Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι με forthnet εδω και 2 χρονια περιπου. Ειχε βγει μια προσφορα τοτε με nova, internet 24 και απεριοριστο σε σταθερα. Απο τοτε ειμαι με προβληματα στο ιντερνετ. Ξεκινησα να πιανω 11 απτα 24, ειχα προβληματα συνεχεια και απο τις 500 κλησεις που εκανα μου το πηγαν 6 και λενε οτι τωρα ειναι σταθερο το ιντερνετ. Συνεχιζω να εχω προβληματα στην ταχυτητα, αλλαξα ρουτερ splitter τηλεφωνικες συσκευες τα παντα και εφτασαν σε σημειο να μου πουνε οτι μπορει να εχουν προβλημα οι καλωδιωσεις του σπιτιου και οτι πρεπει να φερω ηλεκτρολογο. Και επισης να φερουν τεχνικο με χρεωση 30 ευρωνα κοιταξει την γραμμη! Πηγα να του πω να τα βαλουν εκει που ξερουν. Του το εκλεισα. Οταν ημουν με hol δεν ειχα προβληματα. Πως γινεται ρε μεγαλε να φταιει το σπιτι? Και απο τοτε η μοναδικη προσφορα που μου εκαναν μου εδωσαν και απεριοριστα προς κινητα και πληρωνω 29.90. Μενω Λαμια 15 λεπτα απτο κεντρο με τα ποδια. Τι στο καλο να κανω με τους μαγκες?
sistah Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Tι προβληματα εχεις? ετσι για την ιστορια.
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εκει που η ταχυτητα ειναι ρολοι, μετα να μην φορτωνει ουτε η σελιδα της google. Η πχ να κατεβαζεις κατι σε max ταχυτητα (600-650) και να κατεβαινει στα 100 μερικες φορες. Α πχ χθες το βραδυ δεν φορτωνε καμια σελιδα.
Markk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Την ίδια συμπεριφορά έχει αν συνδεθείς στο ρούτερ ασύρματα και με καλώδιο;
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι δεν εχει να κανει. Ημουν και με καλωδιο και παλι εκανε τρελα. Τους πηρα τηλ και μου ειπαν μπρει να ειναι βλαβη δικη τους στο κεντρο και να τους ξαναπαρω τηλ την ωρα που θα κολλησει το ιντερνετ για να δουν τι φταιει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 το καλώδιο του dsl (δηλ το καλώδιο που πάει απο το ρούτερ στη γραμμή του τηλ.) πόσα μέτρα είναι; Το ρωτάω γιατί το καλώδιο αυτό δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 μέτρο, αν είναι μεγαλύτερο ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα σου. Δώσε επίσης τα στατιστικά στοιχεία απο τη γραμμή σου, έτσι θα μπορέσουν τα παιδιά να σε βοηθήσουν καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 δεν δίνεις και κάνα screenshot με line stats από το router?
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι με xp γιατι ειμαι απτο netbook
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 View More στο DSL Connection, για να δούμε attenuation, SNR, κτλπ...
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τα βγαζει αυτα που λες και ας πατησα view more. Μισο λεπτο. Ελα εδω σε εχω. 2 ss γιατι ειναι μικρη η αναλυση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 40.5db downstream line attenuation, αρκετά υψηλό... Σύμφωνα με αυτό http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.phpείσαι σχεδόν 2.9km μακρυά από το Α/Κ, με μέγιστο θεωρητικό συγχρονισμό (πολύ σπάνιο) τα 12Mbps... Στα 11Mbps ήσουν πάρα πολύ καλά για την απόσταση που έχεις από το DSLAM. Έχει κάνει πλήρη/σωστό έλεγχο της εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού? Δοκίμασες να βάλεις το router στον κατανεμητή? Ήρθε τελικά ηλεκτρολογός ή τεχνικός στο σπίτι?
Alex-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν λες να συνδεσω το router στον κατανεμητη? Εδω με επιασες αδιαβαστο. Οχι δεν ηρθε γιατι δεν εχω αυτη τη στιγμ να σκασω 30 ευρω στον τεχνικο τους. Αρα πρεπει να φερω ηλετρολογο να κοιταξει την καλωδιωση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς βγάλε ότι συσκευή έχεις συνδεδεμένη στην τηλεφωνική γραμμή και βάλε το router χωρίς splitter στην πρώτη/κεντρική μπρίζα του σπιτιού με κοντό καλώδιο (max 1-2m) για να δεις μήπως επηρεάζει κάτι τον συγχρονισμό. Αν αυτός παραμένεις ίδιος, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι. Αν μένεις σε πολυκατοικία καλό θα ήταν να τεστάρεις και τον συγχρονισμό στον κατανεμητή της. Αν κι εκεί παραμένει ίδιος, τότε δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό. Κανονικά θα πρέπει να έρθει τεχνικός να κάνει κι εκείνος τυπικούς ελέγχους στο σπίτι. Μετά να μιλήσουν με ΟΤΕ για να ελέγξουν συγχρονισμό στο ΚΑΦΑΟΥ (υπαίθρια καμπίνα). 2
jkoukos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Με 40,5dB εξασθένιση δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πάνω από 9Mbps στην καλύτερη περίπτωση. Αν ήταν κλειδωμένος σε 6άρι προφίλ, θα είχε μέγιστη ταχύτητα 6144Kbps. Τώρα τα ξεπερνά, οπότε εκτιμώ η εξασθένιση είναι ανεβασμένη λόγω των ρυθμίσεων που έχουν κάνει για να έχει σταθερότερη γραμμή. Για 11Mbps λογικά θα έπρεπε να έχει περίπου 34dB εξασθένιση, μην σου πω και λιγότερο διότι η HOL (που είχε πριν) σπάνια δίνει 6 SNR. Πρέπει να γίνει τουλάχιστον ένας έλεγχος της εσωτερικής εγκατάστασης, για να δει και εξασφαλίσει ότι δεν έχει πρόβλημα. Καταρχάς βγάλε ότι συσκευή έχεις συνδεδεμένη στην τηλεφωνική γραμμή και βάλε το router χωρίς splitter στην πρώτη/κεντρική μπρίζα του σπιτιού με κοντό καλώδιο (max 1-2m) για να δεις μήπως επηρεάζει κάτι τον συγχρονισμό. Όχι απλά να βγουν οι άλλες συσκευές, αλλά να αποσυνδεθούν στην πρώτη πρίζα, όλα τα καλώδια που πάνε προς τις υπόλοιπες πρίζες. Δηλαδή να είναι συνδεδεμένο μόνο ένα ζεύγος, αυτό που έρχεται από τον πάροχο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ελάχιστοι κάθονται να το κάνουν αυτό κι είναι κάπως overkill imo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα