Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει η γυναίκα να βγάζει φωτογραφίες κ να μπαίνει Facebook..

Σκέφτομαι για το K Zoom αλλά στο skroutz έχει τιμή 340 κ το άλλο που λέει SM 500..ποια η διαφορά?

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο με κριτήριο την κάμερα μέχρι 350-400 ευρώ είμαι όλος αυτιά.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/4960603/Nokia-Lumia-930-32GB.html?from=catspan.

Νonia luia 930 .Νομιζω σε αυτα τα χρηματα καλυτερη καμερα δεν θα βρεις .

Φυσικα αν δεν θελει windows phone μπορει να παει σε lg g3 https://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html .

Y.Γ Για το k zoom δεν εχω αποψη

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/4960603/Nokia-Lumia-930-32GB.html?from=catspan.

Νonia luia 930 .Νομιζω σε αυτα τα χρηματα καλυτερη καμερα δεν θα βρεις .

Φυσικα αν δεν θελει windows phone μπορει να παει σε lg g3 https://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html .

Y.Γ Για το k zoom δεν εχω αποψη

ναι καλο το 930 αλλα η μπροστινή εχει 1.2 κ ξινίζει η αλλη...

Δημοσ.

Είχα lumia 930 αν κ δν βγάζω σελφιες η κοπέλα μ την είχε ριμαξει τις άρεσε πάρα πολύ μν βλέπεις μόνο τα mpxl..

Πάρε ένα μεταχειρισμενο g4 το κλτρο κάμερα Phone μέχρι τώρα για αυτήν τν χρόνια!

(Μέχρι να βγουν τα καινούργια lumia)

Δημοσ.

Τι εννοεις οτι ξινιζει η αλλη?

Είχα lumia 930 αν κ δν βγάζω σελφιες η κοπέλα μ την είχε ριμαξει τις άρεσε πάρα πολύ μν βλέπεις μόνο τα mpxl..

Πάρε ένα μεταχειρισμενο g4 το κλτρο κάμερα Phone μέχρι τώρα για αυτήν τν χρόνια!

(Μέχρι να βγουν τα καινούργια lumia)

Ελεος 400ευρω για Used κινητο....

Δημοσ.

όταν της είπα ότι η μπροστινή κάμερα είναι 1.2 mp...ενώ το παλιό μου s4 έχει 2mp...

Το K Zoom δεν το χει κανένας?

Δημοσ.

Όπως ανέφερε κι ένας προλαλήσαντας το lg g flex 2 θα την κάνει να ξεχωρίζει κι όλας ανάμεσα στο πλήθος επίπεδων κινητών. Έχει και καλή κάμερα κι έχει και ντιζάιν πρωτοποριακό (που στις γυναίκες τους αρέσει). 

Δημοσ.

όταν της είπα ότι η μπροστινή κάμερα είναι 1.2 mp...ενώ το παλιό μου s4 έχει 2mp...

Το K Zoom δεν το χει κανένας?

14 Καλες συσκευες προτειναμε γιατι κολλησες στο Κ Zoom?Μια αποτυχια και μιση ηταν.Καλυτερα να της παρεις φωτογραφικη του 100αρικου

Δημοσ.

Η μπροστινη καμερα στο 930 ειναι  καλη κατα τη γνωμη μου.  Αλλα μπορεις να πας να το τεσταρεις και απο κοντα....

• Like 1
Δημοσ.

To K zoom είναι μεγάλη Μ@λ@κι@, ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν. Το G3 θα την ικανοποιήσει απόλυτα αν δεν την ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης. Το Flex 2 επίσης μια καλή πρόταση.

Δημοσ.

Κινητα 400ευρω για selfies και facebook... Μαλιστα  :rolleyes:  :rolleyes:

Προσωπικη μου γνωμη να κοιταζες σε χαμηλοτερα χρηματα κινητα τυπου Lenovo S60 αν η χρηση ειναι μονο η παραπανω. Τσαμπα χρηματα θα πεταξει :)

Δημοσ.

Κινητα 400ευρω για selfies και facebook... Μαλιστα  :rolleyes:  :rolleyes:

Προσωπικη μου γνωμη να κοιταζες σε χαμηλοτερα χρηματα κινητα τυπου Lenovo S60 αν η χρηση ειναι μονο η παραπανω. Τσαμπα χρηματα θα πεταξει :)

Μην το λες αυτο...

Κι εγω που το πηρα το δικο μου για να κανω τα παντα σχεδον με αυτα με τρολλαραν αυτοι που δινουν 900 ευρω για να κανουν το ιδιο. :D

Οποτε αν καποιος θελει καλη καμερα εστω και για selfie θα παει σε υψηλο budget.

Selfies ειναι αυτες.

Δεν ειναι αστεια τα πραγματα...

Δημοσ.

Ελεος 400ευρω για Used κινητο....

βρες μου κλτρο smartphonecamera με τα ιδια λεφτα κ θα σου πω οκ! 

(και μν μ πεις 1040 κινητο ειπαμε οχι καμερα που ετυχε να περνεις τηλεφωνα)

Δημοσ.

Αφού θέλει καλή κάμερα, Samsung Galaxy J5 (13mp και μπροστινή 5 με φλας) LG Magna (8 πίσω 5 μπροστα) . Αυτά μου ήρθαν με καλή μπροστινή. Η κάμερα του j5 είναι αριστη και η μπροστινή καλή και έχει φλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...