Προς το περιεχόμενο

Ash vs Evil Dead (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί που έκαναν το casting του Knight of Sumeria πρέπει να τρολάρουν έτσι; :lol:

Μόνο έμενα μου θυμίζει ο ηθοποιός κάποιον άλλο γνωστό hunter που ασχολείται με τέτοια;

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ ωραιο ως τωρα το Ash και ειναι κριμα που ισως αυτη θα ειναι η τελευταια του season.

Βεβαια το μονο μου παραπονο με την σειρα ειναι οτι ενω οτι δειχνει με τον Ash ειναι πολυ ωραιο,οτι δειχνει με τον Pablo μου φαινεται κατω του μετριου/τερμα αδιαφορο.Επισης η διαρκεια του εξακολουθει να ειναι μικρη.

10 επεισοδια λογικα θα ειναι η season αυτη αλλα εχουν πει οτι αν δεν εχει μεγαλη τηλεθεαση θα ειναι η τελευταια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι πανω απο 4 season δεν εβλεπα να παει γιατι ηταν αρκετα επαναλαμβανομενο να βλεπεις καθε season την Ruby απλα να βγαζει τα γνωστα τερατα,χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι η σειρα δεν ειναι γενικα καλη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/04/2018 στις 10:37 ΠΜ, Fulgore είπε

Η αληθεια ειναι οτι πανω απο 4 season δεν εβλεπα να παει γιατι ηταν αρκετα επαναλαμβανομενο να βλεπεις καθε season την Ruby απλα να βγαζει τα γνωστα τερατα,χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι η σειρα δεν ειναι γενικα καλη.

Ο λογος που το εκοψα φετος μετα απο 3-4 επεισοδια. Ενα συγκεκριμενο pattern και ξανα παλι απο την αρχη. Με εκανε να προτιμω τις ταινιες του.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, speedy23 είπε

Ο λογος που το εκοψα φετος μετα απο 3-4 επεισοδια. Ενα συγκεκριμενο pattern και ξανα παλι απο την αρχη. Με εκανε να προτιμω τις ταινιες του.

Νομιζω οτι το κανανε ετσι ακριβως επειδη δεν ηταν σιγουροι ποσες season θα βγαλουν.Ηδη απο την δευτερη season ειχε ακουστει οτι παιζει να το σταματουσαν.

Δημοσ.

Την 3η σεζόν δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου. Περίμενα να το κόψουν λόγω χαμηλής τηλεθέασης,αλλά είναι και αρκετά επαναλαμβανόμενο όπως αναφέρθηκε.

Καλή σειρά αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά θα προτιμούσα να είχε περισσότερο vibes από evil dead παρά από army of darkness.

Πάντως τώρα που επισημοποιήθηκε το κόψιμο θα ξεκινήσω την τελευταία σεζόν.

• Moderators
Δημοσ.

Τέλειωσε κι αυτό...

Να πω ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση που τα Α-10 είχαν τον χαρακτηριστικό ήχο του GAU-8 Avenger και στην ριπή και στην "κλανιά" που ακούγεται από μακριά; Military nerds will understand.

:P

Σιγά που δεν θα έσωζαν την Kelly. Η οποία κάθεται δίπλα σε στρατιωτικούς και πυροβολεί και κανείς δεν ασχολείται. :P

Κάποιοι πρέπει να είδαν Mass Effect 3 τελική αποστολή (και με το Extended Cut) πάντως με το farewell.

Ash in a tank. :D Επίσης μόνο αυτός θα σκεφτόταν να βάλει το dagger σε βλήμα. :P

Πωωωωω, μας γάμησαν όμως. Θα γούσταρα futuristic Mad Max Ash. :(

Αλλά η τελευταία λέξη πάντως όσο και αναμενόμενη, χαρακτηρίζει την σειρά:

"Groovy."

Δημοσ.

Απιστευτο που κοπηκε, δυστυχως ο κοσμος θελει Procedural σκουπιδια,Teen dramas,σαπουνοπερες, αγαπουλες, αταλαντους πρωταγωνιστες με κοιλιακους κτλ.Απο τις ελαχιστες σειρες που δεν βαρεθηκα ουτε σ'ενα επεισοδιο.Χαλαρα μια σεζον ακομα την ειχε,ειδικα οπως τελειωσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...