poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως είναι δύσκολο να ανοίξεις τον φορτιστή του mac για τους λόγους που λες. Για την κόλλα δεν το ήξερα,νόμιζα ότι απλά κουμπώνει.Για τα πιασίματα πάντως είδα σε κάτι tutorials πώς τους ανοίγουν χρησιμοποιώντας ως πιασίματα κάτι άλλο.Σηκώνουν τα δύο πλαστικά που τυλίγεις το καλώδιο φόρτισης. Εαν βάλλεις την πένσα μέσα στο κενό,ανοίγοντας την ξεκουμπώνει και ο φορτιστής. Απλά απότι είδα μετά δεν κλείνει τόσο καλά όσο πριν . Σε κάθε περίπτωση όμως,από το να πετάξει έναν λειτουργικό και αυθεντικό mac φορτιστή ή να τον χαλάσει με κόλλες logo και στο τέλος να καταλήξει με μαιμού φορτιστή είναι καλύτερα να αλλάξει το καλώδιο. Αν βρει και κάποιο καλό τεχνικό νομίζω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. ακριβως ετσι οπως το ειπες ειναι.βαζεις σαν πενσα μεσα και το ανοιγεις.να παραθεσω τις εμπειριες μου απο αυτο.ενας φιλος ηθελε να τον ανοιξουμε.η πενσα που ειχαμε δυστυχως δεν ηταν ακριβως πλακε στην εξωτερικη της πλευρα για να κανει την μεγιστη εφαρμογη,οι περισσοτερες εχουν μια μικρη καμπυλη οποτε δεν εχεις τελειο πιασιμο.καταφεραμε να τον ανοιξουμε αλλα πολλες φορες γλυστρησε η πενσα συν οτι για να ανοιξει επρεπε να βαλεις πολυ δυναμη.αν τωρα καποιο εχει λιγο πιο πλακε πενσα ή κατι αλλο να βαλει που να πιανει καλυτερα(σιγουρα θα υπαρχει κανα εργαλειακι) τοτε θα ειναι πιο easy. Όλοι οι φορτιστές λάπτοπ είναι δύσκολο να ανοίξουν (και να ξανακλείσουν σωστά!) Όσους έχω δοκιμάσει τουλάχιστον! απλα των Laptops ανοιγουν λιγο πιο ευκολα απο του mac.αλλα ναι δυστυχως ολοι σχεδον ειναι κολλημενοι και οχι με βιδες οποτε δεν ανοιγει ευκολα ουτε κλεινει σωστα μετα. 1
Atsumbalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αν ψάξεις στο φόρουμ κατά καιρούς πουλάνε αυθεντικους στα 40ευρω. με την σειρά μου θα σε συμβούλευα να το επισκευασεις με την χρήση κολλας metal set προσέχοντας για λιγα λεπτά να είναι όλα στην θέση τους. 1
ramarg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αν ψάξεις στο φόρουμ κατά καιρούς πουλάνε αυθεντικους στα 40ευρω. με την σειρά μου θα σε συμβούλευα να το επισκευασεις με την χρήση κολλας metal set προσέχοντας για λιγα λεπτά να είναι όλα στην θέση τους. Αυθεντικό και 40 ευρώ δεν θα βρεις..πόσο μάλλον καινούριο..
cococrops Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 παρε καινουργιο μην λυπασαι τα λεφτα για ενα μηχανημα που τα αξιζει οντως!!ειναι κριμα φιλε τοσα λεφτα εδωσες για να το παρεις
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ακριβως ετσι οπως το ειπες ειναι.βαζεις σαν πενσα μεσα και το ανοιγεις.να παραθεσω τις εμπειριες μου απο αυτο.ενας φιλος ηθελε να τον ανοιξουμε.η πενσα που ειχαμε δυστυχως δεν ηταν ακριβως πλακε στην εξωτερικη της πλευρα για να κανει την μεγιστη εφαρμογη,οι περισσοτερες εχουν μια μικρη καμπυλη οποτε δεν εχεις τελειο πιασιμο.καταφεραμε να τον ανοιξουμε αλλα πολλες φορες γλυστρησε η πενσα συν οτι για να ανοιξει επρεπε να βαλεις πολυ δυναμη.αν τωρα καποιο εχει λιγο πιο πλακε πενσα ή κατι αλλο να βαλει που να πιανει καλυτερα(σιγουρα θα υπαρχει κανα εργαλειακι) τοτε θα ειναι πιο easy. απλα των Laptops ανοιγουν λιγο πιο ευκολα απο του mac.αλλα ναι δυστυχως ολοι σχεδον ειναι κολλημενοι και οχι με βιδες οποτε δεν ανοιγει ευκολα ουτε κλεινει σωστα μετα. Δεν αξίζει "το άνοιγμα" τις περισσότερες φορές σπάει και κανένα κομμάτι,ασε που υπάρχει και αυτός ο %^#&^#% χαλκός που το περιβάλει.. καλύτερα κόψιμο κολλητήρι και ωραίο θερμοσυστελομενο.. πάντα υπάρχουν και αυτές οι λύσεις,αρκεί να έχεις όρεξη πάνω απ'ολα..
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 αν ψάξεις στο φόρουμ κατά καιρούς πουλάνε αυθεντικους στα 40ευρω. με την σειρά μου θα σε συμβούλευα να το επισκευασεις με την χρήση κολλας metal set προσέχοντας για λιγα λεπτά να είναι όλα στην θέση τους. πρεπει να ειναι Used για να κανει 40.επισης προσοχη τι πουλαει ο καθενας και τι βαφτιζει αυθεντικο.κατα τα αλλα ειτε αλλαγη καλωδιου ειτε κολλα ειναι μια δοκιμη παρε καινουργιο μην λυπασαι τα λεφτα για ενα μηχανημα που τα αξιζει οντως!!ειναι κριμα φιλε τοσα λεφτα εδωσες για να το παρεις ας φτιαξει αυτο και οσο του κρατησει.δενειναι καποιο σοβαρο προβλημα ουτε ειναι προβλημα να ανοιχτει ο φορτιστης εστω και αν φαινεται μετα οτι εχει ανοιχτει.εκτος αν σκοπευει να το πουλησει. Δεν αξίζει "το άνοιγμα" τις περισσότερες φορές σπάει και κανένα κομμάτι,ασε που υπάρχει και αυτός ο %^#&^#% χαλκός που το περιβάλει.. καλύτερα κόψιμο κολλητήρι και ωραίο θερμοσυστελομενο.. πάντα υπάρχουν και αυτές οι λύσεις,αρκεί να έχεις όρεξη πάνω απ'ολα.. productpictures_150_dpi_1164360-270x203.jpg και να σπασει κανα κομματι πλαστικο δεν εγινε κατι.απο το να τον πεταξει σιγουρα αξιζει εστω και αν ειναι λιγο ταλαιπωρημενος εξωτερικα.αν το προσεξει στο ανοιγμα θα εχει το μικροτερο impact. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα