PatirEfraim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους... Μου έχει βγει η ενημέρωση για να κάνω τα win 10... Έχω ένα Compaq Mini με windows 7 home premium <br> Επεξεργαστής: intel® Atom CPU N270 @1.60GHz 1.60GHz<br> Εγκατεστημενη μνήμη ραμ 1.00 gb <br> Τύπος συστήματος :Λειτουργικό σύστημα 32-bit... <br> Με αυτά που έχω μπορώ να κάνω την αναβάθμιση ?? Η θα κλαίω τον υπολογιστή.. Που δεν έχω κι άλλο Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2015 από PatirEfraim
DiversionR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σε γενικές γραμμές τα 10 λένε ότι έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση των πόρων του υπολογιστή αλλά τι να πω και εγώ.... Αλήθεια τα 7 τρέχουν καλά;; Γιατί 1gb ram σου τρώνε με το καλώς όρισες
PatirEfraim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά τρώει γερά κολλήματα κάτι φορές .. Άλλες φορές όμως πάει σφαίρα... Είναι ανάλογα τα κέφια του.. Σκέφτομαι να κάνω την ενημέρωση.. Αλλά αν κάτι κολλήσει ή κάτι πάει λάθος δεν ξέρω πως να τα γυρίσω στα 7 πάλι.. Και για να το πάω στον τεχνικό αυτήν την στιγμή μου είναι δύσκολο... Το έχω διαβάσει αυτό με τους πόρους για αυτό ήθελα να τα αλλάξω κι όλας.. Αλλά σίγουρα θα μπουν ??
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 όταν στο Netbook με Ατομ Ν280 και 2 γιγα ραμ ειχα βαλει τα 7αρια το σύστημα δεν μπορούσε να παίξει ανετα ουτε τα βιντεο στο youtube. Θα σου έλεγα να μην αναβαθμίσεις,περίπου τα ιδια πράγματα θα δεις,ναι μεν τα 10αρια ειναι πιο ελαφριά απ τα 7αρια αλλα πλέον ολα ζητάνε πόρους δυστυχώς και με το 1 γιγα στη ραμ δεν πας πουθενα. 1
PatirEfraim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι στιγμής καλά πάει σε βίντεο και Facebook. Μέχρι και minecraft παίζω που είναι και λίγο βαρύ... Ακόμα είμαι υπό σκέψη...έναν καλό λόγο θέλω για να το αναβαθμίσω.. Και έναν λόγο που να μην το κάνω...
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 θα σου δώσω 2 λογους για να μην το κάνεις 1)η ελλειψη ραμ 2)οπως θα σου πουν αλλοι τα 10αρια στέλνουν τηλεμετρια πισω στη μαμα MS,κοινώς μας "καταγράφουν" εαν θες παραπάνω λεπτομέριες για το συγκεκριμένο μπορείς να το ψάξεις στο ιντερνετ,ο καθένας υποστηρίζει διάφορα δεινά για το συγκεκριμένο πράγμα.
giannis97 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καλό είναι να μην τα εγκαταστήσεις, διότι έχεις λίγη ram.
PatirEfraim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά το λαπτοπ αυτό το έχω μόνο για εργασίες του σχολείου. Facebook-youtube και καμιά ταινία και αν... Άσχετα που έχω το παιχνίδι μέσα... Όσο για την καταγραφή διάβασα πριν ότι μπορείς να το σταματήσεις αυτό...
alldaynews Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι μιας και αναφέρεται το θέμα στα 10.Από την στιγμή που θα βγεί το σηματάκι οτι μπορείς να κατεβάσεις τα 10 πόσο καιρό έχεις να το κάνεις?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει περιθώριο 1 έτος για να τα περάσεις χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις απ οτι έχω διαβάσει/καταλάβειΑλλα και το σηματάκι να μην έχει βγει,κατεβάζεις το creation tool για τα 10 και τα περνάς. Το σηματάκι απλα ηταν μια βλακειούλα της MS για να δούνε ανταπόκριση. 1
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει περιθώριο 1 έτος για να τα περάσεις χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις απ οτι έχω διαβάσει/καταλάβει Αλλα και το σηματάκι να μην έχει βγει,κατεβάζεις το creation tool για τα 10 και τα περνάς. Το σηματάκι απλα ηταν μια βλακειούλα της MS για να δούνε ανταπόκριση. Χαχαχαχαχαχα με το τελευταίο με έκανες και γέλασα ;P Πάντως απ' ότι ακούγεται εκεί έξω τα 10αρια δεν ειναι και το masterpiece της microsoft 2
DiversionR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ για να είμαι ειλικρινείς δεν θα προχωρούσα στην εγκατάσταση των 10 σε τέτοιο pc. Μπορεί να έχει καλύτερη διαχείριση πόρων αλλά οι εφαρμογές δεν παύουν όσο περνά ο καιρός να είναι όλο και ποιο απαιτητικές... Τώρα πάλι αν βάλεις ένα dimmaki ram ακόμα θα είσαι κύριος!! Α και κάτι ακόμα, μην ξεχνάς ότι σαν νέο λειτουργικό έχει θέματα συμβατότητας έτσι.... Μπορεί πχ κάποια εφαρμογή που τρέχεις να μην τρέχει στα 10.... Αν και από ότι καταλαβαίνω το pc το έχεις για Internet και τέτοια όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα με ασυμβατότητες..
PatirEfraim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λες dimmataki πόσο ?? Και κάτι που ξέχασα.. Όταν πήρα το λαπτοπ αυτό είχε και Linux με xp...τώρα μόνο win 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα