Vasilis 07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το έχει παρουσιάσει αρκετό καιρό το θέμα (2/15) και σκέφτομαι να πάω για αντικατάσταση. Από θερμοκρασίες δεν έχω διαπιστώσει κάτι το περίεργο αλλά για να πω την αλήθεια καλοκαίρι και με ζέστες το σύστημα δεν το ζόρισα. Από αισθητικής πλευράς όμως η κιτρινίλα δεν βλέπεται.Σκέφτομαι να ζητήσω μια εκ των Hydro Series™ H110i GT / Hydro Series™ H110i GTX. http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h110i-gtx-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler http://www.corsair.com/en/hydro-series-h110i-gt-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler Δεν το έχω ψάξει και πολύ με τα χαραχτηριστικά και που υπερτερεί η μια σε σχέση με την άλλη.θεωρητικά και με βάση την τιμή η H110i GTX θα έχει το κάτι παραπάνω. Αλλά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο ? Η άλλη επιλογή είναι από 28αρα να πάω σε 24αρα τύπου Η100i / H100i GTX, αλλά το βλέπω ως υποβάθμιση με μοναδικό + την δυνατότητα επιλογής Corsair SP fans. ΥΓ: Θέλω να πιστεύω πως η αλλοίωση του χρώματος και μόνο είναι λόγος που χρήζει αντικατάστασης.Βέββαια μιλάμε για Corsair... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεργο αυτο με το χρωμα. Δυσκολα σε βλεπω για εγγυηση. αλλα η corsair ειναι η μονη εταιρια που με εχει αφησει με το στομα ανοιχτο για τις εγγυησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 πρεπει να ειναι προβλιματικοι οι σολινες που μεταφερεται το νερο αλα αν μου φανικε καλα ετσι εγινε το πλαστικο σου προτινο να την επιστρεπσις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία γνώμη για εναλλακτικές της Η110 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Επέστρεψέ την στην corsair αφότου επικοινωνήσεις μαζί τους, είσαι εντός εγγύησης και μην ξεχνάμε πως η corsair έχει φοβερό aftersales support. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η 110igt/110igtx πάντως έχουνε ως μόνη διαφορά τους την εταιρεία που τις φτιάχνει..πρακτικά αλλάζουν τα υλικά που χρησιμοποιούνται και το πως μπαίνουν τα σωληνάκια πάνω στο waterblock...κατα τα αλλα δεν εχουν διαφορές στο performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά και οι καινούργιες Corsair έχουν καλύτερες επιδόσεις, τουλάχιστον αυτό βλέπω στα reviews που έχω δεί μέχρι τώρα. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι η Corsair θα σου αντικαταστήσει την Η110. Χρωματική αλλοίωση στους σωλήνες δεν είναι και συνηθισμένο, αλλά χαλάει την αισθητική και δικαιούσαι να απαιτήσεις την πρώτη της κατάσταση. Εκτός αν το χρώμα άλλαξε με δική σου υπαιτιότητα (δεν ξέρω πώς θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο). Αν τέλος πάντων δεν βρείς άκρη, υπάρχουν αξιόλογες ΑΙΟ στα 100-170€. Οι καλύτερες αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι οι εξής: http://www.e-shop.gr/nzxt-kraken-x61-complete-watercooling-kit-280mm-p-PER.814712 https://www.skroutz.gr/s/3691762/Thermaltake-Water-3-0-Extreme.html https://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pk21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα οι διαφορές είναι ελάχιστες. Εγώ πριν μια εβδομάδα πήρα την Hydro Series™ H110i GT 280mm Extreme Performance Liquid CPU Cooler. Δες τις διαφορές στην εικόνα και δες αν σε συμφέρει οικονομικά. Εγώ πήρα την δικά μου στα 160,00€ αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Στα λεφτά που κοστίζει η NZXT μπορείς να αγοράσεις πράγματα να κάνεις custom. Έλεος γιατί τόσο πανάκριβη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά και οι καινούργιες Corsair έχουν καλύτερες επιδόσεις, τουλάχιστον αυτό βλέπω στα reviews που έχω δεί μέχρι τώρα. