Προς το περιεχόμενο

Ash vs Evil Dead (2015)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, είναι λίγο περίεργη η ακολουθία των ταινιών, αλλά πολύ καλές και οι τρεις. Ως προς τους 'νόμους' που διέπουν τους νερκοζώντανους, δεν υπάρχει κάτι σταθερό και είναι διαφορετικοί από τη σειρά. Δε βγάζεις κάτι δηλαδή βλέποντας τις ταινίες, παρά μόνο βλέπεις "live" τα φλάσμπακ της σειράς. 

Πάντως ο χαρακτήρας του γκαφατζή, γυναικά Ας της σειράς είναι πιο κοντά στην τρίτη, ενώ εκεί νομίζω εμφανίζεται πρώτη φορά ως υπάλληλος στο κατάστημα. (και αναφέρονται οι νεκροί ως deadites)

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ep. 9

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.

Επεισόδιο 9, εντάξει, γουστάρω που το πάνε σε σειρά μαζί με τις ταινίες. Κατά τα άλλα εντυπωσιάζομαι κάθε φορά πως τα βρίσκουν όλα αυτά και πως τα παρουσιάζουν. Σαν να πήρε το μάτι μου suicide squad αναφορά! 

• Moderators
Δημοσ.

Season 2 Finale

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.
  Στις 27/11/2016 στις 7:54 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

Η 2η είναι sequel/reboot κατιτίς νομίζω.

Η 3η δεν είναι canon, τουλάχιστον όχι για την σειρά, γιατί είχαν άλλοι τα δικαιώματα.

η δευτερη ειναι sequel.

Δημοσ.
  Στις 11/12/2016 στις 8:36 ΜΜ, KilliK είπε

η δευτερη ειναι sequel.

Όχι ακριβώς. Τα πρώτα 10 λεπτά είναι reboot της πρώτης και μετά ξεκινάει από εκεί που τελείωσε η πρώτη. Στην ουσία στη δεύτερη ο Ash πάει μόνο με τη φίλη του στην καμπίνα και όχι με όλη την παρέα. Θα μπορούσε απλά να ήταν στο μυαλό του, αλλά στο Army of Darkness λέει ότι όλα ξεκίνησαν όταν πήγε με τη φίλη του στην καμπίνα.

Δημοσ.

nope. τα πρωτα 10 λεπτα ειναι το flashback της πρωτης ταινιας. επειδη ομως λογω δικαιωματων ο Raimi δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει το footage της, αναγκαστηκε να ξαναγυρισει τις σκηνες της.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...