varkast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω το λαπτοπ samsung r730, και ενω δούλευε μια χαρα ξαφνικά δεν ανοιγει καθόλου. Τι να φταιει ? Προσφατα το εκανα φορματ (win 8 ) και το καθάρισα εσωτερικά. Σας παρακαλώ βοηθήστε :/ ευχαριστω! ΥΓ οταν συνδέω την τροφοδοσία αναβει το λαμπάκι!
xristoforos89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 1) παίζεις με τις μνήμες. Είτε την μια, ειτε την αλλη κουμπώνεις και το ανάβεις. 2) προσπαθείς να το ανοίξεις χωρίς μπαταρία μήπως βραχυκυκλώνει κάπου. 3) δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό. 4) έκαψες μητρική
varkast Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 1) παίζεις με τις μνήμες. Είτε την μια, ειτε την αλλη κουμπώνεις και το ανάβεις. 2) προσπαθείς να το ανοίξεις χωρίς μπαταρία μήπως βραχυκυκλώνει κάπου. 3) δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό. 4) έκαψες μητρική φιλε ας παρουμε το σεναριο να εχει καει η μητρική (εχω βρει στ ebay) τότε εγω θα πρεπει να αντικαταστήσω οτι άλλο εχει πάνω η μητρική πχ επεξεργαστές ραμ κτλ.. ? ή απλα αγοράζω μητρική και βαζω πανω τα παλια ? ή η καινούργια μητρική θα εχει πανω επεξεργαστή ? (για ραμ δεν νομιζω :Ρ )
xristoforos89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αγοράζεις μητρική και βάζεις επάνω τα παλιά. Σκέτη μητρική πλακέτα σου έρχεται. Πρώτα όμως σίγουρευεσαι ότι δεν είναι καμμένο κάτι άλλο.
varkast Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αγοράζεις μητρική και βάζεις επάνω τα παλιά. Σκέτη μητρική πλακέτα σου έρχεται. Έγινε φίλε μου.. ευχαριστώ Πρώτα όμως σίγουρευεσαι ότι δεν είναι καμμένο κάτι άλλο.
Irene75 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, καλή χρονιά.εχω ένα λάπτοπ samsung το οποίο ξαφνικά δεν ανοίγει καθόλου είναι νεκρό.Και το κουμπί του έναρξης σβησμένο παρόλο που η λυχνία του ανταπτορα είναι αναμμένη?τι γίνεται, γνωρίζετε να μου πείτε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα