biotrue21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα.μπορει να φενετε αστειο αλλα λογου φοιτιτικου πακετου εχουνε μαζευτει στον λογαριασμο του watch up αρκετα χρηματα 60σιν και δεν ξερω που να τα χρησιμοποιησω απο μοναδες κλπ ειμαι φουλ δεν μου χρειαζονται....μπορουν να φανουν καπου χρησιμα?ευχαριστωω
Kostasspil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 βαλε ιντερνετ/μηνυματα κλπ. απ ολα εχεις?
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 E ναι, σου τα δίνουν όλα τσάμπα Ξέρω γω, στείλε τα σε κανένα φίλο, (αν γίνεται) στο 1/4 της τιμής
biotrue21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο λεω κ γω μονο ετσι ισως φανουν χρησιμα...σκευτηκα μηπως υπηρχε κανα σιτε για αγορες τπτ τετιο αλλα δεν τ κοβω ν υπαρχει
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο λεω κ γω μονο ετσι ισως φανουν χρησιμα...σκευτηκα μηπως υπηρχε κανα σιτε για αγορες τπτ τετιο αλλα δεν τ κοβω ν υπαρει Φατα σε ροζ τηλέφωνα, ή παιζε την μλκ με τον αναγραμματισμό. Αν και 99% στημένο, μπορεί να κερδίσεις τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα