D4rkshadow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο... Ο ανθρωπος το εχει,ειναι απλο
speedy23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ειχε filler feeling (και λεω ετσι διοτι δεχομαι οτι δεν ηταν πραγματικα μιας και θα βαζαμε το επεισοδιο ως μερος της διαδικασιας του Baal της εκπληρωσης του στοχου του) αλλα βλεποταν. Απλα δεν διασκεδασα τοσο οσο στα προηγουμενα. 2
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ηταν κακο επεισοδιο κατα την γνωμη μου το τελευταιο?Οχι.Ηταν ομως και καλο?Παλι οχι. Το ολο σκηνικο στο κτιριο αυτο δεν ηταν κακη ιδεα/υλοποιηση,αλλα δεν επρεπε να φαει ολο το επεισοδιο μονο με αυτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ep. 8 Τελικά το ψυχιατρείο ήταν "αληθινό" και το Delta (δεν το παράτησε στο demolition derby; ) με τους 3 ήταν πράγματι η παρέα. Ο Σερίφης too fucking dumb to live. Not sad to see him go. Brainwashed Ash is creepy. and it was his plan all along... Kelly vs Puppet... Damn, that's a deep cut...
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 μεγαλο σοκ η τελευταια σκηνη Και ναι και οχι.Ναι γιατι οκ ειναι απο το ας πουμε κεντρικο cast ,οχι γιατι εν μερη τις περισσοτερες φορες δεν εκανε και τιποτα. Εκτως αν εννοεις σοκ το ολο θεαμα που οκ ναι δεν ηταν να το βλεπεις αν τρως
noFEARgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και ναι και οχι.Ναι γιατι οκ ειναι απο το ας πουμε κεντρικο cast ,οχι γιατι εν μερη τις περισσοτερες φορες δεν εκανε και τιποτα. Εκτως αν εννοεις σοκ το ολο θεαμα που οκ ναι δεν ηταν να το βλεπεις αν τρως οχι σιγα ολη η σειρα μεσα στα αιματα ειναι εχουμε συνηθησει πλεον απλα οταν ο αλλος ειναι απο το πρωτο επεισοδιο μεσα στους τοπ 3 χαρακτηρες ε ενταξει ειναι ξενερα οσο και να το κανεις ακομα και για μια κωμικη σειρα .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή μόνο εγώ σκεφτόμουν τις κλασσικές black humor ατάκες σε στυλ Half the man he used to be και τέτοια...;
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα δεν δινω τοση βαση στις ατακες οταν προκειται για ετσι γρηγορες σκηνες οπως αυτη στο τελος που πηγαινε περα δωθε, αλλα καταλαβαινω τι εννοεις.
Miracle Worker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πριν 4 μέρες την ξεκίνησα έφτασα κιόλας να περιμένω να βγει επεισόδιο. Εγώ δεν πιστεύω ότι πέθανε ο Pablo. Μάλλον θα είναι immortal λόγω του βιβλίου. Πρέπει να γ*μήσει και την Κέλυ κάποια στιγμή, αν και μου αρέσει που το κράτησαν μακριά αυτό το κλισέ μέχρι τώρα. 1
noFEARgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πριν 4 μέρες την ξεκίνησα έφτασα κιόλας να περιμένω να βγει επεισόδιο. Εγώ δεν πιστεύω ότι πέθανε ο Pablo. Μάλλον θα είναι immortal λόγω του βιβλίου. Πρέπει να γ*μήσει και την Κέλυ κάποια στιγμή, αν και μου αρέσει που το κράτησαν μακριά αυτό το κλισέ μέχρι τώρα. δυσκολα ξεφευγεις απο το friendzone 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πριν 4 μέρες την ξεκίνησα έφτασα κιόλας να περιμένω να βγει επεισόδιο. Εγώ δεν πιστεύω ότι πέθανε ο Pablo. Μάλλον θα είναι immortal λόγω του βιβλίου. Πρέπει να γ*μήσει και την Κέλυ κάποια στιγμή, αν και μου αρέσει που το κράτησαν μακριά αυτό το κλισέ μέχρι τώρα. Αφού είναι κάψιμο. δυσκολα ξεφευγεις απο το friendzone Αφού έχει ανακοινωθεί από τον Οκτώβρη και για 3η σαιζόν, πολύ πιθανό να την γλυτώσει ο Pablo. Αλλά θα θέλει πολλά ράμματα. Νομίζω ότι θα πάρει προαγωγή ο Pablo. Εκτός αν μείνει για πάντα "the strong vagina". :lol 2
Miracle Worker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον θα δω την τριλογία μιας και όλες οι σειρές που βλέπω τράβηξαν χειρόφρενο, μάλλον για το thanksgiving. Κολλάνε οι ταινίες με τη σειρά; Μόνη την πρώτη έχω δει η οποία κολλάει, αλλά μου φαίνεται περίεργο για τις άλλες δύο και ο Ash παίζει και στις δύο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Η 2η είναι sequel/reboot κατιτίς νομίζω. Η 3η δεν είναι canon, τουλάχιστον όχι για την σειρά, γιατί είχαν άλλοι τα δικαιώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα