Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παντως εχω το ipad 3 η το 2 δεν ειμαι σιγουρος και το χω κοντα στα τρια χρονια τωρα την περασα και κρασαρει συνεχια και κολλαει και μου την δινει. μπορει να μου πει καποιος βημα βημα πως θα γυρισω και παλι στην προηγουμενη εκδοση?
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερει κανεις πως να το κανω επειγωντος γιατι το ipad 3 μου κολλαει συνεχως και δεν μπορω να το χρησιμοποιεισω?
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.imore.com/how-downgrade-ios-9-back-ios-84 1
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να πας προς τα πίσω edit, λάθος εντύπωση
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να πας προς τα πίσω edit, λάθος εντύπωση Επειδη ειναι η Final; Μονο στην Beta γινεται σωστα;
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ειναι η Final; Μονο στην Beta γινεται σωστα; Έτσι ήξερα ότι γινόταν μέχρι τώρα!
Kostasspil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα υπογραφεται η προηγουμενη, προλαβαινει. Υπογραφεται ομως? 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα υπογραφεται η προηγουμενη, προλαβαινει. Υπογραφεται ομως? Υeap
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 σοβαρα τωρα προλαβαινω ξερει κανεις? απο οτι καταλαβα γινεται αμα κανω restore μεσω itunes σωστα? μπορει να μου εγγυηθει κανεις αν κανω επαναφορα αν γυρισει? κανεις δεν ξερει? σε κανενα αλλο δεν ετυχε δεν φανταζεστε ποσο ασχημο ειναι να κολλαει το ipad ου εχω τοσα χρονια και δεν κολλαγε ποτε να κολλαει συνεχεια. :( πιστευετε θα βγει επιδιορθωση στο επομενο διαστημα?
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 σοβαρα τωρα προλαβαινω ξερει κανεις? απο οτι καταλαβα γινεται αμα κανω restore μεσω itunes σωστα? μπορει να μου εγγυηθει κανεις αν κανω επαναφορα αν γυρισει? κανεις δεν ξερει? σε κανενα αλλο δεν ετυχε δεν φανταζεστε ποσο ασχημο ειναι να κολλαει το ipad ου εχω τοσα χρονια και δεν κολλαγε ποτε να κολλαει συνεχεια. :( πιστευετε θα βγει επιδιορθωση στο επομενο διαστημα? Έκανες ΟΤΑ update ή μέσω itunes?Δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα Restore/SETUP AS NEW στην 9 και να δεις αν κολλάει, μπορεί αν έκανες αναβάθμιση ειδικά ΟΤΑ να έφαγε σκάλωμα. Εναλλακτικά αν συνεχίζει, κατέβασε την 8.4.1 και πέρνα τη μέσω itunes με shift-restore.
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ενας δεν μπορει να βοηθησει?
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανες ΟΤΑ update ή μέσω itunes?Δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα Restore/SETUP AS NEW στην 9 και να δεις αν κολλάει, μπορεί αν έκανες αναβάθμιση ειδικά ΟΤΑ να έφαγε σκάλωμα. Εναλλακτικά αν συνεχίζει, κατέβασε την 8.4.1 και πέρνα τη μέσω itunes με shift-restore. επειδη ειμαι εντελως ασχετος μποεις να μου τα πεις καπως πιο ευκολα και βημα βημα. μεσα απο τις ρυθμισεις το κανα το update. το Restore/SETUP AS NEW πως το κανεις?
Defector Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Downgrade iOS 9 To iOS 8.4.1, Here's How [Guide] | Redmond Pie
Kostas_xolargos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μπορει να βοηθησει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα