Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα συστημα

ι5 4690κ

8gb of ram

600w gold psu

1tb hdd

και z97 μητρικη

καρτα γραφικων 6970

μου εκανε προταση ενα γνωστος μου να το ανταλλαξω με αυτο

http://www.amazon.fr/gp/product/B00UKWIBLI?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

αξιζει να το κανω δεδομενου οτι θα δωσω και 200ευρω διαφορα

το δικο μου στοιχισε περι τα 700ευρω και το σκεφτομαι, παιζω παιχνιδια αξιοπρεπεστατα αλλα θα με ενδιεφερε να μειωσω τον χωρο χρησης

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι την φορητότητα, δηλαδή κάνεις ταξίδια ή μετακινείσαι συχνά και θες ένα δυνατό φορητό εργαλείο τότε αγόρασέ το, φυσικά αν είναι σε καλή κατάσταση το λάπτοπ. Διαφορετικά δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξεις, ήδη έχεις ένα πολύ καλό μηχάνημα που ότι κάρτα γραφικών και να βάλεις bottleneck δεν θα δεις. Πες πως μειώνεις τον χώρο στο δωμάτιο και παίρνεις το λάπτοπ, με την θερμοκρασία που εκλύει τι κάνεις ; Τον χειμώνα δεν θα το καταλάβεις τόσο, όμως το καλοκαίρι είναι πολύ ασύμφορη λύση ένα δυνατό λάπτοπ σε ένα χώρο που υπάρχει ήδη ζέστη. Επειδή όλο το hardware είναι στριμωγμένο στο λάπτοπ και το σύστημα ψύξης αρκετά μικρό οι θερμοκρασίες που θα βγάζει παρότι θα είναι φυσιολογικές για λάπτοπ, θα κάνουν την κατάσταση κάπως ανυπόφορη και βάλε και το πληκτρολόγιο και το touchpad τα οποία ως γνωστόν επηρεάζονται από την θερμοκρασία του laptop. Έχω δουλέψει laptop και όντως αυτό το θέμα με την θερμοκρασία στο γράψιμο και στην χρήση του touchpad είναι άβολο, όπως επίσης άβολη είναι η κατάσταση με την θερμότητα που βγάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα εκατσα να διαβασω αξιολογησεις κλπ και φαινεται καλη επιλογη ,ξερω οτι το συστημα μου ειναι θηριο απλα ειδα οτι και το λαπτοπ αυτο παιζει στα 1400 ευρω περιπου και ειναι και μερικων μηνω

Δημοσ.

Λαπτοπ δεν θα αγοραζα ποτε. Οσα και αν αγορασα το μετανιωσα πικρα. Μια βλαβη να βγει το κοστος αντικαταστασης ειναι υπερπολλαπλασιο σε σχεση με ενα σταθερο

Δημοσ.

Έχεις ήδη ένα πολύ καλό desktop που έχει καλύτερες επιδόσεις απο αυτό το λάπτοπ (όσον αφορά τουλάχιστον τα games). Όπως ειπώθηκε με μια καλύτερη κάρτα γραφικών είναι θηρίο.

Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου με τίποτα. Αν θες φορητότητα πάρε ένα οποιοδήποτε φτηνό λάπτοπ ή windows tablet, και χρησιμοποιήσε το desktop όταν θες να παίξεις games, αν και ακομα και τα φτηνά λάπτοπ με i3 τρέχουν παιχνίδια όπως LOL, DOTA  ή CS. Γενικά όμως για κύρια χρήση και να παίζεις συνέχεια games, δεν συνιστώ λαπτοπ.

Δημοσ.

τελικα θα κανω την ανταλλαγη θα δωσω απο πανω 100 ευρω,με ψηνε αγρια το θεμα γιατι λογω εργασιας μπορει να μαι και 12ωρο δουλεια ιδιαιτερα το καλοκαιρι,απο ζεστη δεν εχω θεμα μια και η δουλεια μου ειναι εντος δασων

Δημοσ.

Παντως σε παιχνιδια η 6970 παιζει να ειναι και περιπου ιδια με την 960 του λαπτοπ.

Εγω δε θα επαιρνα με τιποτα λαπτοπ τετοιο, για παιχνιδια σταθερος και μονο. Και καλυτερη οθονη και πιο χαλαρουιτα, ενα νοτεμπουκ ομως αξιζει να υπαρχει αν θες τιποτα drivers κλπ οταν κανεις φορματ η τιποτα bios update να τα κατεβαζεις απο εκει ας πουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Με τίποτα από εμένα. Δεν πιάνουν μια τα laptop μπροστά στους σταθερούς φίλε. Κερδίζεις φορητότητα αλλά σε απόδοση χάνεις πολύ και δίνεις και 100€ επιπλέον

Δημοσ.

τι παιχνίδια παίζεις?
αν δε παίζεις κάτι απαιτητικό συμφέρει να κρατήσεις το pc σου όπως είναι και να πάρεις ένα φθηνό λάπτοπ.

το σύστημα σου είναι πολύ καλό και είναι κρίμα να το δώσεις για ένα laptop που δε ξέρεις πόσο θα σου κρατησει.

Δημοσ.

εχετε δικαιο μαλλον θα το κρατησω,παρακαλω οπως κλεισει το θεμα ,ευχαριστω

χαμένος θα έβγαινες να το ξέρεις.

εαν εγραφες οτι σου χρειάζεται γιατι μετακινείσαι,το θες για εργασία εξω κλπ κλπ τοτε ναι(αλλα κα παλι καλύτερο θα ηταν ενα ultrabook σε μια τέτοια περίπτωση).

Κράτησε τον σταθερό.

Δημοσ.

χαμένος θα έβγαινες να το ξέρεις.

εαν εγραφες οτι σου χρειάζεται γιατι μετακινείσαι,το θες για εργασία εξω κλπ κλπ τοτε ναι(αλλα κα παλι καλύτερο θα ηταν ενα ultrabook σε μια τέτοια περίπτωση).

Κράτησε τον σταθερό.

απο εμφανιση με ειχε ενθουσιασει ιδιαιτερα μεταλικο περιβλημα και ips οθονη αλλα και παλι εχετε δικαιο καμια συγκριση με την οθονη 24αρα που εχω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...