gatokratoras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω την samsung ue40h6400 smart tv και εχω θεμα με το να την συνδεσω με το internet ειτε με wifi ειτε με καλωδιο, για ip βαζω αυτη που μου εμφανιζει το pc στο ipconfig και δε μπαινει. Router εχω το thomson της forthnet αλλα γιατι ειναι σε μακρινη αποσταση εχω συνδεση σαν access point ενα tp link td w8960 και περνω απο εκει internet και πανω σε αυτο συνδεω και την τηλεοραση
geioannou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τι εννοεις οτι για ip βαζεις αυτη που σου εμφανιζει το pc !!! καθε συσκευη σε ενα δικτυο ΠΡΕΠΕΙ να εχει μια μοναδικη ip, δηλαδη δεν μπορει η ιδια ip να υπαρχει σε δυο συσκευες. εαν βαζεις λοιπον την ιδια ip που εχει και το pc σου, αυτος ειναι ο λογος που δεν γινεται η συνδεση. βαλε αλλη ip λοιπον. εαν δεν ξερεις ποια γραψε μας την ip που εχει παρει ο υπολογιστης σου και θα σου πουμε μια διαθεσιμη απο το εύρος του router σου
gatokratoras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Η ip toy pc είναι 192.168.1,66
geioannou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 τοτε στην TV βαλε 192.168.1.100 και θα εισαι οκ. subnetmask και gateway εαν σε ρωταει βαλε τα ιδια που σου δινει και το pc στο ipconfig. πες εαν έπαιξε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα