sariil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ενας δεν μπορει να βοηθησει? Δεν είναι μια απλή υπόθεση. Η Apple το υποστηρίζει για μια βδομάδα από την έκδοση του νέου λειτουργικού. Καταρχήν παίρνεις backup, κατά προτίμηση σε itunes. Απενεργοποιείς το "find my phone". Μετά κατεβάζεις το .ipsw που αφορά στο ipad σου, από το site. Συνδέεις το ipad στο mac και ανοίγεις τα itunes, βρίσκεις την συσκευή και πας στο "summary". Με πατημένο το Alt πατάς το restore και ψάχνεις το ,ipsw που έσωσες πριν και πατάς open. Αν δεν δουλέψει αυτός ο τρόπος, τότε πρέπει να δοκιμάσεις με "recovery mode". Με πατημένο το κουμπί "home" το συνδέεις με usb στο mac. Όταν εμφανιστεί το "connect to itunes" αφήνεις το κουμπί. Τα itunes θα σου πουν ότι είσαι σε "recovery mode". Με πατημένο, πάλι το Alt, πατάς το restore και ψάχνεις το ,ipsw που έσωσες πριν και πατάς open. Αν όλα πάνε καλά, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backup που πήρες για να ανακτήσεις εφαρμογές, αρχεία κτλ. Καλή τύχη (Αν έχεις PC πατάς Shift αντί για Alt.)
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη ειμαι εντελως ασχετος μποεις να μου τα πεις καπως πιο ευκολα και βημα βημα. μεσα απο τις ρυθμισεις το κανα το update. το Restore/SETUP AS NEW πως το κανεις? Σου έγραψα ακριβώς τί να κάνεις. Να κατεβάσεις το ipsw από κάποιο σάιτ (πχ από εδώ http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/) στον υπολογιστή και να ανοίξεις το itunes και να πατήσεις SHIFT και το κουμπί restore στο itunes και να επιλέξεις το αρχείο που έχεις κατεβάσει και να κάνεις ρηστόρ. Και όταν ξεκινήσει το σετάρισμα του τηλεφώνου, θα σου βγάλει setup as new iphone ή restore from previous backup και επιλέγεις το πρώτο.
agiohorion Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 περιεργο που σου κολλαει , αντιστοιχα το ιδιο εχω και παει σφαιρα και καλυτερα απο πριν 1
technology_guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 περιεργο που σου κολλαει , αντιστοιχα το ιδιο εχω και παει σφαιρα και καλυτερα απο πριν Πολλές τέτοιες διαφορές ανάμεσα σε κατόχους συσκευών έχουμε με το 9άρι 1
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλές τέτοιες διαφορές ανάμεσα σε κατόχους συσκευών έχουμε με το 9άρι Όχι μόνο με την 9. Πάντα έτσι είναι. Ο μόνος τρόπος να δεις πώς τα πάει μια συγκεκριμένη συσκευή με το iOS είναι Restore As New. Αλλιώς παίζεις με τις πιθανότητες. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά διαπίστωσα battery drain μετά απο αναβάθμιση σε ios 9 στο ipad mini 2 retina και βλέποντας τις σχετικές καταναλώσεις, το facebook application είχε τρελά ποσοστά (αγνοώντας οτιδήποτε tuning σχετικά με disable refresh κλπ κλπ). Κάνοντας restore σε 8.4.1 επανήρθε η σωστή και φυσιολογική λειτουργεία μπαταρίας στην συσκευή.
technology_guy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνω restore στο ipad μετά από το itunes θα μπορέσω να ξαναβάλω τα δεδομένα μου μέσα;
iMarilina Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνω restore στο ipad μετά από το itunes θα μπορέσω να ξαναβάλω τα δεδομένα μου μέσα; Αν έχεις κανει transfer purchases τις εφαρμογές στο itunes, και έχεις επίσης τραβήξει τις φωτό και τα βίντεο στον υπολογιστή, ναι. Επαφές κλπ μέσω icloud. 1
technology_guy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις κανει transfer purchases τις εφαρμογές στο itunes, και έχεις επίσης τραβήξει τις φωτό και τα βίντεο στον υπολογιστή, ναι. Επαφές κλπ μέσω icloud. Μπορώ να κάνω και αναβάθμιση μέσω itunes από το pc χωρίς να κάνω το ipad restore as new?
