Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα σε ολους, θα ηθελα λιγο τα φωτα σας για να ξερω και εγω τι να κανω...στο ξενοδοχειο του πατερα μου ξεχασαν ενα iphone 5 οι τουριστες που διεμεναν και δεν μπορουσαμε να επικοινωνησουμε μετα για να το παρουν γιατι ειχαν ηδη φυγει και δεν υπηρχε καποιο τηλεφωνο κλπ... και η ερωτηση μου ειναι η εξης : γινεται να το ξεκλειδωσω με καποιον τροπο να μπαινει στο ιντερνετ και αν ναι με ποιον; και αν οχι τι να το κανω; 

ΥΓ οταν το ανοιγω μπαινει κανονικα στο κινητο κλπ στο ιντερνετ ομως δεν μπαινω για να μην με εντοπισουν απο οσο ξερω κατι τετοιο θα συμβει αν συνδεθω..

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα σε ολους, θα ηθελα λιγο τα φωτα σας για να ξερω και εγω τι να κανω...στο ξενοδοχειο του πατερα μου ξεχασαν ενα iphone 5 οι τουριστες που διεμεναν και δεν μπορουσαμε να επικοινωνησουμε μετα για να το παρουν γιατι ειχαν ηδη φυγει και δεν υπηρχε καποιο τηλεφωνο κλπ... και η ερωτηση μου ειναι η εξης : γινεται να το ξεκλειδωσω με καποιον τροπο να μπαινει στο ιντερνετ και αν ναι με ποιον; και αν οχι τι να το κανω; 

ΥΓ οταν το ανοιγω μπαινει κανονικα στο κινητο κλπ στο ιντερνετ ομως δεν μπαινω για να μην με εντοπισουν απο οσο ξερω κατι τετοιο θα συμβει αν συνδεθω..

Εαν μπαινεις κανονικα στο κινητο Βρες τους ανθρωπους και επιστρεψε το τους.

Θα εχει τηλεφωνα κλπ...

Προσωπικα ποτε δεν θα μπορουσα να κρατησω κατι που ΔΕΝ μου ανηκει.

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς :) , το θέμα όμως είναι άλλο. Θές να το επιστρέψεις ? 

Εάν θέλεις, τοτε μπές στο internet, και εάν είχαν ενεργοποιημένο το find my iphone, θα σε βρούνε, και θα τους το δώσεις πίσω. Είναι ο μόνος τρόπος για να το βρούνε μιας και δεν έχεις τηλέφωνο τους. Εφόσον μας λες ομως οτι εμεναν σε ξενοδοχειο του πατερα σου, γιατι δεν λες τον πατερα σου , να δει το ιστορικο πελατων και να βρει ενα τηλεφωνο τους για να τους ειδοποιησετε ?

Δημοσ.

Εαν μπαινεις κανονικα στο κινητο Βρες τους ανθρωπους και επιστρεψε το τους.

Θα εχει τηλεφωνα κλπ...

Προσωπικα ποτε δεν θα μπορουσα να κρατησω κατι που ΔΕΝ μου ανηκει.

γραφει no contacts και δεν εχει παρει τηλεφωνα μαλλον ειναι ολοκαινουργιο και ο πατερας μου δεν κραταει τηλεφωνα πελατων.. δεν ηταν απο ελλαδα αλλα απο ισραηλ οι πελατες.. επισης δεν εχουν βαλει ουτε email στο icloud..

Ακριβώς :) , το θέμα όμως είναι άλλο. Θές να το επιστρέψεις ? 

Εάν θέλεις, τοτε μπές στο internet, και εάν είχαν ενεργοποιημένο το find my iphone, θα σε βρούνε, και θα τους το δώσεις πίσω. Είναι ο μόνος τρόπος για να το βρούνε μιας και δεν έχεις τηλέφωνο τους. Εφόσον μας λες ομως οτι εμεναν σε ξενοδοχειο του πατερα σου, γιατι δεν λες τον πατερα σου , να δει το ιστορικο πελατων και να βρει ενα τηλεφωνο τους για να τους ειδοποιησετε ?

