2.1Ohm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας που δν μπορω να βρω κάτι αξιόπιστο σε βάση ψυξεις για το laptop μου σκέφτηκα να κάνω μόνος μ μια κατασκευή με Case fans το οποίο όντως είναι εφικτό κ έχω δει ανάλογες κατασκευές στο ίντερνετ! Έχω 17.3 λαπτοπ και είναι αρκετά ζεστό σε idle 55 βαθμούς και σε load πάνω από 70 ίσως κ παραπάνω δν τα μέτρησα ακριβώς! Τέλος πάντων στο θέμα μας επειδή θέλω να κατεβάσω τουλάχιστον 5 βαθμούς κ το σύστημα ψυξεις του λαπτοπ μ είναι τέρμα αριστερά και όλα τα αξιόπιστα cooling pad που δοκίμασα έχουν τον ανεμιστήρα στην μέση δν κάνουν πολύ δουλειά έως κ καθόλου για αυτό θα πάρω 4x Case fans λγκα 140ΜΜ (θα τους τροφοδοτισω με κάποια εξωτερική πηγή εννοείται όχι από θύρα usb του λαπτοπ δν θέλω να ψηθεί η μοβο μ, το οποίο ακόμα δν έχω σκεφτεί πως αλλά θα βρω λύση) τα οποία θέλω να είναι πολύ δυνατά κ ας είναι θόρυβο δες είναι το τελευταίο που με νοιάζει και να μν ξεπερνά τα 25 ευρο και τα 4 μαζί! Καμία πρόταση?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας που δν μπορω να βρω κάτι αξιόπιστο σε βάση ψυξεις για το laptop μου σκέφτηκα να κάνω μόνος μ μια κατασκευή με Case fans το οποίο όντως είναι εφικτό κ έχω δει ανάλογες κατασκευές στο ίντερνετ! Έχω 17.3 λαπτοπ και είναι αρκετά ζεστό σε idle 55 βαθμούς και σε load πάνω από 70 ίσως κ παραπάνω δν τα μέτρησα ακριβώς! Τέλος πάντων στο θέμα μας επειδή θέλω να κατεβάσω τουλάχιστον 5 βαθμούς κ το σύστημα ψυξεις του λαπτοπ μ είναι τέρμα αριστερά και όλα τα αξιόπιστα cooling pad που δοκίμασα έχουν τον ανεμιστήρα στην μέση δν κάνουν πολύ δουλειά έως κ καθόλου για αυτό θα πάρω 4x Case fans λγκα 140ΜΜ (θα τους τροφοδοτισω με κάποια εξωτερική πηγή εννοείται όχι από θύρα usb του λαπτοπ δν θέλω να ψηθεί η μοβο μ, το οποίο ακόμα δν έχω σκεφτεί πως αλλά θα βρω λύση) τα οποία θέλω να είναι πολύ δυνατά κ ας είναι θόρυβο δες είναι το τελευταίο που με νοιάζει και να μν ξεπερνά τα 25 ευρο και τα 4 μαζί! Καμία πρόταση?! Πάιρνεις ένα τέτιοι. http://www.e-shop.gr/scythe-dfs123812h-3000-ultra-kaze-120mm-fan-p-PER.807956 Αλλά θέλει ή κανα παλιό τροφοδοτικό (πράσινο-μαυρο με διακόπτη για να ανάβει) ή κάποιον σχετικά δυνατό μετασχηματιστή. Νομίζω το Static pressure των 6 αντί για 1 στα περισσότερα φουρφούρια θα κάνει δουλειά με τις μικρές γρίλιες του λάπτοπ. προσοχή κάνει θόρυβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ο θόρυβος δεν με πειράζει σκεφτόμουν να το κάνω με κάποιο μετασχγματιστη διότι έχω αδερφος ηλεκτρολόγο οπότε θα σκεφτεί καμία πατέντα κ θα βολευτουμε και 2ον γιατί δν έχω κάποιο τροφοδοτικό κ δν γνωρίζω πως ακριβώς θα το συνδέσω(τέλειος άσχετος με pc builts ακόμα σκοπεύω να οειραματιστω με το πρωτο μ στο κοντινό μέλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το εκανα το Cooling pad με 3 φαν ενα αυτο Site: Scythefan και αλλα 2 Site: Konigfan Ο πρωτος ο δυνατος κατω απο τν ανεμηστηρα του λαπτοπ και στο "ανηγμα" που ειναι απο κατω η cpu και ενας απο τους "φθηνους" στν gpu και ο αλλος στις ραμ!Σε idle οι βαθμοι απο 55-60 C που ηταν με ενα Site: Coolermaster notpal x cooling pad τωρα ειναι γυρο στα 40-50 (το εχω δει να παω και 36 μεχρι μαξ 55) Σε gaming με 2 ωρες lol ανεβαινε στα 85-90 τωρα το μαξ ηταν 77 και κοιμενονται οι θερμοκρασιες συνηθως παο 70-75!10 - 15 Βαθμου πιστευω ειναι παρα πολυ καλη πτωση και μπορω να το στρετσαρω και να παιζω αφοβα πολυ παραπανω ωρα (μιας που των εχω σαν σταθερο) Η κατασκευη του ειναι πολυ προχειρη και οταν το σουλουπωσω λιγο (θα χρειαστω παξιμαδια μεγαλυτερες βιδες κ ενα DC female ) θα το βγαλω φωτογραφιες και θα το ανεβασω μηπως καποιος θελει να το πραξει κ αυτος!Η τιμη που μ κοστισαν ολα ηταν 26 ευρω (5.5 εκανε μονο ο ανταπτορας που η περισοτεροι μπορει να εχουν στο σπιτι τους απο παλιες συσκευες) και πιστευω αξιζει πολυ παραπανω απο καθε αλλο cooling pad και βγηκε πολυ οικονομικο!Μ πηρε ολο να το στησω κανενα μισαωρο και ηταν υπερβολικα πολυ ευκολο!Το μονο αρνητικο ειναι οτι κανει ΠΟΛΥ θορυβο ειναι σαν να εχεις ενα ηλεκτρικο σκουπακι κατω απο το πσ σου αλλα πιστευω αξιζει!Ευχαριστω των @Sheogorath για την βοηθεια!Το λαποτπ μ ειναι Τοβλο -χ ,συγνωμη Τουρμπο με i7 3630QM ,gt 640m 2gb ,8gb ram 1333mhz ddr3! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα