turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να ενεργοποιήσω vdsl σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή που αναγράφω στο θέμα (Α/Κ Αμπελοκήπων). Στους wizzards των παρόχων έχω τα εξής αποτελέσματα: forthnet-->μή διαθέσιμο στην περιοχή σας wind-->διαθέσιμο στην περιοχή σας CYTA-->διαθέσιμο στην περιοχή σας, απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 1183 μέτρα. ΟΤΕ-->χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση Ποιά η γνώμη σας? Πάω σε wind? Υπάρχει κάποιος γείτονας να μου πεί τη γνώμη του? Thank you!
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 αμπελοκηποι εχει τα νεα kv οσο θυμαμαι οποτε λογικα wind,ote,cyta και ισως και Hol σου δινουν απο το Kv.αν δεν εχει τα νεα kv και παιρνεις απο το αστικο κεντρο και αν η αποσταση ειναι 1183 μετρα δεν θα κερδισεις παρα πολλα.εχεις δει νεες καμπινες ?ζωγραφου εχει σιγουρα αλλα νομιζω και ιλισσια.
turbat0s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσέξει αν έχει καινούριες καμπίνες εκεί κοντά στη Μαικήνα που με ενδιαφέρει. Αλλά με εκνευρίζει που μιλάω με τη wind και δε ξέρει να μου πει αν θα με συνδέσουν με καμπίνα ή με το ΑΚ. Οπότε τί κάνω, κάνω αίτηση και ότι κάτσει?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δες καταρχην αν υπαρχουν καμπινες(τα νεα kv) γιατι αν υπαρχουν μπορεις να πας και σε αλλους isp.Λογικα πρεπει να υπαρχουν.εμενα και εγω μαικηνα πιο παλια αλλα ψηλα ψηλα που ηταν ζωγραφου. γραψε μας χαρακτηριστικα γραμμης να δουμε ποσο συγχρονιζεις τωρα.αν εισαι 1100 μετρα τοτε δεν θα δεις μεγαλη διαφορα για αυτο στο λεω κοιτα για καμπινα πρωτα.
turbat0s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 γραψε μας χαρακτηριστικα γραμμης να δουμε ποσο συγχρονιζεις τωρα.αν εισαι 1100 μετρα τοτε δεν θα δεις μεγαλη διαφορα για αυτο στο λεω κοιτα για καμπινα πρωτα. Προς το παρον εχω μονο νουμερο τηλεφωνου, ολοκαινουριο απο ΟΤΕ, χωρις πακετο ιντερνετ, οποτε δεν εχω στατιστικα. Κοντινο διαμερισμα φιλου μου, ωστοσο, με φορθνετ απο ΑΚ αρκετα χρονια τωρα συγχρονιζει με 12000 περιπου. Νεα πληροφορια--> βλεπω στο σαιτ του ΟΤΕ μου βγαζει τωρα διαθεσιμο τo vdsl 50 για το νουμερο μου (ενω μέχρι προχτες έλεγε περαιτέρω διερεύνηση)
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 αν ειναι με 12000 τοτε ειναι παραπανω απο 1200 μετρα οποτε σε vdsl απο το αστικο κεντρο μαλλον θα φας ηττα.μαλλον εχεις κανονικα καμπινα για να σου λεει ο οτε οτι δινει 50 αρι οποτε μπορεις να βαλεις ειτε Hol ειτε wind ειτε Ote απο εκει. και αν πας σε vdsl διαβασε και αυτο για να παρεις τα μεγιστα. ειναι για την καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
turbat0s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι θα πάρω από καμπίνα και όχι από το ΑΚ? Είναι στο χέρι του παρόχου? Με support που μίλησα ΟΤΕ και WIND δεν ήξεραν πού θα με συνδέσουν παρά μόνο αφού γίνει ενεργοποίηση.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 αν παιζουν οι καμπινες πρεπει να σου δωσουν απο εκει γιατι αλλιως δεν σε βλεπω ουτε 30.
turbat0s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα στα public για να κάνω αίτηση και μου είπαν ότι το vdsl δεν είναι διαθέσιμο για το νούμερό μου. Στο wizzard της wind όμως (όπως και σε άλλων εταιριών) λέει ότι είναι διαθέσιμο! Ότι να 'ναι...
bill2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με το τηλεφωνικό αριθμό για να σου πει αν κάλυπτε σε η όχι πρέπει να είσαι στο δίκτυο τους άλως κάνεις αναζήτηση διαθέσιμοτητας με την διεύθυνση σου
turbat0s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι με τη διεύθυνση κάνω αναζήτηση στο wizzard και βγάζει διαθέσιμο.
bill2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θες από Δευτέρα πάρε στο 13800 αν είσαι στην Wind άλως πάρε στο 211211 6550 Το δεύτερο τηλεφωνο είναι για νες συνδέσεις Αύτοι θα ξέρουν καλύτερα
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 καλυτερα μιλα με wind απευθειας .και ελπιζω και καποιος να σου πει αν θα παρεις απο Kv.αν και λογικα απο kv θα σου δωσουν γιατι αλλιως δεν βλεπω ουτε 25 να παιζεις.τωρα για τα public ποιος ξερει τι κοιταγαν και σου ειπαν οτι δεν υπαρχει.η εβαλαν αλλη διευθυνση ή δεν ξερω τι
bill2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κάλαντα στα public πήγα με τον φίλη μου να κάνει Wind 2play με vdsl μας είπε 31 ευρώ το μήνα οκ αλλά μας ήρθε τι πρώτο μήνα 61 είπαμε οκ μπορεί να είναι από την αναλογία και το 2 έτσι και μετά όταν πήγαμε να αλλάξουμε μας τι έκαναν 22 ευρώ
turbat0s Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά το θέμα δεν είναι τα public. Άλλωστε ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε έχει συμφέρον να μου κάνει τη σύνδεση ώστε να πάρει το μπόνους του. Δεν έχει λόγο να μου πεί ψέμματα ούτε να κοιτάει ότι να΄ναι... Το θέμα είναι οτι ούτε τηλεφωνικά ξέρουν να μου πούν αν θα πάρω από ΑΚ ή ΚΑΦΑΟ, παρά μόνο ΑΦΟΥ ενεργοποιηθεί η γραμμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα