Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Ψάχνω αμάξι εδώ και καιρό..τα λευτά μου είναι μέχρι 4000€ και δέν θέλω αυτοκίνητο πάνω απο 1400 κυβικά..

Αρχικά έψαχνα πετρέλαιο αλλα δέν ηξερα..μετά έμαθα..σε αυτα τα λεφτα δέν πέρνεις καλό πετρέλαιο..άσε που δέν βρήκα τιποτα πέρα απο μάντρες και κάτι σάπια παλια μοντέλα..

Σε βενζίνη πάλι έχω επιλογές αλλα θα αναγκαστώ να πέσω στα κυβικα για να μην καίει πολύ οπότε υπάρχει μια 3η επιλογή σε αμάξι με αέριο..

αξίζει?

αν  βρώ ένα 1400 με αέριο με όλα τα σέρβις προσεγμένο κτλ κτλ αξίζει να το πάρω?

Πχ αν ένα αμάξι χωρίς αέριο κάνει 4000€. και ένα ίδιο με αέριο κάνει πάλι 4000€ να προτημήσω αυτό με το αέριο?

Δημοσ.

Αν πας σε υγραεριο καλυτερα να το παρεις χωρις και να βαλεις εσυ μετα να ξερεις τι σου γινεται .

Να βρεις αξιοπιστο εγκαταστατη και με 700-800 ευρω θα εισαι ΟΚ  και θα εχει και δυο χρονια εγγυηση.

Το πετρελιο ειναι καλυτερη λυση αλλα υπαρχουν πολλα προβληματα με νοθευμενα καυσιμα που προκλαουν μεγαλες ζημιες.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι λέω και εγώ προς αέριο ειμαι...βρήκα ένα σε καλή κατάσταση και έχει 1 χρόνο εγγυηση η εγκατασταση του αεριου..

Αρκει να εχει γινει σωστη εγκατασταση αεριου .

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα βρες πρωτα ποιοι κινητηρες βγαινουν και σε αεριο απο το εργοστασιο (πχ FIAT βγαζει καποια μοντελα απευθειας σε αεριο), αγορασε ενα μοντελο με τετοιο κινητηρα μεταχειρισμενο και βαλε αεριο ωστε να ξερεις τι σου γινεται.

Δημοσ.

Παρε βενζινη με μοτερ 1200 και θα εισαι οκ. Εχω γυρισει παντου με χιουνται i10, δεν θα εχεις προβλημα.

Αν παρεις βαρυ οχημα με μοτερ 1,4 θα σερνεται, οπως πχ με παλια μοντελα polo, astra, ford κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Για οικονομια πετρελαιο.Σαν καταναλωση σε ευρω βγαινουν σχεδον το ιδιο,με εξαιρεση στα μεγαλα μοντελα οπου το πετρελαιο βγαινει ελαχιστα ποιο οικομικο.

Αν αυτα που βλεπεις ειναι ψιλοσαπια τοτε αεριο

Δημοσ.

Βρικα κατι καλό σε αέριο 1400 κιβικά κόρσα του 2005 με βιβλίο σέρβις με όλα τα σερβις στην ωρα τους απο την οπελ και εχει αέριο περασμένο το οποιο έχει 1 χρόνο εγγυηση ακόμα.Θα πάω να το δώ σε κάνα 10ήμερο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...