Dare-Devil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Είμαι στο ψάξιμο για 4χ4 αγροτικό και έχω καταλήξει στο navara . Το budget είναι μέχρι 11000 ευρώ.Βρίσκω με 9000 D22 άριστο χωρίς σκουριές με 150.000 χλμ . Βρίσκω επίσης με 11000 D40 και πάνω κάτω ίδια χιλιόμετρα. Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πολλά προβλήματα για το D40 (κυρίως για την μετάδοση του) σε σχέση με το D22 .Δεδομένου ότι θα πάρω μεταχειρισμένο που θα χει τουλάχιστον 100 000 χλμ , αυτό που με ενδιαφέρει είναι πιο είναι πιο αξιόπιστο γιατί δεν θέλω να τρέχω . Θα είναι εργαλείο δουλείας . Οπότε θέλω γνώμες απο άτομα που κατέχουν το D40 τι ιστορικό βλαβών έχουν κτλ . Σας ευχαριστώ !!!
dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 το D40 να παρεις , αξιοπιστο,δυνατο και αρκετα καλητερο απο το D22 βλαβες σοβαρες στην μεταδοση εβγαζαν τα πρωτα που ειχαν βρει με τους 170ps (αλλα ηταν ελαχιστα περιστατικα) κοιτα για τα 190-200ps Επισεις μπορεις να δεις για L200 αντιστοιχης χρονιας , που εχει super-select και καρο 100% πισω στην στανταρ εκδοση
Dare-Devil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 το D40 να παρεις , αξιοπιστο,δυνατο και αρκετα καλητερο απο το D22 βλαβες σοβαρες στην μεταδοση εβγαζαν τα πρωτα που ειχαν βρει με τους 170ps (αλλα ηταν ελαχιστα περιστατικα) κοιτα για τα 190-200ps Επισεις μπορεις να δεις για L200 αντιστοιχης χρονιας , που εχει super-select και καρο 100% πισω στην στανταρ εκδοση To L200 το αποκλείω γιατί εχω δει το ιστορικό ανακλήσεων (στο υπουργείο) και κοντεψα να πάθω εφραγμα με τους λόγους που διάβαζα ότι το ανακαλέσαν. JAPAN σου λένε μετά... Προτιμώ navara ! Το θέμα είναι ότι σε αυτό το budget βρίσκω απο τα πρώτα navara D40 και δεν είναι λίγες οι αναφορές για βλάβες που έχω διαβάσει στο συστημα μετάδοσης (μιλάω και για ξενα forums) Κανένας άλλος που έχει εμπειρία; Βέβαια το αμάξι δεν θα αγγίζει τα 9000 χλμ το χρόνο. Θα κάνει πολύ λίγα γενικά Συμφωνώ ότι ο κινητήρας του είναι διαμάντι σε επιδόσεις (και με 400 ευρώ επαναπρογραμματίζεις τον εγκεφαλο και απο 171 πάει 200 hp χωρίς προβληματα γιατί απο όσο διάβασα οι 2 κινητηρες του σε αυτό που διαφέρουν είναι στο software του εγκεφάλου) και γενικά είναι παρα πολυ΄ανώτερο σε αποδοση απο το D22 αλλά πάνω απ όλα το πρόβλημα μου είναι η αξιοπιστία του .
dimitrisOP Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικα ειναι καλο αμαξι, δεν θα σε απογοητευσει ουτε θα εχεις θεματα, λιγο προσοχη στην οδηγηση θελει σαν πισωκινητο με μηδενικο βαρος πισω.Γενικα σε ολους τους τομεις το d40 ειναι ανωτερο του d22 Αξιζει καλητερα να μεγαλωσεις λιγο το budget και να πας στο d40
Antwni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 το D40 να παρεις , αξιοπιστο,δυνατο και αρκετα καλητερο απο το D22 βλαβες σοβαρες στην μεταδοση εβγαζαν τα πρωτα που ειχαν βρει με τους 170ps (αλλα ηταν ελαχιστα περιστατικα) κοιτα για τα 190-200ps Επισεις μπορεις να δεις για L200 αντιστοιχης χρονιας , που εχει super-select και καρο 100% πισω στην στανταρ εκδοση Αυτό που παίρνουν αγροτικά "για εργαλείο δουλειάς" με 200 ίππους με ξεπερνάει. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. Θα πάρεις καμιά γρήγορη στροφή και θα κάνεις 180 τούμπες. Κοίτα για hilux φίλε. Σκυλιά. Αν και πρέπει να τα πουλάνε πιο ακριβά, για αυτό και μάλλον δεν τα κοιτάς. Δεν ξέρω από navara για να σε βοηθήσω. 1
Dare-Devil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που παίρνουν αγροτικά "για εργαλείο δουλειάς" με 200 ίππους με ξεπερνάει. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. Θα πάρεις καμιά γρήγορη στροφή και θα κάνεις 180 τούμπες. Κοίτα για hilux φίλε. Σκυλιά. Αν και πρέπει να τα πουλάνε πιο ακριβά, για αυτό και μάλλον δεν τα κοιτάς. Δεν ξέρω από navara για να σε βοηθήσω. Έχω επίγνωση . Δεν με ενδιαφέρει εξάλλου να το πάω 200 hp 171 είναι πολύ καλά και το λέω απο άποψη να τραβάει όταν έχει επάνω του μεγάλο φορτίο . Κυρίως η ροπή με ενδιαφέρει . Για hilux το αποκλείω γιατί για να πάρω κάποιο hilux μοντέλο 2005 και μετά και να είναι αγρατζουνιστο και χωρίς το παραμικρό θες 15000 ευρώ και πάνω . Αν είχα το budget αυτό hilux θα κοιτούσα αποκλειστικά .
Yugi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα...Γιατι δν επικοινωνούν οι εγκέφαλοι στο d40? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Yugi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα