orestis000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγκατέστησα το Hearthstone μέσω Play on Linux, όταν πήγα να παίξω μετά από 2-3 λεπτά η θερμοκρασία ανέβηκε στους 75-80 βαθμούς(συνήθως είναι στους 50κάτι) και η χρύση cpu έφτασε 80%+. O επεξεργαστής μου είναι Intel® Core™ i3 CPU M 370 @ 2.40GHz × 4 . Παίζει να φταίει ότι είναι σε play on linux; Ή θα είναι γενικά πρόβλημα με το λάπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 μιλάμε για λάπτοπ οπότε τρομερά απαγορευτικοί δεν ειναι οι 80 βαθμοί που είδες. Πρόβλημα δεν υπάρχει,εφόσον ζεσταθεί ο επεξεργαστής ανεβαίνει και η θερμοκρασία,λογικό ειναι αυτό. Εαν δεν έχει καθαριστεί ποτέ το λαπτοπ καλό θα ηταν να γινει γιατι έχει και κάποια χρόνια στην πλάτη του ο συγκεκριμένος i3. ενημερωτικά πάντως για σου φύγει το άγχος,περίπου τις ιδιες θερμοκρασίες(μη σου πω και περισσότερο ανεβασμένες)έχω και γω στο λαπτοπ της υπογραφής οταν κάνω κάτι βαρύ,και μετά τους 60°C ανοίγει ο ανεμιστήρας. Και καθαρισμένο ειναι και με νέες πάστες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 τελευταιο καθαρισμο εκανα πριν ενα χρονο, δηλαδη ειναι φυσιολογικό επειδή ανεβαίνει η χρήση του CPU ... η CPU ανέβηκε επειδή το παιχνίδι είναι βαρύ ή λόγο του ότι δεν το τρέχει καλά το play on linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 νομίζω το play on linux ειναι emulator για windows games; οπως και να έχει η cpu εφόσον έχει κάτι να εκτελέσει θα ανέβει σε θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ναι στην ουσία κάνει εγκατάσταση το wine και διάφορα άλλα έξτρα για να τρέξει η εφαρμογή... απλώς μου φαίνεται περίεργο που η cpu δουλεύει τόσο πολύ για το hearthstone που φαίνεται σχετικά απλό παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 για δώσε top σε terminal και δες τι σου τρώει τόσο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα