Προς το περιεχόμενο

lg g2 vs xiaomi redmi note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακρια απο lg g2.... πολλα προβληματα . (ανεβαζει θερμοκρασιες ,(πανω αριστερα) , το ακουστικο δεν ακουγεται κ τοσο καλα , ψαξε το καλα πριν το παρεις .(το ειχα κ το εστηλα )

Δημοσ.

Αν και φαν της xiaomi, G2 θα σου προτεινω.

Πολυ καλυτερο στο συνολο , ιδιαιτερα στην καμερα και στην μπαταρια

Δημοσ.

Το g2 το είχα και το έδωσα πρην κανενα 2 μηνες και τωρα εχω το g4.. Ενα εχω να σου πω το g2 ειναι τερας δεν μου κολλούσε πουθενα για μπαταρια δεν χρειάζεται να πω κατι απο θερμοκρασίες μια χαρα οπως όλα τα κινητα ακουστικο καθαρο και δυνατο μονο καλα λογια εχω να πω για αυτο το κινητο για αυτο παρε g2 με κλειστα ματια και δεν θα χασεις

Δημοσ.

όσοι λέτε για το g2, έχετε δει έστω το g2 μαζί με το mi4 δίπλα δίπλα?

αν όχι, σας λέω φιλικά να μην προχωράτε σε συγκρίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

όσοι λέτε για το g2, έχετε δει έστω το g2 μαζί με το mi4 δίπλα δίπλα?

αν όχι, σας λέω φιλικά να μην προχωράτε σε συγκρίσεις.

Μα δεν συγκρίνει κανείς mi4 με g2. Απλώς εγώ αναφερα οτι μόνο μία τέτοια σύγκριση αξίζει να γίνει. To redmi note 2 είναι υποδιέστερο του g2.
Δημοσ.

Μα δεν συγκρίνει κανείς mi4 με g2. Απλώς εγώ αναφερα οτι μόνο μία τέτοια σύγκριση αξίζει να γίνει. To redmi note 2 είναι υποδιέστερο του g2.

προσωπικά δεν το θεωρώ υποδεέστερο.
Δημοσ.

Ειχα g2 και το μονο που με χαλούσε ειναι πως δεν ειχε σήμα σε πολλά σημεία, με το ζόρι έπιανε,ο λόγος που το έδωσα, και μη μου πείτε οτι είχα προβληματική παρτίδα,δεν ισχύει, από τα τελευταία ηταν,το ιδιο συμβαίνει και στο g3, όπως και ο δέκτης gps ειναι αδύναμος, αυτα τα λίγα απο μένα

Δημοσ.

Εγώ πάλι ειχα την καλυτερη εμπειρία (ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ) δεν κολλούσε πουθενά βαρια παιχνίδια και αλλα πολλά.. Η άποψη μου ειναι οτι στο lg g2 η lg εκανε πολυ καλη δουλεια είναι και ηταν εβα πολύ καλο κινητο και θα το βλεπουμε και θα το ακουμε για αρκετα χρονακια ακομα

Δημοσ.

Είχα G2,τρομερή μπαταρία,δεν κολλούσε πουθενά,αδύναμο σήμα κι αδύναμο μικρόφωνο. Δεν μπορώ να πω ότι είχα πρόβλημα με θερμοκρασίες (εκτός οταν έπαιζα 1,5 ώρα Real Racing 3 που ζεσταινόταν).

Δημοσ.

Οσοι λετε για lg g2 εχετε δει οτι το lg g3 εχει την ιδια τιμη? και το g3 με 3gb ram και 34gb rom ενα 20αρικο παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...