CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Στο πεδίο "Summary">"Manually Backup and Restore" πάτα "Backup Now" και θα σου δώσει την επιλογή "Backup Apps". Φαίνεται ότι στις τελευταίες versions το "Transfer Purchases" μετονομάστηκε σε "Backup Apps". 1
technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Στο πεδίο "Summary">"Manually Backup and Restore" πάτα "Backup Now" και θα σου δώσει την επιλογή "Backup Apps". Φαίνεται ότι στις τελευταίες versions το "Transfer Purchases" μετονομάστηκε σε "Backup Apps". Αυτό είναι μόνο για το iCloud ή και για αντίγραφο στον υπολογιστή;
CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο στον υπολογιστή. Το Backup στο iCloud γίνεται απ' την iOS συσκευή και δεν περιλαμβάνει τις εφαρμογές. Αυτές είναι στο App Store "κάτω" απ' τον λογαριασμό σου και περιμένουν να τις κατεβάσεις όποτε χρειαστεί.
technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτές είναι στο App Store "κάτω" απ' τον λογαριασμό σου και περιμένουν να τις κατεβάσεις όποτε χρειαστεί. Αυτό δεν το κατάλαβα. Δηλαδή αν πάω στο app store και πατήσω "Ο Λογαριασμός μου" μετά από restore θα μπορέσω να τις ξανακατεβάσω;
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό δεν το κατάλαβα. Δηλαδή αν πάω στο app store και πατήσω "Ο Λογαριασμός μου" μετά από restore θα μπορέσω να τις ξανακατεβάσω; Ναι, κάπου λέει αγορασμένα
technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κάπου λέει αγορασμένα Ακόμα κι αυτές που ήταν επί πληρωμή;
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα κι αυτές που ήταν επί πληρωμή; Ναι, δεν χάνονται. Είναι στο λογαριασμό σου. (περίμενε και μια επιβεβαίωση από κάποιον άλλο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος)
technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, δεν χάνονται. Είναι στο λογαριασμό σου. (περίμενε και μια επιβεβαίωση από κάποιον άλλο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος) Μια χαρά!
CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, δεν χάνονται. Είναι στο λογαριασμό σου. (περίμενε και μια επιβεβαίωση από κάποιον άλλο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος) +1 1
iMarilina Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στο πεδίο "Summary">"Manually Backup and Restore" πάτα "Backup Now" και θα σου δώσει την επιλογή "Backup Apps". Φαίνεται ότι στις τελευταίες versions το "Transfer Purchases" μετονομάστηκε σε "Backup Apps". Κάνεις λάθος. (τουλάχιστον στο μακ αλλά νομίζω το ίδιο ισχύει και για windows). Aπλά το αλλάξανε θέση Τελευταία έκδοση itunes.
June Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως για παλιά SMS που ήθελα, στο Mac τα πέρασα με iExplorer και από το backup του iPhone, έκανα export όλη τη συνομιλία σε ένα pdf!
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού τα sms τα κρατάει το backup ποιο είναι το πρόβλημα;
CheOnWeb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνεις λάθος. (τουλάχιστον στο μακ αλλά νομίζω το ίδιο ισχύει και για windows). Aπλά το αλλάξανε θέση Τελευταία έκδοση itunes. Screen Shot 2015-09-28 at 12.54.17.png Μάλιστα... Άρα να υποθέσω ότι το "Backup Apps" είναι μόνο για εφαρμογές ενώ το "Transfer Purchases" είναι για όλες τις αγορές; (π.χ. μουσική, books κλπ.) Αφού τα sms τα κρατάει το backup ποιο είναι το πρόβλημα; Σε περίπτωση που θες να κάνεις "Restore as New". 1
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλιστα... Άρα να υποθέσω ότι το "Backup Apps" είναι μόνο για εφαρμογές ενώ το "Transfer Purchases" είναι για όλες τις αγορές; (π.χ. μουσική, books κλπ.) Σε περίπτωση που θες να κάνεις "Restore as New". A οκ, κατάλαβα! Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που κάνουν ανάλυση το backup του iphone. Αυτά τα προγράμματα μπορούν μεταξύ άλλων να κάνουν και export τα sms σε διάφορες μορφές
CMOS_Z Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο στον υπολογιστή. Το Backup στο iCloud γίνεται απ' την iOS συσκευή και δεν περιλαμβάνει τις εφαρμογές. Αυτές είναι στο App Store "κάτω" απ' τον λογαριασμό σου και περιμένουν να τις κατεβάσεις όποτε χρειαστεί. Το iCloud backup απο προεπιλογη κραταει τα παντα οπως ειναι στο iPhone εκεινη την στιγμη. Αρα σε αυτο το backup εχεις απο μηνυματα, ρυθμισεις email, τελευταιες κλησεις, εφαρμογες ΜΕ τα δεδομενα τους (ειτε αυτα ειναι προοδος παιχνιδιου, ειτε ρυθμισεις στο Gmail app, ειτε το VLC με τις ταινιες σου κλπ) φωτογραφιες βιντεο, κωδικοι wi-fi κλπ Ρυθμισεις - iCloud - Χωρος - Διαχειριση χωρου αποθηκευσης , για αφαιρεση δεδομενων απο συγκεκριμενες εφαρμογες. (πχ αν στο VLC εχεις 10gb ταινιες θα πρεπει να αγορασεις επιπλεων χωρο iCloud ή να βγαλεις τα δεδομενα απο το backup) - η εφαρμογη παλι θα υπαρχει μετα το restore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα