bill2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να ξέρουν αν πάρεις στην τεχνική υποστήριξη
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κάλαντα στα public πήγα με τον φίλη μου να κάνει Wind 2play με vdsl μας είπε 31 ευρώ το μήνα οκ αλλά μας ήρθε τι πρώτο μήνα 61 είπαμε οκ μπορεί να είναι από την αναλογία και το 2 έτσι και μετά όταν πήγαμε να αλλάξουμε μας τι έκαναν 22 ευρώ απλα η χρεωση πολλες φορες σε καποιους παροχους ερχεται ανα δυο μηνες οπως επισης στον πρωτο λογαριασμο ειναι και το τελος ενεργοποιησης/μεταφορας ειτε λεγεται ενεργος βροχος ειτε ανενεργος οπως και το κοστος του χ εξοπλισμου αν χρεωνεται. Παιδιά το θέμα δεν είναι τα public. Άλλωστε ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε έχει συμφέρον να μου κάνει τη σύνδεση ώστε να πάρει το μπόνους του. Δεν έχει λόγο να μου πεί ψέμματα ούτε να κοιτάει ότι να΄ναι... Το θέμα είναι οτι ούτε τηλεφωνικά ξέρουν να μου πούν αν θα πάρω από ΑΚ ή ΚΑΦΑΟ, παρά μόνο ΑΦΟΥ ενεργοποιηθεί η γραμμή! κανονικα δεν ισχυει.δεν μπορει ο παροχος να πει του οτε ε ενεργοποιησε μια γραμμη και θα δουμε αν θα παρει vdsl απο σενα ή απο μενα.οταν παει η αιτηση στον οτε ή θα ζητησει μια γραμμη μεχρι εσενα απο το αστικο κεντρο στην οποια η wind θα δωσει ειτε adsl ειτε vdsl ειτε θα πρεπει να πουν στον οτε οτι ενεργοποιησε μια γραμμη που το vdsl θα ειναι απο το kv. Μπορεί να ξέρουν αν πάρεις στην τεχνική υποστήριξη δυσκολο παλι.πρεπει να ειναι καποιος που θα περασει την αιτηση και θα ζητησει απο τον οτε να σε ενεργοποιησει ειτε σαν vdsl απο το kv ειτε σαν μια κανονικη γραμμη που θα σου δωσει vdsl η wind απο το αστικο κεντρο.εκτος αν ο τεχνικος που απαντησει ξερει απο αλλες περιπτωσεις οτι ναι εκει δινουν απο το Kv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα