mavroulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε : έως 500€Χρήση υπολογιστή : βασική χρήση γραφείου (browsing βαρύ, office), ταινίες/μουσική και ίσως κάποιο ποδοσφαιράκι.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, χρειαζόμαστε. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι, απ' όλαΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο ΚρήτηςΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? e-shop.gr κατά προτίμηση, αλλά αν αξίζει δεκτά κι άλλα καταστήματαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω εγώΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . υπάρχει win7 Μου ζήτησε η αδερφή μου ένα πλήρες μηχάνημα έως 500€ κυρίως για χρήση γραφείου. Ίσως ο άντρας της να παίξει κάποιο ποδοσφαιράκι (δεν έχει απαιτήσεις, απλά να τρέχει --> τώρα το έχει σε ένα κακό laptop).Μου ζήτησε (επί λέξη) να είναι καλό, δυνατό και να αντέξει. Σκέφτηκα να προτείνω κάποιο AIO όπως αυτό, αλλά δε ξέρω αν μπορεί να αναβαθμιστεί (κάνα ssd), αν αντέχει κλπ. Ευχαριστώ.
DiversionR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σύμφωνα με αυτά που μου λες θα αγόραζα αυτόν Site: εδώ . Έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τον στήσετε, και πολύ καλά specs για αυτά που θέλεις (δεν ξέρω βέβαια αν σου αρέσουν οι amd..). Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να τον στίσεις εσύ μπορώ να σου φτιάξω pc με μεμονωμένα κομμάτια.
mavroulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σύμφωνα με αυτά που μου λες θα αγόραζα αυτόν Site: εδώ . Έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τον στήσετε, και πολύ καλά specs για αυτά που θέλεις (δεν ξέρω βέβαια αν σου αρέσουν οι amd..). Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε να τον στίσεις εσύ μπορώ να σου φτιάξω pc με μεμονωμένα κομμάτια. 2 Amd έχω σπίτι, δεν έχω τέτοια θέματα. Απλά το συγκεκριμένο είναι εκτός προϋπολογισμού, γιατί θέλουμε και οθόνη, ηχεία, ποντίκι/πληκτρολόγιο, dvd drive και νομίζω ότι ένας fx είναι υπερβολικός.
adtakhs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει άλλο ένα θέμα παρόμοιο για σύνθεση στα 550Ε παρακάτω στην ίδια ενότητα. Εκεί έχω κάνει μια σύνθεση στα 600e και σε αμέσως νεότερο ποστ στην ίδια συζήτηση παρακάτω δίνω τον τρόπο για μείωσή της κοντά στα 500ε. Μπορείς να την κοιτάξει αν θες, μιας και νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτό το κόστος. 1
DiversionR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 2 Amd έχω σπίτι, δεν έχω τέτοια θέματα. Απλά το συγκεκριμένο είναι εκτός προϋπολογισμού, γιατί θέλουμε και οθόνη, ηχεία, ποντίκι/πληκτρολόγιο, dvd drive και νομίζω ότι ένας fx είναι υπερβολικός. Πληκτρολόγιο, ηχεία και ποντίκι δεν θα σου πάρει πάνω από ένα 50ευρω.... Η οθόνη θα σου χαλάσει τη δουλειά αλλά εντάξει... για ένα 50ευρω επιπλέον δεν χάλασε και ο κόσμος.... Είναι πολύ καλό pc και πιστεύω πως θα κρατήσει σε βάθος χρόνου..
Kostas93 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ειδικά το τροφοδοτικό του είναι όλα τα λεφτά, ότι πρέπει για fx...δεν αξίζει το innovator σε καμία περίπτωση. Η πρόταση με τον a8 του adtakhs πρέπει να ειναι η πιο vfm.
mavroulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Είδα την πρόταση του adtakh και με τα πολλά καταλήγω εδώ: Αγορά από e-shop μόνο γιατί ό,τι κερδίζω από άλλα μαγαζιά, πάει στα μεταφορικά και τα πολλά πράγματα είναι με παράδοση μετά από 15 μέρες.Οι μνήμες είναι στα 57,9€ από το crazy sunadys της προηγούμενης εβδομάδας και ο δίσκος στα ~55€ από παλιότερο newsletter (τον είχα πάρει και δε χρησιμοποιήθηκε).Άρα σύνολο ~525€ + τροφοδοτικό.Τροφοδοτικό τι προτείνετε μέχρι ~45€; Ξεχνάω κάτι; Κάποια άλλη πρόταση/ένσταση για τα παραπάνω; edit: Μήπως να βάλω τον a6-7400k για να κερδίσω ~30€;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα