Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβα και τους 2. Σε μονοκατοικια μενω δικη μου, αρα δεν υπαρχει κατανεμητης. Αυτο με τα splitter και τα καλωδια και τις συσκευες, ειναι ανουσιο να τα κανω γιατι τα εκανα με εναν απο αυτους τηλεφωνικα απο κινητο και συνεχιζε τα ιδια. Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να φερω τον τεχνικο τους και να κανουν αυτα που λες με τον οτε και το καφαου.
jkoukos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, αλλά έχει διαπιστωθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι φταίνε τα καλώδια με τις συνδέσεις τους και όχι οι άλλες συσκευές. Αφού μένεις σε μονοκατοικία είναι πολύ ευκολότερο να κάνεις τον έλεγχο στην εξωτερική χωνευτή που καταλήγει το καλώδιο του ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να κάνει πατέντα όμως για να συνδέσει το router πάνω στα καλώδια χωρίς μπρίζα
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εεε δεν ειμαστε για πειραματα θα κανει μπαμ το σπιτι
jkoukos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Ένα απλό τηλεφωνικό καλώδιο χρειάζεται που θα έχει βύσμα RJ11 στην μια πλευρά μόνο. Όλο και κάποιο θα έχει ξεμείνει από προηγούμενη σύνδεση. Εξάλλου δεν είναι μόνιμη λύση, αλλά μόνο για όσο χρειαστεί να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Pesta opos einai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Την ίδια πατάτα πάτησα με τη Forthnet λόγω novasports πριν ενάμιση χρόνο και το φυσάω και δεν κρυώνει !! Μετά από καμιά εκατοστή τηλέφωνα που έχω κάνει όλο αυτό το διάστημα,έχοντας κάνει έλεγχο σε όλα αυτά που σου λένε για τη γραμμή ,για το splitter,το ρούτερ κλπ,έφτασα πάλι στο σημείο να έχω τη υπερταχύτητα των 1,64 mb/s.Πληρώνω για 24 ( 13-15 δηλαδή στο κέντρο και 7-9 στην περιοχή που μένω ). Εν τω μεταξύ πριν τη Forthnet είχα Cyta.Το πρόγραμμα έλεγε 4 Mbps και έπιανε 2 με 3 αλλά χωρίς προβλήματα,διακοπές κτλ.Μόλις έβαλα Forthnet (45 μέρες χωρίς τηλέφωνο εξαιτίας του ΟΤΕ (αν χρειαστεί θα το εξηγήσω) ) , άρχισαν τα προβλήματα.Ήρθε 2-3 φορές τεχνικός της Forthnet μέσα στο σπίτι,3-4 φορές τεχνικοί του ΟΤΕ έξω (γιατί στην περιοχή δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο η Forthnet άρα με αίτημα της έρχονται τεχνικοί του ΟΤΕ και τελευταία αφού μου είπαν να δούμε και την τελευταία λύση,με δικά μου έξοδα έφερα ηλεκτρολόγο και άλλαξε το εξωτερικό καλώδιο που έρχεται σπίτι. Σε όλο αυτό το διάστημα η ταχύτητα άλλαζε συνέχεια.Κάποτε έφτασε στο 7 και κάτι για κανένα μήνα και είπα, διορθώθηκε.Τελευταία είχε σταθεροποιηθεί λίγο πάνω από 3 και παρ'όλα αυτά ανανέωσα πάλι λόγω προσφοράς Nova.Τώρα πλέον έχω 1,6 το ανώτερο και αυτό όποτε θέλει !
bill2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μην μου λέτε τέτοια και έκανα αίτηση για να πάω σε αυτούς
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 για τον αρχικο φιλο .μπορει να εχουν οξειδωθει τα καλωδια στην χωνευτη.ειναι πολυ συχνο σε μονοκατοικιες που δεν υπαρχει κατανεμητης και υπαρχει χωνευτη.αν μπορει να κανει εστω οπτικο ελεγχο να δει αν το κουτι σφραγιζει και σε τι κατασταση ειναι μεσα τα καλωδια. Την ίδια πατάτα πάτησα με τη Forthnet λόγω novasports πριν ενάμιση χρόνο και το φυσάω και δεν κρυώνει !! Μετά από καμιά εκατοστή τηλέφωνα που έχω κάνει όλο αυτό το διάστημα,έχοντας κάνει έλεγχο σε όλα αυτά που σου λένε για τη γραμμή ,για το splitter,το ρούτερ κλπ,έφτασα πάλι στο σημείο να έχω τη υπερταχύτητα των 1,64 mb/s.Πληρώνω για 24 ( 13-15 δηλαδή στο κέντρο και 7-9 στην περιοχή που μένω ). Εν τω μεταξύ πριν τη Forthnet είχα Cyta.Το πρόγραμμα έλεγε 4 Mbps και έπιανε 2 με 3 αλλά χωρίς προβλήματα,διακοπές κτλ.Μόλις έβαλα Forthnet (45 μέρες χωρίς τηλέφωνο εξαιτίας του ΟΤΕ (αν χρειαστεί θα το εξηγήσω) ) , άρχισαν τα προβλήματα.Ήρθε 2-3 φορές τεχνικός της Forthnet μέσα στο σπίτι,3-4 φορές τεχνικοί του ΟΤΕ έξω (γιατί στην περιοχή δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο η Forthnet άρα με αίτημα της έρχονται τεχνικοί του ΟΤΕ και τελευταία αφού μου είπαν να δούμε και την τελευταία λύση,με δικά μου έξοδα έφερα ηλεκτρολόγο και άλλαξε το εξωτερικό καλώδιο που έρχεται σπίτι. Σε όλο αυτό το διάστημα η ταχύτητα άλλαζε συνέχεια.Κάποτε έφτασε στο 7 και κάτι για κανένα μήνα και είπα, διορθώθηκε.Τελευταία είχε σταθεροποιηθεί λίγο πάνω από 3 και παρ'όλα αυτά ανανέωσα πάλι λόγω προσφοράς Nova.Τώρα πλέον έχω 1,6 το ανώτερο και αυτό όποτε θέλει ! μαλλον την απαντηση την εχεις δωσει μονος σου αν εχεις γραψει σωστα αυτα που εχεις γραψει. αν δεν εισαι σε ιδιοκτητο αυτο σημαινει οτι η forthnet και καθε forthnet σου δινει απλα ενα username/password και τιποτα παραπανω.dslam,καλωδιο ειναι του οτε οποτε ειτε οτι εχεις ειτε forthnet ειτε αλλο παροχο παλι σε dslam ote εισαι.εκτος αν η cyta επαιζε σε δικο της dslam που παλι τον ιδιο χαλκο θα ειχες.οποτε αν το προβλημα δεν ειναι στο σπιτι ειναι στο χαλκο.μπορει ο οτε να μην εχει αλλο ζευγαρι να σου δωσει μπορει να υπαρχει καλωδιακη και απλα να μην την φτιαχνουν και αλλα τοσα μπορει.
