Προς το περιεχόμενο

format

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα θέμα,σκέφτομαι να κάνω ένα Format το Laptop μου,όσοι ξέρετε αυτό το πρόγραμμα ξέρετε το Double Driver θα ξέρετε μάλλον πως κάνει ένα Backup τους Drivers, και τους αποθηκεύει σε έναν φάκελο μέσα στα Έγγραφα του υπολογιστή αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μήπως όταν γίνει το Format 

διαγραφτεί αυτός ο φάκελος και μετά χαθούν και οι Drivers απαντήστε μου λίγο.

Ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου  :-)

Δημοσ.

και τους αποθηκεύει σε έναν φάκελο μέσα στα Έγγραφα του υπολογιστή αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μήπως όταν γίνει το Format 

Πάρε τον και εσύ τον φάκελο και αντέγραψε το σε κάποιο usb ή όπου θες,αφού κάνεις το format και ξανά περάσεις το πρόγραμμα τον ξανά βάζεις εκεί που ήταν.

Αν βάλεις σύγχρονο λειτουργικό δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό τα βρίσκει μόνο του. 

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα θέμα,σκέφτομαι να κάνω ένα Format το Laptop μου,όσοι ξέρετε αυτό το πρόγραμμα ξέρετε το Double Driver θα ξέρετε μάλλον πως κάνει ένα Backup τους Drivers, και τους αποθηκεύει σε έναν φάκελο μέσα στα Έγγραφα του υπολογιστή αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μήπως όταν γίνει το Format 

Ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου  :-)

Όταν θα κάνεις format ο φάκελος αυτός θα διαγραφεί όπως άλλωστε όλα τα αρχεία που έχεις στο λειτουργικό που χρησιμοποιείς.

Επομένως θα πρέπει να περάσεις τα αρχεία που ενδιαφέρεσαι να σώσεις σε κάποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο (εξωτερικός σκληρός δίσκος, usb stick, cd...)

Τέλος και σημαντικότερο από όλα τα άλλα, όταν θα κάνεις format θα περάσεις το λειτουργικό που είχες και πριν;;;; Αν όχι τότε θα πρέπει να κατεβάσεις άλλους driver που να είναι συμβατοί με το λειτουργικό που θα βάλεις αλλιώς μπορεί να έχεις προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, την ίδια έκδοση που είχες και πριν έτσι;; 

Όχι δηλαδή να πας από windows 7 σε 10 θεωρώντας πως είναι το ίδιο.... Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ αγενής, απλά επειδή έχουν κάνει κάποιοι φίλοι μου αυτό το λάθος το λέω για να τα κάνεις όλα σωστά :) 

Όποτε αν πας από 7 σε 7 πάλι για παράδειγμα τότε οι drivers που θα σώσεις θα είναι μια χαρά. Αν όμως αλλάξεις σε μεταγενέστερη έκδοση τότε θες άλλους.

Δημοσ.

Κατεβασε ενα driver booster στην τελικη να σου περασει τους drivers να ησυχασεις :P

Χαχα πες το ψέματα :P

Πάντως καλό είναι να περάσει τους drivers που του δίνει η εταιρία του pc του....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...