Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες dimmataki πόσο ??

Βάλε το λιγότερο 1gb ram ακόμα να πας στα 2....

Πλάκα πλάκα το linux σου άρεσε;; Έχω να σου προτείνω μια έκδοση linux πολύ ελαφριά που την έχω βάλει σε netbook φίλου με παρόμοια χαρακτηριστικά και πετάει...

Καμία σχέση με τα 7 που είχε και αυτός..... 

Πολύ λιγότερη κατανάλωση ram και πολύ ποιο γρήγορη εκτέλεση διεργασιών.. Αν το θες μόνο για internet και καμία ταινιούλα θα είσαι άρχοντας!!

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε το λιγότερο 1gb ram ακόμα να πας στα 2....

Πλάκα πλάκα το linux σου άρεσε;; Έχω να σου προτείνω μια έκδοση linux πολύ ελαφριά που την έχω βάλει σε netbook φίλου με παρόμοια χαρακτηριστικά και πετάει...

Καμία σχέση με τα 7 που είχε και αυτός..... 

Πολύ λιγότερη κατανάλωση ram και πολύ ποιο γρήγορη εκτέλεση διεργασιών.. Αν το θες μόνο για internet και καμία ταινιούλα θα είσαι άρχοντας!!

Ναι μπορώ να πω ότι ήταν καλά... άσχετα που κάποια στιγμή είχα θέμα...δεν μου άνοιγε κανένας περιηγητής... μετά δεν ξέρω πως αλλά κατάφερα να τα βγάλω μόνος μου....?? δεν ξέρω πως...

και μετά που χάλασε το πσ...δηλαδή βγήκαν τα win xp (τότε) και έπαψε να λειτουργεί γενικά το πσ.... μετά έβαλα τα 7... τώρα όμως δεν ξέρω πως να βάλω και τα 2... να έχω τα 7 και τα linux....

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε linux πάντως. Αφού έχεις και προγενέστερη εμπειρία πάνω του θα είσαι μια χαρά. Μάλιστα η έκδοση που σου προτείνω να κατεβάσεις βασίζεται σε χρήστες που δούλευαν με windows xp οπότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τα μάθεις!

Εξάλλου για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ;)

Link.png Site: https://www.linuxliteos.com/'">LinuxLite

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά παιδιά έπεσα στον πειρασμό και έβαλα τα win 10.... Για αρχή πάει καλά θα έλεγα... Μικρά κολλήματα μόνο αλλά αυτό το είχα με όλα τα λειτουργικά που είχα στο λαπτοπ αυτό..

Λίγο μπερδευομαι ακόμα έτσι όπως είναι η επιφάνεια εργασίας.. Ψάχνω ακόμα τις ρυθμίσεις... Αλλά γενικά είναι όλα καλά.. Τώρα ότι πρόβλημα βγει θα σας το γράψω...

Δημοσ.

Τελικά παιδιά έπεσα στον πειρασμό και έβαλα τα win 10.... Για αρχή πάει καλά θα έλεγα... Μικρά κολλήματα μόνο αλλά αυτό το είχα με όλα τα λειτουργικά που είχα στο λαπτοπ αυτό..

Λίγο μπερδευομαι ακόμα έτσι όπως είναι η επιφάνεια εργασίας.. Ψάχνω ακόμα τις ρυθμίσεις... Αλλά γενικά είναι όλα καλά.. Τώρα ότι πρόβλημα βγει θα σας το γράψω...

δεξί κλικ στο εικονίδιο των windows,τα μισά σου προβλήματα λύθηκαν.

διαφορετικά κατεβάζεις το classic shell και έχεις εναρξη win7 style.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού πηγαίνουν καλά όπως λες και με μικρά κολλήματα τότε όλα καλά!!

Αν έχεις χώρο στο σκληρό μπορείς να έχει 2 και παραπάνω λειτουργικά..

Ορίστε και ο σύνδεσμος: https://www.linuxliteos.com/<-- Κοίταξε τα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!

Αν τελικά αποφασίσεις να τα βάλεις πες μου να σου δώσω οδηγίες για το πως θα τα έχεις μαζί με τα 10.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν άντεξα πολύ τελικά... Τα γύρισα στα 7 όχι γιατί είχα θέμα λειτουργικό αλλά ο υπολογιστής με 1 gb ram δεν τραβάει και πολλά... Αντιθέτως έβαλα Linux και σώθηκα... Το πσ πάει σφαίρα... Το μόνο θέμα που έχω και εκεί είναι ότι δεν έχω ασύρματη σύνδεση.. Δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω.. Μερικές εφαρμογές δεν μπαίνουν όπως το viber... Κάθε πρόταση για βοήθεια δεκτη!!

Αποστολή από το E2115 με τη χρήση Insomnia App

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά το λαπτοπ αυτό το έχω μόνο για εργασίες του σχολείου. Facebook-youtube και καμιά ταινία και αν... Άσχετα που έχω το παιχνίδι μέσα...

Αν βάλεις Linux Mint XFCE, το μηχανάκι σου θα κάνει όλες αυτές τις δουλειές και ακόμα περισσότερα απροβλημάτιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...