Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Hearthstone μέσω Play on Linux, όταν πήγα να παίξω μετά από 2-3 λεπτά η θερμοκρασία ανέβηκε στους 75-80 βαθμούς(συνήθως είναι στους 50κάτι) και η χρύση cpu έφτασε 80%+. O επεξεργαστής μου είναι  Intel® Core™ i3 CPU M 370 @ 2.40GHz × 4 . Παίζει να φταίει ότι είναι σε play on linux; Ή θα είναι γενικά πρόβλημα με το λάπτοπ;

Δημοσ.

μιλάμε για λάπτοπ οπότε τρομερά απαγορευτικοί δεν ειναι οι 80 βαθμοί που είδες.

Πρόβλημα δεν υπάρχει,εφόσον ζεσταθεί ο επεξεργαστής ανεβαίνει και η θερμοκρασία,λογικό ειναι αυτό.

Εαν δεν έχει καθαριστεί ποτέ το λαπτοπ καλό θα ηταν να γινει γιατι έχει και κάποια χρόνια στην πλάτη του ο συγκεκριμένος i3.

ενημερωτικά πάντως για σου φύγει το άγχος,περίπου τις ιδιες θερμοκρασίες(μη σου πω και περισσότερο ανεβασμένες)έχω και γω στο λαπτοπ της υπογραφής οταν κάνω κάτι βαρύ,και μετά τους 60°C ανοίγει ο ανεμιστήρας. Και καθαρισμένο ειναι και με νέες πάστες κλπ.

Δημοσ.

τελευταιο καθαρισμο εκανα πριν ενα χρονο, δηλαδη ειναι φυσιολογικό επειδή ανεβαίνει η χρήση του CPU ... η CPU ανέβηκε επειδή το παιχνίδι είναι βαρύ ή λόγο του ότι δεν το τρέχει καλά το play on linux;

Δημοσ.

ναι στην ουσία κάνει εγκατάσταση το wine και διάφορα άλλα έξτρα για να τρέξει η εφαρμογή... απλώς μου φαίνεται περίεργο που η cpu δουλεύει τόσο πολύ για το hearthstone που φαίνεται σχετικά απλό παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...