iMarilina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορώ να κάνω και αναβάθμιση μέσω itunes από το pc χωρίς να κάνω το ipad restore as new? Μπορείς, αλλά θα είναι στην ουσία περίπου το ίδιο με το να κάνεις ΟΤΑ , δηλαδή αναβάθμιση πάνω από το υπάρχον. Προσωπικά δε θα το έκανα. ¨εφαγα χτες μια ωρίτσα και πέρασα restore/setup as new την 9 στο ιπαντ αιρ 2 (την είχα κατεβάσει ήδη βέβαια την ipsw προχτές οπότε γι'αυτό λέω). Πέρασα τις εφαρμογές μου μέσα, πέρασα τις παρτιτούρες στο πρόγραμμα, έκανα όλα τα logins κλπ και ολα καλα.
technology_guy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά το φοβάμαι λίγο το resore γιατί μέσα έχω πληρωμένες εφαρμογές παιχνίδια και ταινίες. Αυτά αν κάνω set up as new θα μπορέσω με την ίδια πρόοδο που τα είχα να τα ξαναπεράσω (όταν λέω με την ίδια πρόοδο εννοώ πως π.χ. σε κάποια παιχνίδια έχω φτάσει σε ένα τάδε λέβελ. Αν κανω την επαναφορά και τις περάσω πάλι τότε θα έχει αποθηκευτεί αυτή η πρόοδος
iMarilina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά το φοβάμαι λίγο το resore γιατί μέσα έχω πληρωμένες εφαρμογές παιχνίδια και ταινίες. Αυτά αν κάνω set up as new θα μπορέσω με την ίδια πρόοδο που τα είχα να τα ξαναπεράσω (όταν λέω με την ίδια πρόοδο εννοώ πως π.χ. σε κάποια παιχνίδια έχω φτάσει σε ένα τάδε λέβελ. Αν κανω την επαναφορά και τις περάσω πάλι τότε θα έχει αποθηκευτεί αυτή η πρόοδος Κοίτα, παιχνίδια που δουλεύουν με facebook, game center κλπ μπορείς κανονικά. Αλλά για άλλα παιχνίδια υπάρχει τρόπος να τραβήξεις τα save τους, για ψάξτο λιγάκι να δεις.
georgeadams Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είναι μπελάς να "φέρεις" το κινητό όπως ήταν πριν το restore (αρχεία, ρυθμίσεις, passwords, save games, high scores, SMS history), ειδικά αν έχεις κι άλλα πράγματα να κάνεις στη ζωή σου, θα έλεγα να κάνεις απλώς ένα Update που θα τα κρατήσει όλα όπως ήταν. ΑΝ (με κεφαλαία γράμματα το ΑΝ), μετά το Update δεις περίεργη συμπεριφορά (battery drain, αργή απόκριση) τότε δοκίμασε το επόμενο βήμα: Restore As New αλλά μετά το restore, να κάνεις επαναφορά από το πιο πρόσφατο backup (όταν κάνεις restore μέσα από το iTunes, σου κάνει κι ένα backup πριν προχωρήσει). ΑΝ πάλι έχεις πρόβλημα, τότε και μόνο κάνε Restore as New χωρίς να περάσεις backup. 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είναι μπελάς να "φέρεις" το κινητό όπως ήταν πριν το restore (αρχεία, ρυθμίσεις, passwords, save games, high scores, SMS history), ειδικά αν έχεις κι άλλα πράγματα να κάνεις στη ζωή σου, θα έλεγα να κάνεις απλώς ένα Update που θα τα κρατήσει όλα όπως ήταν. ΑΝ (με κεφαλαία γράμματα το ΑΝ), μετά το Update δεις περίεργη συμπεριφορά (battery drain, αργή απόκριση) τότε δοκίμασε το επόμενο βήμα: Restore As New αλλά μετά το restore, να κάνεις επαναφορά από το πιο πρόσφατο backup (όταν κάνεις restore μέσα από το iTunes, σου κάνει κι ένα backup πριν προχωρήσει). ΑΝ πάλι έχεις πρόβλημα, τότε και μόνο κάνε Restore as New χωρίς να περάσεις backup. Αν κάνεις transfer purchases στο itunes κρατάει και την πρόοδό σου στα παιχνίδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα