτός: 32%

Συντελεστής ανάκλησης: 8%

Τι λέτε, υπάρχει περίπτωση να με γράψουν ή να με κόψουν στο κτεο?

Δημοσ.

Απιθανο να σου κανουν προβλημα εκτος και με το ματι ειναι παρα  πολυ σκουρες....

Η νομοθεσία λέει οτι ο συντελεστής μετάδοσης φωτός πρεπει να ειναι εως 70%.

Τι εννοεί? απο 70% και πάνω ή 70% και κάτω?

Δημοσ.

Η νομοθεσία λέει οτι ο συντελεστής μετάδοσης φωτός πρεπει να ειναι εως 70%.

Τι εννοεί? απο 70% και πάνω ή 70% και κάτω?

Μαλλον πανω απο 70% αν και η διατυπωση ισως δεν ειναι σωστη .

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα ,

απο θεμα ποιοτητας και όχι  θέμα τιμής,   δηλαδή  αντοχή , δείκτες περιορισμού ακτινοβολίας  κλπ όποιος γνωρίζει...  ποιά εταιρία  έχει τις  καλύτερες ? 3Μ , LLUMAR ή και αυτές  - αντηλιακες μεμβρανες gwf

?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από georgegreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...