Alex-V Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τιτανομεγιστε pouline που ακριβως ειναι η χωνευτη και που μπορω να την βρω στο σπιτι?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δες μια στο θεμα στην υπογραφη μου πως παιζει το adsl και σε καποια σημεια θα δεις φωτο απο χωνευτες και απο box κτλ.λογικα καπου πανω στον τοιχο του σπιτιου ειναι συνηθως αναλογως το σπιτι.στις παλιες μονοκατοικιες ειναι πανω στον τοιχο .στις μαιζονετες ειναι στην ειδοσο εκει που ειναι και η δεη πολλες φορες. φαντασοθ οτι απο το καφαο το καλωδιο φευγει υπογεια παει στο box το οποιο ειναι ειτε πανω σε κολονα ειτε πανω σε τοιχο σπιτιου και εχει αριθμηση πανω και μετα πηγαινει ειτε σε δευτερευοντα box με γκρι καλωδιο εκρου οτι χρωμα το λες αυτο ειτε παει στην χωνευτη σου. ειναι ενα τετραγωνο μεταλλικο κουτι που γραφει rivometal ειτε ειναι στρογγυλο ειτε εξωτερικα του τοιχου ειτε χωμενο μεσα στον τοιχο .μπορει να ειναι και τετραγωνο μεσα στον τοιχο με ενα καπακι τηςπλακας.ισως να χρειαστεις σκαλα. Τιτανομεγιστε pouline που ακριβως ειναι η χωνευτη και που μπορω να την βρω στο σπιτι?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εκει ειναι κανονικα που πρεπει να κανειςκαι δοκιμη με το ρουτερ για να δεις ποσο συγχρονιζεις.διοτι εκει τερματιζει ο οτε και μετα ξεκιναει το δικο σου κομματι.οποτε θελουμε δοκιμη χωρις την δικια σου καλωδιωση
Alex-V Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Pouline ξεθαβω παλι το θεμα για να σε ενημερωσω. Εδω και κατι βδομαδες, οχι απλα εχω τεραστιο προβλημα. Παρα πολυ μεγαλο. Ολη την μερα κοβεται και δεν μπορω να κανω την δουλεια μου. Ξαναπηρα τηλ. Αφου τους εξηγησα την κατασταση που εχω εδω και 3 χρονια μου ειπανε να ερθει τεχνικος να κοιταξει το καφαο με το analyzer. Την χωνευτη την βρηκα. Ειναι απο την εξω μερια ενα τετραγωνο κουτι και λεει οτε απεξω. Το ανοιξα και εχει πολλα καλωδια μεσα. Μου ειπε οτι αν ειναι προβλημα του σπιτιου θα κοστισει 30 και αν ειναι δικο τους τιποτα. Και που ξερω εγω τι μαγκια θα κανει ο τεχνικος για να παρει τα 30. Γιατι απο θεμα τεχνικου δικτυου δεν σκαμπαζω. Στα pc ειμαι μονο. Μπορω να κανω κατι εγω? Σορρυ που δεν απαντησα τοοοοοσο καιρο απλα δεν ξαναειχα θεμα. Τωρα παλι τα ιδια. Αν θελεις μπορω να ανεβασω και φωτογραφια τα καλωδια.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 αυτο με την χρεωση το λενε για εναν απλο λογο.αν ερθουν σπιτι και εσυ εχεις ενα χαλασμενο φιλτρο ή ενα χαλασμενο splitter το οποιο δεν το αλλαξες τοτε ναι σε χρεωνουν.αλλιως αν ειναι εξω απο το σπιτι δεν σε χρεωνουν.θα πρεπει να ξερεις να μετρησεις την γραμμη σε εκεινο το κουτακι για να δεις αν σου κανει εκει αποσυνδεσεις ή οχι.εκτος αν εχουν οξειδωθει τα καλωδια εκει εξω.επισης μια καλη δοκιμη ειναι να βγαλεις ταπαντα φιλτρα σπλιττερ τηλεφωνα και να αφησεις μονο το ρουτερ να δεις αν το κανει.επισης αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμαζεις και με αλλο να δεις αν θα το κανει.
Alex-V Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το εκανα αδερφε. Αλλαξα 2 ρουτερ κιολας και τα 2 τα ειχα χωρις splitter και ειχα παλι προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα