Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο εξωτερικο σιγουρα θα ειναι πιο φτηνα απο οτι ειναι εδω ακομα και οι αυθεντικοι.παντως αμα δεν εχει κοπει καλωδιο και απλα εχει ξεκολησει κατι δεν βρισκω λογο να τον αλλαξει ακομα.

δεν εχει βαλει κα ιφωτογραφια οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ο μετασχηματιστης χαλασμενος με τετοιο τροπο που τον εχω στο μυαλο μου.θεωρω οτι το τετραγωνακι το μαγνητικο εχει φυγει μεσα απο το πλαστικο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στο εξωτερικο σιγουρα θα ειναι πιο φτηνα απο οτι ειναι εδω ακομα και οι αυθεντικοι.παντως αμα δεν εχει κοπει καλωδιο και απλα εχει ξεκολησει κατι δεν βρισκω λογο να τον αλλαξει ακομα.

δεν εχει βαλει κα ιφωτογραφια οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ο μετασχηματιστης χαλασμενος με τετοιο τροπο που τον εχω στο μυαλο μου.θεωρω οτι το τετραγωνακι το μαγνητικο εχει φυγει μεσα απο το πλαστικο.

Έχει βάλει μια φωτογραφία με περιγραφή. Εγώ κατάλαβα ότι το μαγνητάκι μένει στο λάπτοπ και κουμπώνει το καλώδιο κάθε φορά πάνω. Αλλά προφανώς δεν κάνει καλή - σταθερή επαφή

Δημοσ.

Ναι και φωτογραφία

vysma.jpg

Ειμαι ήδη στο εξωτερικό και νομίζω για να το  ξαναγοράσω έχει γύρω στα 70 ευρώ.

Για μούφα δεν ξέρω, κατά πόσο θα επηρεάσει το μηχάνημα.

Δημοσ.

Βρες ένα σημείο που κουμπώνει καλά και κάνει κανονικά επαφή με το λάπτοπ. Βάλε καλή κόλλα στιγμής στα πλαστικά κι αν θες τύλιξέ το και με λίγη ταινία. Πρόσεχε να το βάζεις και να το βγάζεις από το μαγνητάκι κι όχι να τραβάς το καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι για κόλλα το πάω. Σιγάμην τραβάω το καλώδιο ρε συ Απλά έτυχε και το πάτησα τότε, τέντωσε και ξεκόλλησε. Αυτό το μαγνητάκι παραείναι δυνατό  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι για κόλλα το πάω. Σιγάμην τραβάω το καλώδιο ρε συ Απλά έτυχε και το πάτησα τότε, τέντωσε και ξεκόλλησε. Αυτό το μαγνητάκι παραείναι δυνατό  :-D

Θα έπρεπε να βγει το μαγνητάκι και να μην κοπεί το καλώδιο όμως, αυτό το νόημα έχει το μαγνητάκι...:)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βάλει μια φωτογραφία με περιγραφή. Εγώ κατάλαβα ότι το μαγνητάκι μένει στο λάπτοπ και κουμπώνει το καλώδιο κάθε φορά πάνω. Αλλά προφανώς δεν κάνει καλή - σταθερή επαφή

απλα η φωτογραφια ηταν απο εναν φορτιστη οχι απο το δικο του

Βρες ένα σημείο που κουμπώνει καλά και κάνει κανονικά επαφή με το λάπτοπ. Βάλε καλή κόλλα στιγμής στα πλαστικά κι αν θες τύλιξέ το και με λίγη ταινία. Πρόσεχε να το βάζεις και να το βγάζεις από το μαγνητάκι κι όχι να τραβάς το καλώδιο.

+1 για λιγο κολλα καπου που να μην επηρεαζει.η κολλα στιγμης λογικα θα το κρατησει.

βαλε κολλα και πιστευω οτι θα εισαι οκ.απλα προσεχε που θα βαλεις

Θα έπρεπε να βγει το μαγνητάκι και να μην κοπεί το καλώδιο όμως, αυτό το νόημα έχει το μαγνητάκι... :)

μπορει να ηταν λιγο παραξενη η γωνια που βγηκε το βυσμα και να εγινε αυτο.ναι κανονικα αυτη ειναι η λειτουργεια του απλα  ειναι λιγο διαφορετικη η δυναμη αμα ειναι καθετα στο βυσμα και διαφορετικα πλαγια.bug:P

