Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το βασικο για αρχη ειναι τα Leds να δουμε αν σβηνει κατι.

Λοιπόν εδώ και 2 μέρες δεν βλέπω καμία αποσύνδεση...δεν πειράζω άρα τίποτα ακόμη 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι..Είχα αρχικά αυτό που μου είχε δώσει ο πάροχος και τώρα αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποιώ το καινουριο το tp link 8970 και πάει καλύτερα.

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ και 2 μέρες δεν βλέπω καμία αποσύνδεση...δεν πειράζω άρα τίποτα ακόμη 

αν το ξανακανει δες αν σβηνουν τα Leds γιατι οπως το λες μου κανει για θεμα router(wireless) παρα παροχου(limited or no connectivity).σαν να χανει την lan ip.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι..Είχα αρχικά αυτό που μου είχε δώσει ο πάροχος και τώρα αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποιώ το καινουριο το tp link 8970 και πάει καλύτερα.

καλα ναι το zte που δινουν ειναι για πεταμα και το 8970 ειναι πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

αν το ξανακανει δες αν σβηνουν τα Leds γιατι οπως το λες μου κανει για θεμα router(wireless) παρα παροχου(limited or no connectivity).σαν να χανει την lan ip.

καλα ναι το zte που δινουν ειναι για πεταμα και το 8970 ειναι πολυ καλυτερο.

siemens εμένα μου είχαν δώσει πρίν 8 περίπου χρόνια..αν αλλάζει κάτι..

Δημοσ.

siemens εμένα μου είχαν δώσει πρίν 8 περίπου χρόνια..αν αλλάζει κάτι..

αν ειχες το Cl-110 τοτε ναι μεν ηταν σταθερο ρουτερ αλλα δυστυχως λογο θερμοκρασιας τα εφτυνε γρηγορα.αν ειχες το sl2-141 ναι αυτο ηταν Much better.ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ SL2-141

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν ειχες το Cl-110 τοτε ναι μεν ηταν σταθερο ρουτερ αλλα δυστυχως λογο θερμοκρασιας τα εφτυνε γρηγορα.αν ειχες το sl2-141 ναι αυτο ηταν Much better.ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ SL2-141

What ?

Δημοσ.

δεν ηξερα αν ειχες το siemens cl110 ή αν ειχες το siemens sl2-141 .αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειχες γραψει σε ενα αλλο θεμα και ειχες το siemens sl2-141

Δημοσ.

Αν δεν σβήνει το led (όπως σου γράφει και ο poulinos) τότε -το πιθανότερο- είναι θέμα wireless.

Απλά έχεις πέσει σε γείτονες που χρησιμοποιούν ίδιο κανάλι με εσένα.

Ψάχνοντας και αλλάζοντας κανάλια (άφηνε το μία μέρα τουλάχιστον) θα βρεις ποιο είναι το καλύτερο κανάλι για σένα.

Δημοσ.

επισης στο wifi προσοχη καναλια 12,13.μερικα κινητα δεν τα πιανουν αν ειναι απο αμερικη που παιζουν 1-11.

To inssider ειναι καλο για τετοιες δουλειες με καναλια κτλ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...