Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανακριβοοοοοοο!!!!

Το πανακριβο που ακριβως το ειδες???http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=gtx+980ti

Για υδροψυξη στην συγκεκριμενη καρτα μια χαρα τιμη εχει(αλλα και η αεροψυξη μια χαρα ειναι)

Ουτως ή αλλως αυτη η καρτα προοριζεται για Ultra 60fps 1440p,αλλα και για 1600p και 2160p(4κ κοινως)σε High settings οπου το κοστος ειναι και αναλογο.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι οι υδροψύξεις έχουν ημερομηνία λήξης. Σε 5 χρόνια μπορεί να σταματήσει να δουλεύει. Βέβαια και η κάρτα θα είναι παλιά. Κάποιος όμως μπορεί να θέλει να την έχει.
Θα γίνεται να την αλλάξεις αγοράζοντας μία H55 και να την βάλεις πάνω;

Δημοσ.

Νομίζω οτι είναι μικρή η υγροψυξη. Ειδικά για λύση υγροψυξης, συν καλοκαίρι, συν OC, δεν θα έχεις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Με λίγα λόγια, προσωπικά δεν μου λεει πολλά σε σχέση με αεροψυξη (η συγκεκριμένη υγροψυξη).

Δημοσ.

Νομίζω οτι είναι μικρή η υγροψυξη. Ειδικά για λύση υγροψυξης, συν καλοκαίρι, συν OC, δεν θα έχεις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Με λίγα λόγια, προσωπικά δεν μου λεει πολλά σε σχέση με αεροψυξη (η συγκεκριμένη υγροψυξη).

Μια χαρα επιδοσεις εχουν πλεον και οι μονες υδροψυξεις....

Δημοσ.

Μια χαρα είναι για υδροψυξη το πρόβλημα είναι η πλακα και ο ανεμιστήρας για vram Και vregulators δεν είναι ουτε χαλκινη και ο ανεμιστήρας είναι πολύ μικρος.

Η τρομπα τις υδροψιξης κανει πολύ θορυβο και επισης η μνημες δεν ανεβαινουν λογο του ότι δεν πατανε πανω στο νερο.

Ο core δεν ανεβαινει περισοτερο από 1.500 που ουτος η άλος ολες οι 980TI Εκει παιζουν.

Από ρευματα επισης είναι μια από τα ιδια , αν και ακομα και G1 Gigabyte Που εχει και καλα 8+8 παλη τα ιδία αποτελέσματα εχει .

Με λιγα λογια πεταμενα λεφτα , πολύ θορυβος από το μικρο ανεμηστιρακι και από την τρομπα νερου. απλα για να λεμε ότι εχουμε λιγους βαθμούς και από OC καμια διαφορα.

Η καλυτερη 980TI είναι μια  Palit Super Jetstream , εχει το καλυτερο OC μαζι με την Ζοtac Extreme με την διαφορα ότι είναι η πιο ΑΘΟΡΙΒΗ 980ΤΙ που υπαρχει .

Proof ...http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_980_Ti_Super_JetStream/29.html

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι είναι μικρή η υγροψυξη. Ειδικά για λύση υγροψυξης, συν καλοκαίρι, συν OC, δεν θα έχεις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Με λίγα λόγια, προσωπικά δεν μου λεει πολλά σε σχέση με αεροψυξη (η συγκεκριμένη υγροψυξη).

Ετσι ακριβως μια αεροψυξη είναι καλύτερη όταν είναι σωστη.

Δημοσ.

Μια χαρα είναι για υδροψυξη το πρόβλημα είναι η πλακα και ο ανεμιστήρας για vram Και vregulators δεν είναι ουτε χαλκινη και ο ανεμιστήρας είναι πολύ μικρος.

Η τρομπα τις υδροψιξης κανει πολύ θορυβο και επισης η μνημες δεν ανεβαινουν λογο του ότι δεν πατανε πανω στο νερο.

Ο core δεν ανεβαινει περισοτερο από 1.500 που ουτος η άλος ολες οι 980TI Εκει παιζουν.

Από ρευματα επισης είναι μια από τα ιδια , αν και ακομα και G1 Gigabyte Που εχει και καλα 8+8 παλη τα ιδία αποτελέσματα εχει .

Με λιγα λογια πεταμενα λεφτα , πολύ θορυβος από το μικρο ανεμηστιρακι και από την τρομπα νερου. απλα για να λεμε ότι εχουμε λιγους βαθμούς και από OC καμια διαφορα.

Η καλυτερη 980TI είναι μια  Palit Super Jetstream , εχει το καλυτερο OC μαζι με την Ζοtac Extreme με την διαφορα ότι είναι η πιο ΑΘΟΡΙΒΗ 980ΤΙ που υπαρχει .

Proof ...http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_980_Ti_Super_JetStream/29.html

Φίλε μου έτσι ακριβώς είναι από τις καλύτερες 980 ti, παίζω στο full σε 1440p έιναι αθόριβη, δεν κολάει πουθένα εκτός από το crysis 3 παίζω στα περίπου 30 fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...