αντικειμενικα δεν θα με χαλαγε να το κρατησω... το θεμα ειναι οτι οι πελατες ηταν απο israel και ο πατερας μου δεν κρατουσε κινητα τηλεφωνα μονο το passport τους και το ονομα και το επιθετο.. επισης δεν εχει τηλεφωνα μηνυματα η προσφατες κλησεις μεσα και ουτε αποθηκευμενο email στο icloud...

Δημοσ.

τοτε μεγειά. 

μπες στο ιντερνετ, και αν στο εντοπισουν-κλειδωσουν και ερθουν να το παρουν, τους το δινεις με χαρα, και τους λες οτι επιτηδες το χρησιμοποιουσες για να σε εντοπισουν μεσω ιντερνετ και να τους το δωσεις πισω, μιας και ηταν ο μονος τροπος.

(Τσεκαρε λιγακι, το κινητο εχει καρτα SIM μεσα ? , εχει σημα ή οχι ?)

Δημοσ.

τοτε μεγειά. 

μπες στο ιντερνετ, και αν στο εντοπισουν-κλειδωσουν και ερθουν να το παρουν, τους το δινεις με χαρα, και τους λες οτι επιτηδες το χρησιμοποιουσες για να σε εντοπισουν μεσω ιντερνετ και να τους το δωσεις πισω, μιας και ηταν ο μονος τροπος.

(Τσεκαρε λιγακι, το κινητο εχει καρτα SIM μεσα ? , εχει σημα ή οχι ?)

δεν εχει οχι αλλα απο οτι βλεπω εχει ενεργοποιημενο το find my phone και εχει και email στο icloud ...

Δημοσ.

επισης δεν εχει τηλεφωνα μηνυματα η προσφατες κλησεις μεσα και ουτε αποθηκευμενο email στο icloud...

δεν εχει οχι αλλα απο οτι βλεπω εχει ενεργοποιημενο το find my phone και εχει και email στο icloud ...

Τελικα εχει email και icloud ή οχι;

Εφοσον το βρηκατε σε δωματιο πελατων ο πατερας σου εχει στοιχεια αυτων.

Εαν ειναι ενεργοποιημενο το find my mobile με το που θα συνδεθεις θα το βρουνε αυτοι.

Για να το κανεις disable χρειαζεσαι το PASSWORD. :-D

Οποτε πραξε οπως καταβαινεις.

Προσωπικα ΔΕΝ χρησιμοποιω ουτε κωδικο ουτε οτιδηποτε αλλο στο κινητο μου και μεσα εχω ολα τα τηλεφωνα και φωτογραφιες κ.α.

Θελω να πιστευω οτι σχολειο οταν πηγαινουν οι ανθρωποι μαθαινουν και αποκτουνε παιδεια ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝΕ ΗΘΙΚΗ και να ξερουν να ξεχωριζουν το σωστο απο το λαθος κατα τετοιον τροπο ωστε αν το βρει καποιος σε περιπτωση που το χασω να με παρει τηλεφωνο αμεσως.

Αν ολοι αρχισουμε να την βλεπουμε τσαμπε λυπαμαι διοτι αυτη η κοινωνια δεν προκειται ποτε να αλλαξει.(Χωρις να απευθυνομαι σε σενα προσωπικα).

Πραγμα που ΔΕΝ το πληρωσα δεν το θεωρω ποτε δικο μου. B)

Καποιος το κλαιει και θα με καταρριεται.

Δημοσ.

κανε αυτο που σου ειπα, συνδεσου στο ιντερνετ, θα σε εντοπισουν (δεν εχεις και αλλη επιλογη..) και το πιο πιθανο , ειναι να σου εμφανισουν ενα μηνυμα να επικοινωνησεις μαζι τους και θα σου δινουν το τηλεφωνο τους για να επικοινωνησεις μαζι τους. Εαν γινει κατι τετοιο, πες το στον πατερα σου για να συνενοηθει να τους το δωσεις.