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο κόλλα στιγμής προσεχτικά να μην τα πασαλήψεις όλα και είσαι μια χαρά. Ούτε πρόβλημα ούτε άλλες υπερβολικές χαζομάρες που διαβάζω παθαίνει το μηχάνημα. Το πολύ πολύ να ξεκολλήσει πάλι το μαγνητάκι και να φύγει το βύσμα του φορτιστή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή και η κόλλα στιγμής αλλά μία δύο με το μαγνήτη θα ξεκολλήσει πάλι.. Κάνεις λάθος που δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις το magsafe καλώδιο στον αυθεντικό φορτιστή, ο οποίος είναι αυθεντικός και είναι κρίμα να τον πετάξεις χωρίς να έχει χαλάσει.Πόσο μάλλον να σκέφτεσαι να πάρεις ιμιτασιόν.Ούτε κατά διάνοια να σου περνάει η ιδέα να αγοράσεις φορτιστή απομίμηση για το mac.Αν δεν θες να βάλεις εσύ χέρι πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό να σου κολλήσει πάνω ένα νέο  magsafe καλώδιο. Δες εδώ  Eφόσον είσαι και στο εξωτερικό μπορείς να το αγοράσεις κανονικά και να το πας μαζί με το φορτιστή σε κάποιο ειδικό να στο περάσει πάνω στον αυθεντικό φορτιστή.Εαν θες να δώσεις και λίγα περισσότερα χρήματα θα βρεις εύκολα ένα ποιοτικότερο καλώδιο/αντίστοιχο με το αυθεντικό.

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 2
Δημοσ.

Καλή και η κόλλα στιγμής αλλά μία δύο με το μαγνήτη θα ξεκολλήσει πάλι.. Κάνεις λάθος που δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις το magsafe καλώδιο στον αυθεντικό φορτιστή, ο οποίος είναι αυθεντικός και είναι κρίμα να τον πετάξεις χωρίς να έχει χαλάσει.Πόσο μάλλον να σκέφτεσαι να πάρεις ιμιτασιόν.Ούτε κατά διάνοια να σου περνάει η ιδέα να αγοράσεις φορτιστή απομίμηση για το mac.Αν δεν θες να βάλεις εσύ χέρι πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό να σου κολλήσει πάνω ένα νέο  magsafe καλώδιο. Δες εδώ  Eφόσον είσαι και στο εξωτερικό μπορείς να το αγοράσεις κανονικά και να το πας μαζί με το φορτιστή σε κάποιο ειδικό να στο περάσει πάνω στον αυθεντικό φορτιστή.Εαν θες να δώσεις και λίγα περισσότερα χρήματα θα βρεις εύκολα ένα ποιοτικότερο καλώδιο/αντίστοιχο με το αυθεντικό.

απλα να τονισω οτι για να ανοιξεις  το φορτιστη του mac θελει αρκετο ζορι διοτι δεν εχει ακριβως πιασιματα για να τον τραβηξεις συν οτι υπαρχει μια κολλα αρκετα καλη που τον κραταει κλειστο.βεβαια και να γρατζουνιστει λιγακι δεν σε νοιαζει.καλυτερα με λιγες γρατζουνιες παρα με αυτο το βυσμα.

Δημοσ.

απλα να τονισω οτι για να ανοιξεις  το φορτιστη του mac θελει αρκετο ζορι διοτι δεν εχει ακριβως πιασιματα για να τον τραβηξεις συν οτι υπαρχει μια κολλα αρκετα καλη που τον κραταει κλειστο.βεβαια και να γρατζουνιστει λιγακι δεν σε νοιαζει.καλυτερα με λιγες γρατζουνιες παρα με αυτο το βυσμα.

Όντως είναι δύσκολο να ανοίξεις τον φορτιστή του mac για τους λόγους που λες. Για την κόλλα δεν το ήξερα,νόμιζα ότι απλά κουμπώνει.Για τα πιασίματα πάντως είδα σε κάτι tutorials πώς τους ανοίγουν χρησιμοποιώντας ως πιασίματα κάτι άλλο.Σηκώνουν τα δύο πλαστικά που τυλίγεις το καλώδιο φόρτισης. Εαν βάλλεις την πένσα μέσα στο κενό,ανοίγοντας την ξεκουμπώνει και ο φορτιστής. Απλά απότι είδα μετά δεν κλείνει τόσο καλά όσο πριν  :ph34r: . Σε κάθε περίπτωση όμως,από το να πετάξει έναν λειτουργικό και αυθεντικό mac φορτιστή ή να τον χαλάσει με κόλλες logo και στο τέλος να καταλήξει με μαιμού φορτιστή είναι καλύτερα να αλλάξει το καλώδιο. Αν βρει και κάποιο καλό τεχνικό νομίζω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...