Miracle Worker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ναι, είναι λίγο περίεργη η ακολουθία των ταινιών, αλλά πολύ καλές και οι τρεις. Ως προς τους 'νόμους' που διέπουν τους νερκοζώντανους, δεν υπάρχει κάτι σταθερό και είναι διαφορετικοί από τη σειρά. Δε βγάζεις κάτι δηλαδή βλέποντας τις ταινίες, παρά μόνο βλέπεις "live" τα φλάσμπακ της σειράς. Πάντως ο χαρακτήρας του γκαφατζή, γυναικά Ας της σειράς είναι πιο κοντά στην τρίτη, ενώ εκεί νομίζω εμφανίζεται πρώτη φορά ως υπάλληλος στο κατάστημα. (και αναφέρονται οι νεκροί ως deadites)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ep. 9 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν γινόταν να έχουν κάπως διαφορετικά δεμένο τον Pablo; Ωπ, τελικά το έριξαν στεγνά το Army of Darkness connection με τον Ash να λέει ότι είχε πάει στον μεσαίωνα. Μου έκανε εντύπωση. Time travel shenanigans...μου ήρθε Back to the Future flashback. The Evil: "Oops, wrong cabin?" - όπισθεν. Dafuq. Ash self-anti-demon-medication works wonders. Καλά που περπατάει μια χαρά μετά, ξεχάσαμε το καρφί και το ψαλίδι. Η τύπισσα είναι από τα παλιά κι αυτή, ε; Πρέπει να τα δω κάποια στιγμή. Το timing και η φάτσα του Ash όταν την έλυσε. Α ναι, είχα ακούσει για τα rape trees. Αηδία η χοντρή. Eίδα και το promo του 10. Uh oh.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Επεισόδιο 9, εντάξει, γουστάρω που το πάνε σε σειρά μαζί με τις ταινίες. Κατά τα άλλα εντυπωσιάζομαι κάθε φορά πως τα βρίσκουν όλα αυτά και πως τα παρουσιάζουν. Σαν να πήρε το μάτι μου suicide squad αναφορά!
Miracle Worker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι σχέση έχουν, αλλά η Ruby στο imdb έχει το ίδιο επίπεδο με τον καθηγητή που ανακάλυψε το βιβλίο, Knowby.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Season 2 Finale Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μπλιεχ με την χοντρή πάλι. Ωραίο βρωμόξυλο, αν και Dad Ex Machina με το αλυσοπρίονο και μάλλον με τον Pablo half-book γύρισαν πίσω στο μέλλον; Fun stuff το Return of the Jedi reference. Και να δούμε στην 3η σαιζόν πώς η old-school Ruby την γλύτωσε.
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Στις 27/11/2016 στις 7:54 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Η 2η είναι sequel/reboot κατιτίς νομίζω. Η 3η δεν είναι canon, τουλάχιστον όχι για την σειρά, γιατί είχαν άλλοι τα δικαιώματα. η δευτερη ειναι sequel.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Στις 11/12/2016 στις 8:36 ΜΜ, KilliK είπε η δευτερη ειναι sequel. Όχι ακριβώς. Τα πρώτα 10 λεπτά είναι reboot της πρώτης και μετά ξεκινάει από εκεί που τελείωσε η πρώτη. Στην ουσία στη δεύτερη ο Ash πάει μόνο με τη φίλη του στην καμπίνα και όχι με όλη την παρέα. Θα μπορούσε απλά να ήταν στο μυαλό του, αλλά στο Army of Darkness λέει ότι όλα ξεκίνησαν όταν πήγε με τη φίλη του στην καμπίνα.
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 nope. τα πρωτα 10 λεπτα ειναι το flashback της πρωτης ταινιας. επειδη ομως λογω δικαιωματων ο Raimi δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει το footage της, αναγκαστηκε να ξαναγυρισει τις σκηνες της.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 We forgot about something... 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως κάτι διάβασα ότι αν δεν έχει πολύ κόσμο να το βλέπει φέτος, δεν θα ανανεωθεί για 4η...
KilliK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 πως και δεν σκεφτηκαν να το κανουν crossover με αλλα horror icons/movies? πχ να παλευει τα ζομπι απο το Brain Dead.
Muchacho Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Βγήκε το 1ο επεισόδιο της 3ης Season. (ας μετακινηθεί το θέμα στις τηλεοπτικές σειρές) 5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 27/2/2018 στις 11:20 ΠΜ, speedy23 είπε Κλασσικος Ash. Μας ειχε λειψει. Συμφωνώ. Γ@μάει και γ@μάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα