Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι μονο η οθόνη,είναι οι συνολικές επιδόσεις που δίνει ο σταθερός,η αναβαθμισιμότητα και τα έξοδα που χρειάζεται για επισκευή το κάθε μηχάνημα.

Μητρική για σταθερό βρίσκεις και απο 100€,αν χαλάσει κάτι στο λαπτοπ και δεν έχεις εγγύηση απλα κλαις :P

Ναι μεν ωραιο εργαλείο το asus που δίνει απο αποψη επεξεργαστή και σασι αλλα την "ευκολία" του σταθερου θα την αναζητήσεις κάποτε εαν έχεις μάθει με αυτο(πχ να θες αρκετές usb)να βάλεις 3 οθόνες πάνω,να κάνεις ενα render κλπ.

ο μόνος λόγος που έχω λάπτοπ και το χρησιμοποιώ είναι γιατι στο γραφείο του δωματιου μου ο χώρος ειναι σχετικά μικρός και με βολεψε και για να κάνω uploadings χωρίς να έχω τον σταθερό να καιει ρευμα για τον σκοπο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

απο εμφανιση με ειχε ενθουσιασει ιδιαιτερα μεταλικο περιβλημα και ips οθονη αλλα και παλι εχετε δικαιο καμια συγκριση με την οθονη 24αρα που εχω ;)

Αν συχναζεις σε Internet cafe ή καφετεριες και θες να το παιξεις ποζερας τοτε χτυπα το laptop αλλιως το Desktop ειναι μονοδρομος. Ειναι καλυτερο σε ολα εκτως της μεταφορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...