Δεν μπορεις να κανεις και αλλιως , smartphones χωρις internet , ειναι σαν μουσακας χωρις μπεσαμέλ..

+ 1 , συμφωνω με τον φιλο απο πανω , προσωπικα δεν θα μπορουσα να κρατησω κατι που δεν ειναι δικο μου, διοτι απλα δεν μου εδωσε κανεις αυτο το δικαιωμα...

απο εκει και επειτα, ειναι στον χαρακτηρα του καθενός :)

Δημοσ.

αφου οντως το ξεχασαν και δεν συνεβη κατι αλλο και εχεις ολη την καλη θεληση να το επιστρεψεις , αστο ανοιχτο και θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι σου με το find my iphone.

Κατι αλλο δεν μπορεις να το κανεις , αφου δεν ξεκλειδωνει οτι και αν εχεις ακουσει κατα διαστηματα.

Δημοσ.

ακριβως, συνδεσου με το wifi και εχε το ανοιχτο , και θα σε βρουν αυτοι.

Δημοσ.

Αυτοί δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με το ξενοδοχείο;! Εδώ επικοινωνούν αμέσως για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα που ξεχνάνε! Αλλά εφόσον ξέρετε σε ποιους ανήκει μου φαίνεται δύσκολο να μην έχετε κανένα στοιχείο επικοινωνίας. Η κράτηση πως έγινε;

Δημοσ.

Αυτοί δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με το ξενοδοχείο;! Εδώ επικοινωνούν αμέσως για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα που ξεχνάνε! Αλλά εφόσον ξέρετε σε ποιους ανήκει μου φαίνεται δύσκολο να μην έχετε κανένα στοιχείο επικοινωνίας. Η κράτηση πως έγινε;

ρε παιδια μικρο ξενοδοχειο ειναι.. δεν γινονται κρατησεις.. και οχι δεν εχουν παρει κανενα τηλεφωνο και αυτο εγινε πριν 1 μηνα κοντα.. και απλα για να μην το εχω να καθεται ειπα να ρωτησω.. ουτε ειπα οτι το εκλεψα για να μιλατε για ηθικη ουτε τιποτα.. ελεος να ουμ

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα. Γιατι λεει ο αλλος στο Ισραηλ. Δεν παμε μεχρι την Ελλαδα και θα μεινουμε οπου βρουμε. Και ερχεται στην Ελλαδα και βρισκει ενα μικρο ξενοδοχειο και χωρις να του δωσει κανενα στοιχειο μενει εκει.

Ελεος ρε φιλε!!!! Πες απο την αρχη οτι δεν θελεις να το δωσεις και ψαχνεις να βρεις αν υπαρχει τροπος για να ξεκλειδωσεις ενα iphone γιατι στο google προφανως εφαγες ενα καρο surveys.

Ε λοιπον οχι. Αυτο που ζητας ΔΕΝ γινετε.

• Like 1
Δημοσ.

Ξερεις οτι ο τυπας απλα μπορει να εχει βαλει να γινετε συνχρονισμος στο τι κανεις στο κινητο και αν εχεις βαλει μεσα υλικο σου να το λαμβανει ταυτοχρονα.Εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχει μεσα ουτε ενα τηλεφωνο αλλα έχει το μαιλ του στο cloub και το find my phone σεταρισμενο.

Προσωπικά και ξενοδωχείο να είχα και να έβρισκα κάτι ακόμα και 1 ευρώ να έκανε δεν θα μπορούσα να το κράτησω γιατί δεν μου ανήκει Θα το άφηνα στην άκρη απωλεσθέντα φάση και ας σάπζε έκει.

Όσο είναι στα χέρια σου είναι ένα άχρηστο ακριβό κινητό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...