Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτό που λέει ο τίτλος... Πάτησα μια μέρα το καλώδιο, και η άκρη του βύσματος ξεκόλλησε από το μαγνητάκι που εισέρχεται στην υποδοχή του macbook. Οπότε πρέπει κάθε φορά να βάζω την άκρη του ξεχαρβαλωμένου βύσματος στο μαγνητάκι (το οποίο είναι μόνιμα πάνω στο λαπτοπ πλέον). Εκτός του ότι είναι εκνευριστικό, και ότι καμιά φορά πέφτει όταν μετακινώ το λαπτοπ, μακροπρόθεσμα προβλέπω να φθείρεται το βύσμα έτσι όπως είναι "ανοιχτό". Με τι υλικό θα μπορούσα να τα ξανακολλήσω μεταξύ τους;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω ότι η καλύτερη (και πιο σωστή και ασφαλής) λύση είναι να πάρεις καινούργιο φορτιστή! (ξέρω δεν βοήθησα και πολύ... :) )

Δημοσ.

s-l225.jpg

Aυτόν έχω. Η δεξιά στην εικόνα άκρη του καλωδίου είναι που γ@Μήθηκε, συγκεκριμένα το ορθογωνιάκι που φαίνεται είναι ο μαγνήτης και είναι πάνω στο λάπτοπ και γω συνδέω κάθε φορά με προσοχή το υπόλοιπο, ώστε να μπουν τα σιδεράκια στις εσοχές κλπ. (σόρι δεν έχω το λεξιλόγιο για τέτχοια ζητήματα αλλά you get the picture)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν θα προχωρήσει το πρόβλημα,θα λες έπρεπε να πάρω φορτιστή...

Είναι κρίμα να μην σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τα χρήματα που έχουμε δώσει,πόσο μάλλον όταν το πρόβλημα το δημιουργήσαμε και εμείς.. 

σου εχω όμως και λύση,θα πας να πάρεις έναν φτηνό η χαλασμένο κατά τ'αλλα φορτιστή και θα κόψεις το καλώδια και θα τα ξανα ενώσεις,πόσο καλά θα το κάνεις είναι πάλι στο χέρι σου..

Δημοσ.

Με βλέπω για logo, αλλά αμφιβάλλω αν θα κάνει δουλειά αν πρέπει να συναγωνιστεί τον μαγνήτη.

Εγχείρηση για ένωση με άλλο φορτιστή δεν κάνω.

Δημοσ.

Τότε λίγη καλή κόλλα κι όσο κρατήσει και ελπίζεις όταν χαλάσει εντελώς να μην επηρεάσει το μηχάνημα, όπως είπε και ο moviemaker!

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο έχει ένας φορτιστής; Έχω δει επίσημες τιμές γύρω στα 80€ αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και φτηνότεροι

είναι λίγο τσιμπημένοι η αλήθεια είναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο έχει ένας φορτιστής; Έχω δει επίσημες τιμές γύρω στα 80€ αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και φτηνότεροι

λογικα θα εχουν βγει και τιποτα συμβατοι με φτηνοτεροι τιμη.τωρα ποσο τους εμπιστευεσαι δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

λογικα θα εχουν βγει και τιποτα συμβατοι με φτηνοτεροι τιμη.τωρα ποσο τους εμπιστευεσαι δεν ξερω.

Νομίζω υπάρχουν συμβατοί και υπάρχουν και original (έτσι λένε τουλάχιστον) από εξωτερικό γύρω στα 40-50€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...