Προς το περιεχόμενο

Η Logitech ανακοίνωσε το αδιάβροχο ηχείο UE BOOM 2

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα αδιάβροχο ασύρματο ηχείο είναι πολύ βολικό και χρήσιμο για camping, θάλασσα, πισίνα, εξοχή γενικότερα. Προσωπικά θεωρώ το κόστος του συγκεκριμένου προϊόντος αρκετά υψηλό, οπότε και προτίμησα να αγοράσω αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QX94AS0?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_search_detailpage, με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω αρνητικές διαθέσεις...

Επειδή δεν έχω άποψη μήπως μπορεί να πέσει φως?

Το ηχειο ειναι απλα καταπλικτικο δεν υπραχει τετυος ηχος στην αγορα με αυτα τα λευτα...

το έχω. Δώρο βέβαια, οπότε δεν έχω να λυπηθώ λεφτά, αλλά είναι απ τα καλύτερα γκατζετ που είχα ποτέ. Ελευθερο καμπινγκ και ακούγαμε με φοβερά μπάσα και δυνατα ενω η μπαταρια κρατάει μηνες με μια φόρτιση και μια ώρα δυνατο παιξιμο τη μερα. Οντως αδιάβροχο και αντιαμμικό...γαμεί. Και αν παιζει και καποιος εχει κι αλλο συνδέονται 2 στην ιδια συσκευη και κανεις παρτάρα 

Έχει αφύσικα δυνατό ήχο και χωρίς παραμόρφωση.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό, λες και ακούς 2.1 ηχεία, με κανονικότατο subwoofer ...σε μέγεθος παγουριού!

Δικαιολογείται η τιμή του δηλαδή, μιλάμε για κάτι αντίστοιχο με τα boom-boxes της δεκαετίας του '80 και '90.

Αδιαβροχο για το μπανιο,μην φανταστεις οτι το βαζεις στο νερο για τους υδρατμους ειναι.

Bluetooth.....εμβέλεια έως και 30 μέτρων...???σε ζικ-ζακ???

Σωστά αν ήταν πλήρως αδιάβροχο δεν θα λεγόταν boom  αλλά bloom :D :D

199 Ευρώ για μία τέτοια συσκευή είναι προκλητικά πολλά.

199 Δολλάρια είναι κανονικά αλλά στην ελλάδα,στις αγορές τεχνολογικού υλικού δεν ισχύει το συνάλλαγμα ! Πληρώνουμε την αναγραφόμενη τιμή (δολλαρίων) σε ευρώ  και κάτι ψιλά !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...