grigoris93 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, ειμαι φοιτητης στην επαρχία και τυχαίνει να μένω πολυ κοντα με δυο κολλητούς μου. Συγκεκριμένα αυτοι μένουν στην ιδια πολυκατοικία και εγω στην παραδίπλα απο αυτούς. Σκεφτόμαστε λοιπον για εξοικονόμηση χρημάτων να βάλουμε μια φοιτητική vdsl 50 και οι τρεις μαζι και να πάρουμε και ενα καλο ρουτερ. Πιστεύετε θα φτανει το σήμα και στους τρεις και θα μπορούμε να ειμαστε κανονικα στο νετ χωρίς προβλήματα και με καλές ταχύτητες;
antbyron Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, εσύ δεν νομίζω να έχεις καλές ταχύτητες υποθέτοντας ότι έχεις φορητό. Υπάρχει περίπτωση να δυσκολεύεσαι να πιάνεις κιόλας εφόσον υπάρχουν πολλά εμπόδια στη μέση. Συγκεκριμένα ο φορητός μου από το ένα μπαλκόνι στο άλλο πιάνει 4 mbps από 47 λόγω απόστασης και των τοίχων που παρεμβάλλονται.
grigoris93 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα αγοράσουμε ενα δυνατό μόντεμ ομως; Σε νησιά πχ βαζουν ενα μόντεμ και συνδέουν ολα τους τα δωμάτια, οποτε σκεφτόμασταν οτι ετσι μπορει να εχουμε ολοι σήμα. Φορητό εχω ναι.
antbyron Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμάστε το και βλέπετε. Ούτως η άλλως το φοιτητικό vdsl 50 είναι στα 30 ευρώ οπότε συμφέρει και για τους δύο(που μένουν κοντά).
grigoris93 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα να μην αγοράσουμε το ρουτερ τζαμπα. Ευχαριστω πολυ παντως!
bill2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς εάν θες να πάρεις μαζί και ένα wifi extenter και λύθηκε το πρόβλημα βάζεις στο σπίτι σου την σύνδεση και στις κολλητούς σου δίνεις To extenter και καθάρισες από όσο θυμάμαι έχει στο public γύρω στα 25 με 30 η και πιο ακριβό ψάξτε και δες τι σε συμφέρει
grigoris93 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς εάν θες να πάρεις μαζί και ένα wifi extenter και λύθηκε το πρόβλημα βάζεις στο σπίτι σου την σύνδεση και στις κολλητούς σου δίνεις To extenter και καθάρισες από όσο θυμάμαι έχει στο public γύρω στα 25 με 30 η και πιο ακριβό ψάξτε και δες τι σε συμφέρει Αυτο λειτουργεί σαν ενισχυτής σήματος ε; Να το πάρουμε μαζι με ενα δυνατό ρουτερ; Για ρουτερ εχεις καποιο να προτείνεις;
bill2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή αν θες βάλε vdsl φοιτητικό με το ρουτερ που σου δίνει η εταιρία και μαζί με τον ενισχυτή σήματος και Μέτα βλέπεις πως θα πάει και μετά θα δεις πιο καλά θα σου πρότεινα ένα tplink
grigoris93 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή αν θες βάλε vdsl φοιτητικό με το ρουτερ που σου δίνει η εταιρία και μαζί με τον ενισχυτή σήματος και Μέτα βλέπεις πως θα πάει και μετά θα δεις πιο καλά θα σου πρότεινα ένα tplink Θα πιάνει σήμα ομως απο το σπιτι μου στην παραδιπλα πολυκατοικία ώστε να το βλέπει και ο ενισχυτής;
bill2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μμμ για παραδίπλα ότι και ρουτερ να βάλεις λίγο δύσκολα να πιάσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα