Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βρες μου κλτρο smartphonecamera με τα ιδια λεφτα κ θα σου πω οκ! (και μν μ πεις 1040 κινητο ειπαμε οχι καμερα που ετυχε να περνεις τηλεφωνα) Να το κανει τι ρε συ το G4 used και γενικα γιατι να δωσει τοσα χρηματα??Βλεπεις παραπανω οτι την ενδιαφερουν περισσοτερο οι selfies παρα οι κανονικες φωτογραφιες,που κολλαει αυτο που γραφεις??
disqualified Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 lg g2 το 32αρι δεν υπάρχει λόγος για κάτι άλλο αφού κινείσαι σε αυτό το επίπεδο τιμής, παίρνεις και καλύτερη αυτονομία
daPro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες απλά η γυναίκα μου ήθελε φωτογραφική(απλη).. κ της είπα θα σου πάρω κινητο που θα βγάζει κ πολύ καλές φωτος.γιαυτό στην αρχή έλεγα για το K Zoom. Έχει εδώ κ 2 χρόνια ένα desire hd οπότε ότι κ να της πάρω τώρα θα ναι ανώτερο. Αυτό το galaxy j5 τι λέει?φαίνεται πολύ καλό κ σε καλή τιμή..
Tzimaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ulefone be pro τα κανει ολα και συμφερει!!! 1
daPro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπεις παραπανω οτι την ενδιαφερουν περισσοτερο οι selfies παρα οι κανονικες φωτογραφιεςδεν είπα κάτι τέτοιο..Θελει σίγουρα πρώτα η πίσω κάμερα κ μετά όσο γίνεται καλη η selfie.. Ulefone be pro τα κανει ολα και συμφερει!!!φαίνεται vfm..αλλά διάβασα ότι έχει θέμα με το κουμπί on/off κ στις φώτος βγάζει μια κιτρινίλα..
disqualified Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 και μια άσχετη παρατήρηση, ο τίτλος είναι εντελώς σεξιστικός αναπαράγει στερεότυπα τα οποία το έτος 2015 θα έπρεπε να εξαλειφθούν δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρεται στον τίτλο 1
daPro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 και μια άσχετη παρατήρηση, ο τίτλος είναι εντελώς σεξιστικός αναπαράγει στερεότυπα τα οποία το έτος 2015 θα έπρεπε να εξαλειφθούν δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρεται στον τίτλοχμμμ έχεις δίκαιο αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι.απλά όταν λες κινητό για γυναίκα αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν θα παίζει παιχνίδια ούτε gps ούτε root κτλ..Ούτε τρελές απαιτήσεις όπως ψάχνουμε εμείς..
disqualified Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 χμμμ έχεις δίκαιο αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι. απλά όταν λες κινητό για γυναίκα αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν θα παίζει παιχνίδια ούτε gps ούτε root κτλ..Ούτε τρελές απαιτήσεις όπως ψάχνουμε εμείς.. ακριβώς αυτό εννοώ, από που και ως που οι γυναίκες δεν παίζουν παιχνίδια και δεν χρησιμοποιούν το GPS, δεν οδηγούν οι γυναίκες;;; Εγώ που είμαι άντρας δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχω κάνει ποτέ root. Γι αυτό λέω ότι αναπαράγονται στερεότυπα που αναπαράγουν συνήθειες ειδικά στις νεες γενιες που ανήκουν σε παλιές εποχές. Φιλικά πάντα τα λέω αυτά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ αντιπαράθεση . 1
Tzimaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φωτο ειναι οκ τουλαχιστον σε μενα χωρις κιτρινιλα με 4.4.4 kit kat οσο για το κουμπι με double tap το ξεχνας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα