Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πρεπει το Moden να μπει εκει και να συνδεθει με τα καλωδια που ερχονται απο τον οτε αποσυνδεοντας τα καλωδια που πανε στο σπιτι σου.πρεπει να ξερεις να το κανεις αλλιως το ξεχνας.

• Like 1
Δημοσ.

Οοο καλα ουτε καν. Δεν εχω ασχοληθει καθολου να σου πω την αληθεια και φοβαμαι μην κανω και καμια μ***α. Αρα κατι γινεται εκει εξω. Δεν γινεται να φταιει κατι μεσα γιατι δοκιμασα το router και σε αλλη γραμμη. Δεν γινεται ολες οι πριζες μου να εχουν θεμα. Παραλογο.

• Moderators
Δημοσ.

Οοο καλα ουτε καν. Δεν εχω ασχοληθει καθολου να σου πω την αληθεια και φοβαμαι μην κανω και καμια μ***α. Αρα κατι γινεται εκει εξω. Δεν γινεται να φταιει κατι μεσα γιατι δοκιμασα το router και σε αλλη γραμμη. Δεν γινεται ολες οι πριζες μου να εχουν θεμα. Παραλογο.

Μέσα εννοούμε από την παροχή που φέρνει ο οτε το καλώδιο και όλη εγκατάσταση, μια κακή σύνδεση είτε κάποιο καλώδιο να έχει υγρασία σου δημιουργεί πρόβλημα σε όλη την εγκατάσταση
Δημοσ.

Φίλε μου οι υποχρεώσεις του παρόχου σταματάνε στον κατανεμητη απο εκεί μέχρι το διαμέρισμα και εσωτερικά είανι δικία σου ευθήνη στο πατέρα μου στη forthnrt παλία δεν συχρόνιζε ήρθε τεχνικός βρήκε κάτι στη καλωδίοση απο κάτω προς το διαμέρισμα  και χρέωσε την επίσκεψη

Αλλα άν η βλάβη σου δεν επιλύεται τοτε δεν σε χρεώνουν

• Moderators
Δημοσ.

Αρα ειναι δικο τους θεμα.

Αν δεν πάρεις το modem να το συνδέσεις μια και καλή στο καλώδιο που φέρνει ο οτε έξω από το σπίτι σου δεν μπορείς να το ξέρεις, αν το συνδέσεις εκεί και έχεις πάλι πρόβλημα τότε είναι πρόβλημα του ΟΤΕ
Δημοσ.

μπορει να ειναι θεμα καθετης καλωδιωσης που ανηκει σε σενα.δηλαδη απο το κουτι του οτε μεχρι εσενα μεσα.δυσκολο μεν αλλα υπαρκτο δε.αν βρει οξειδωση στην χωνευτη εκει  δεν φταις εσυ οσο ξερω.

Μέσα εννοούμε από την παροχή που φέρνει ο οτε το καλώδιο και όλη εγκατάσταση, μια κακή σύνδεση είτε κάποιο καλώδιο να έχει υγρασία σου δημιουργεί πρόβλημα σε όλη την εγκατάσταση

ειδικα στην χωνευτη αν και δεν ειναι δικια του ευθυνη πολλες φορες δεν κλεινουν σωστα και οξειδωνονται τα καλωδια.

• Moderators
Δημοσ.

μπορει να ειναι θεμα καθετης καλωδιωσης που ανηκει σε σενα.δηλαδη απο το κουτι του οτε μεχρι εσενα μεσα.δυσκολο μεν αλλα υπαρκτο δε.αν βρει οξειδωση στην χωνευτη εκει  δεν φταις εσυ οσο ξερω.

ειδικα στην χωνευτη αν και δεν ειναι δικια του ευθυνη πολλες φορες δεν κλεινουν σωστα και οξειδωνονται τα καλωδια.

Το ξερω ομως για να ειναι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα εγκαταστασης πρεπει να το ελεγξει ωστε να ειναι σιγουρος οτι δεν θα εχει χρεωση

Δημοσ.

το βασικο θεμα ειναι οτι δεν πιανουν τα χερια του.και χωρις εργαλεια δεν γινεται.πρεπει να βρει ποια ειναι η γραμμη του καταρχην.

• Moderators
Δημοσ.

το βασικο θεμα ειναι οτι δεν πιανουν τα χερια του.και χωρις εργαλεια δεν γινεται.πρεπει να βρει ποια ειναι η γραμμη του καταρχην.

Ναι απλά εφόσον δεν έχει γνώσεις είτε θα φέρει κάποιον εξωτερικό τεχνιτη να το κοιτάξει (που και εκεί θα πληρώσει έστω κάνα 20 αρικο) είτε περνει το ρίσκο και φέρνει της forthnet

1η περίπτωση το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση οπότε στον επόμενο λογαριασμό έρχεται +30 ευρώ

2η περίπτωση η βλάβη είναι στο δίκτυο του ΟΤΕ οπότε η forthnet κλείνει συνδιαστικο ραντεβού για την επίλυση της βλάβης χωρίς έξτρα χρέωση

Δημοσ.

ps.πρωτα μπαινει βλαβη στον οτε και αμα δεν λυθει παει συνδυαστικο.επισης εχεις 2 μερες αν θυμαμαι σωστα να δηλωσεις συνδυαστικο μετα την βλαβη.αν περασουν οι 2 μερες πρεπει να ξαναδωσεις βλαβη.επισης αν δεν παρουσιαστει ο παροχος στο συνδυαστικο παλι μετα το πας για βλαβη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ps.πρωτα μπαινει βλαβη στον οτε και αμα δεν λυθει παει συνδυαστικο.επισης εχεις 2 μερες αν θυμαμαι σωστα να δηλωσεις συνδυαστικο μετα την βλαβη.αν περασουν οι 2 μερες πρεπει να ξαναδωσεις βλαβη.επισης αν δεν παρουσιαστει ο παροχος στο συνδυαστικο παλι μετα το πας για βλαβη.

Οπως και να εχει αυτες ειναι δουλειες του εκαστοτε παροχου , αν θελει να βγαλει ακρη πρεπει η να φερει καποιον δικο του τεχνικο ειτε να φωναξει της forthnet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...