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι η Corsair θα σου αντικαταστήσει την Η110. Χρωματική αλλοίωση στους σωλήνες δεν είναι και συνηθισμένο, αλλά χαλάει την αισθητική και δικαιούσαι να απαιτήσεις την πρώτη της κατάσταση. Εκτός αν το χρώμα άλλαξε με δική σου υπαιτιότητα (δεν ξέρω πώς θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο). Αν τέλος πάντων δεν βρείς άκρη, υπάρχουν αξιόλογες ΑΙΟ στα 100-170€. Οι καλύτερες αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι οι εξής: http://www.e-shop.gr/nzxt-kraken-x61-complete-watercooling-kit-280mm-p-PER.814712 https://www.skroutz.gr/s/3691762/Thermaltake-Water-3-0-Extreme.html https://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html Καμία υπαιτιότητα δική μου. Η Η110 εγκαταστάθηκε αρχές Οκτωβρίου του 14 και το πρόβλημα το εμφάνισε αρχές Φεβρουαρίου του 15. Για τις προτάσεις σε ευχαριστώ αλλά η υδροψυξη έχει 5ετή εγγύηση. Αν γίνει το απίθανο και δεν αντικατασταθεί δεν θα υπάρχει η διάθεση να δώσω ξανά 140-160Ε για ψύξη CPU και θα γυρίσω σε αερόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Επανέρχομαι στο θέμα καθως είμαι σε αναμονή διαθεσιμότητας 110 GTX. Σήμερα έκανα κάποιες αλλαγές και διαπίστωσα αυτό που βλέπεται και στις φωτό. Οι σωληνώσεις άλλαξαν και πάλι απόχρωση. Να σημειωθεί ότι η πιό πίσω έχει στο σημείο του ψυγείου κάποιες πράσινες αποχρώσεις. Υδρόψυξη χαμαιλέων 1η φορά βλέπω. Λέτε να πιάνει κάτι ως συλλεκτικό κομμάτι ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η αρχική κιτρινίλα έχει προέλθει από τις θερμοκρασίες. Είναι ακριβώς σαν τη κιτρινίλα που βγαίνει σε όλα τα πολυ καιρισμένα πλαστικά. Δε ξέρω πόσο καιρό την έχεις ή αν τη ζόρισες κάπου και ανέβασε πολύ θερμοκρασία. Το αμέσως επόμενο στάδιο είναι αυτό το βιολετί που έχει δημιουργηθεί το οποίο θα μπορούσαν να το έχουν προκαλέσει uv ακτινοβολίες, την άφησες κάπου στον ήλιο ή έχεις καμία λάμπα μέσα στο κουτί; υπάρχει τρόπος καθαρισμού με ειδικά καθαριστικά θα το ψάξω λίγο και θα σου πω αν σε ενδιαφέρει. Πάντως είναι αντίδραση που προκαλείται από το Βρώμιο δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Πηγή: Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κοιταξε και τους σωληνες μηπως εχουν σκληρυνει. αν εχουν σκληρυνει τοτε καλυτερα να την βγαλεις μην εχεις καμια διαρροη και τρεχεις μετα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η αρχική κιτρινίλα έχει προέλθει από τις θερμοκρασίες. Είναι ακριβώς σαν τη κιτρινίλα που βγαίνει σε όλα τα πολυ καιρισμένα πλαστικά. Δε ξέρω πόσο καιρό την έχεις ή αν τη ζόρισες κάπου και ανέβασε πολύ θερμοκρασία. Το αμέσως επόμενο στάδιο είναι αυτό το βιολετί που έχει δημιουργηθεί το οποίο θα μπορούσαν να το έχουν προκαλέσει uv ακτινοβολίες, την άφησες κάπου στον ήλιο ή έχεις καμία λάμπα μέσα στο κουτί; υπάρχει τρόπος καθαρισμού με ειδικά καθαριστικά θα το ψάξω λίγο και θα σου πω αν σε ενδιαφέρει. Πάντως είναι αντίδραση που προκαλείται από το Βρώμιο δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Πηγή: Insomnia Όπως έχω αναφέρει εξαρχής την εγκατέστησα τον 10/14. Έκλεισε χρόνο και δεν έχει ζοριστεί.Το σύστημα δουλεύει στοκ. Από τότε που την εγκατέστησα δεν έχει ξαναβγεί από το κουτί.Το κουτί δεν έχει ούτε εσωτερικό φωτισμό (πέρα από τα LED της Hero). κοιταξε και τους σωληνες μηπως εχουν σκληρυνει. αν εχουν σκληρυνει τοτε καλυτερα να την βγαλεις μην εχεις καμια διαρροη και τρεχεις μετα... Θα το τσεκάρω και αυτό. Η αμφιβολία μου είναι αν μετά από τετοια αναμονή θα την αντικαταστήσουν ή θα μου την γυρίσουν πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εύχομαι να βρεις άκρη με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να στην αντικαταστήσουν αν δε βγάλεις άκρη και δεν έχουν σκληρύνει οι σωλήνες όπως ανέφερε πιο πάνω και ο @aetoliftis τότε κάνε το καθαρισμό που σου είπα για να φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα