Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω forthnet adsl.Την τελευταία εβδομαδα και λιγο παραπάνω ,ξαφνικά ενώ ειμαι μια χαρα συνδεδεμένος στο Internet ,με αποσυνδέει ή μου βφαζει περιορισμένη συνδεση,αλλά μετά από λιγα λεπτά ξαναμπαίνει μονο  του ή καμιά φορά χρειάζεται να κλείσω και να ξανανοίξω το ρουτερ μου (tp link 8970)

Τι συμβαίνει ? Φταει η forthnet ?

Δημοσ.

ελεγξε μηπως το ρουτερ φταιει ισως ανεβαζει θερμοκρασιες, η υπερβαινεις το οριο του ιντερνετ που μπορει να σου παρεχει μεχρι εκεινη την στιγμη. το πρωτο θα φταιει αν εχεις ενα ρουτερ ανω του ενος ετους παραδειγμα ενα technicolor TD5130 που ζεστενεται για πλακα και σε αποσυνδεει ως αποτελεσμα, η το δευτερο φταιει αν εχεις καποιον ορο οτι μπορει μεχρι τοσα mb την ωρα να σου διοχετευει η forthnet να εχεις.

Δημοσ.

Οταν συμβαίνει αυτό σβήνει κάποιο led στον router; Είσαι ασύρματα ή με RJ45;

Αν είσαι ασύρματα και στα led είναι όλα οκ, άλλαξε το κανάλι εκπομπής απο τη σελίδα του router

Αν είσαι με καλώδιο και πάλι είναι όλα οκ στα led, δοκίμασε να βάλεις στατικές ip στην κάρτα δικτύου.

Αν μπορείς δώσε μας και τα στατιστικά του router.

Δημοσ.

τι περιοχή βρίσκεσαι;

γενικότερα πρέπει να υπάρχει κάποιο θεμα,τον τελευταίο μήνα και γω εχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις στο ξαφνικό,πέφτει το DSL και επανέρχεται.

• Like 1
Δημοσ.

ελεγξε μηπως το ρουτερ φταιει ισως ανεβαζει θερμοκρασιες, η υπερβαινεις το οριο του ιντερνετ που μπορει να σου παρεχει μεχρι εκεινη την στιγμη. το πρωτο θα φταιει αν εχεις ενα ρουτερ ανω του ενος ετους παραδειγμα ενα technicolor TD5130 που ζεστενεται για πλακα και σε αποσυνδεει ως αποτελεσμα, η το δευτερο φταιει αν εχεις καποιον ορο οτι μπορει μεχρι τοσα mb την ωρα να σου διοχετευει η forthnet να εχεις.

Το ρουτερ δεν παιζει να φταίει πηρα καινουριο το tp link 8970

Αυτό με το οριο που λες,δεν ηξερα..συνηθως στο σπιτι παντως ειναι συνδεδεμενες 7 συσκευές τουλάχιστον

Οταν συμβαίνει αυτό σβήνει κάποιο led στον router; Είσαι ασύρματα ή με RJ45;

Αν είσαι ασύρματα και στα led είναι όλα οκ, άλλαξε το κανάλι εκπομπής απο τη σελίδα του router

Αν είσαι με καλώδιο και πάλι είναι όλα οκ στα led, δοκίμασε να βάλεις στατικές ip στην κάρτα δικτύου.

Αν μπορείς δώσε μας και τα στατιστικά του router.

Δεν το εχω παρατηρησει αυτό,θα δω και θα σου πω.RJ45 δεν ξερω τι ειναι..

Τι στατιστικά θελεις ?

τι περιοχή βρίσκεσαι;

γενικότερα πρέπει να υπάρχει κάποιο θεμα,τον τελευταίο μήνα και γω εχω παρατηρήσει αποσυνδέσεις στο ξαφνικό,πέφτει το DSL και επανέρχεται.

Βόλο σχετικά μακρια απο το κεντρο..αλλά πως γινεται τοσα χρονια να μην εχω προβλημα κα τον τελευταιο καιρό να μου κανει αυτά τα πραγματα ?

Δημοσ.

άρα σε καμία περίπτωση δεν μένεις κοντά μου :P

RJ45=το κλιπσακι του καλωδιου ethernet.

α ευχαριστώ για την πληροφορία,ασύρματα είμαι 

Δημοσ.

Δεν το εχω παρατηρησει αυτό,θα δω και θα σου πω.RJ45 δεν ξερω τι ειναι..

Τι στατιστικά θελεις ?

Αν κάνεις login στην σελίδα του router και πατήσεις status θα βρείς τον παρακάτω πίνακα:

post-114360-0-16465100-1442685686_thumb.jpg

στο πινακάκι θα δεις τα στατιστικά της γραμμής σου.

Δημοσ.

καταρχήν πέρνα το τελευταίο firmware που υπάρχει για το μόντεμ απο εδω

http://www.tp-link.com/en/download/TD-W8970.html#Firmwareμόνο με καλώδιο το update και δεν χρειάζεται reset η συσκευή μετά.

όπως γράψανε και πιο πρίν οταν δεν έχεις πρόσβαση στο ιντερνετ κοίταξε τα λαμπάκα του μόντεμ

Σε δευτερη φάση πήγαινε στο log του μόντεμ και γράψε εδω(αντέγραψε μάλλον)τα critical και error logs εαν έχουν καταγραφεί.

Δημοσ.

Σε μια πρώτη ματία δεν φαίνεται να έχει κάποιο θέμα η γραμμή, το SNR είναι σε σωστό, ρίξε μια ματία στα CRC όπως είπε ο φίλος απο πάνω. Αν δεν σβήνει κανένα led όταν αποσυνδέεσαι, υπάρχει ενδεχόμενο παρεμβολών στο wifi οπότε θα πρέπει να αλλάξεις κανάλι εκπομπής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πας στην κατηγορία Wireless και μετά Basic Settings

post-114360-0-14794900-1442749654_thumb.jpg

αν είναι σε auto δοκίμασε να το βάλεις σε κάποιο χειροκίνητα. Καλά κανάλια συνήθως είναι τα 6, 9, 11

Για να βρείς ποιό κανάλι είναι καλύτερο στον χώρο σου μπορείς να κατεβάσεις το wifi analyzer απο το playstore, αν έχεις συσκευή android.

Δημοσ.

Εχω forthnet adsl.Την τελευταία εβδομαδα και λιγο παραπάνω ,ξαφνικά ενώ ειμαι μια χαρα συνδεδεμένος στο Internet ,με αποσυνδέει ή μου βφαζει περιορισμένη συνδεση,αλλά μετά από λιγα λεπτά ξαναμπαίνει μονο  του ή καμιά φορά χρειάζεται να κλείσω και να ξανανοίξω το ρουτερ μου (tp link 8970)

Τι συμβαίνει ? Φταει η forthnet ?

αν βγαζει περιορισμενη συνδεση φαινεται σαν να μην εχει Ip πλεον το Pc σου οποτεεκει δεν φταιει ο παροχος αλλα κατι μεταξυ ρουτερ και Pc.αν οταν σου βγαζει αυτο το μηνημα σε Ipconfig δεν παιρνεις Ip ή δεν κανεις Ping το ρουτερ δεν φταιει ο παροχος.οποτε μπορει να ειναι κατι στο wireless αν μπαινεις wireless.και λογικα δεν θα σου σβηνει κανενα λαμπακι.περνα και το τελευταιο firmware.

Δημοσ.

αν βγαζει περιορισμενη συνδεση φαινεται σαν να μην εχει Ip πλεον το Pc σου οποτεεκει δεν φταιει ο παροχος αλλα κατι μεταξυ ρουτερ και Pc.αν οταν σου βγαζει αυτο το μηνημα σε Ipconfig δεν παιρνεις Ip ή δεν κανεις Ping το ρουτερ δεν φταιει ο παροχος.οποτε μπορει να ειναι κατι στο wireless αν μπαινεις wireless.και λογικα δεν θα σου σβηνει κανενα λαμπακι.περνα και το τελευταιο firmware.

Μα το πρόβλημα δεν είναι σε ένα pc ! όλες οι συσκευές έχουν το πρόβλημα αυτό ταυτόχρονα 

Τα αλλά που λες δυστυχώς δεν τ απολυκατάλαβα...Το τελευταίο filmware έχει περαστεί πάντως

Δημοσ.

ωραια δες καταρχην τα ledakia πανω στο ρουτερ αν σβηνει καποιο.αν οχι τοτε αλλαγη καναλιου ή κανα Hard reset στο ρουτερ και ξανα setup.

Δημοσ.

έχω αλλάξει κανάλι 3-4 φορές...Στην αρχή ήταν στο auto,μετά στο 11,13 και τώρα στο 6 και βλέπω πως πάει καλύτερα τώρα

θα δω και για τα ledακια στο ρούτερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...