alkis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Χαιρετώ τα πλήθη, Μου έσπασε η οθόνη μαλλον, μετά απο πέσιμο του tablet, σε χαλί παρακαλώ. Και θέλω τα φώτα σας. Η αφή δεν έχει κάποιο πρόβλημα, μόνο η εικόνα. Αρα να φανταστώ δε θέλει digitizer σωστά; Έχω φάει ολο το internet και δε βρίσκω κάποιο ανταλακτικό, έχει κανείς καμιά ιδέα, ή να μου προτίνει μια άλλη συμβατή οθόνη; Σε περίπτωση που ταιριάζει κάποια από άλλο tablet. Παραθέτω μερικές εικόνες. Κάθε πληροφορία χρήσιμη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Απο αυτο που βλεπω εγω το digitizer εχει θεμα και οχι η οθονη.... Απλα , τα σπασμενα κομματια του digitizer πατανε πανω στην οθονη και κανουν αυτα τα "νερα". Αφαιρεσε το και μαλλον θα επανερθει η οθονη http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=16304&language=en Εδω το digitizer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα