zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τόσα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω με 400+ € στα 16 μου... Αλλά πήρες κινητό
Kostasspil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Στα 16 μου είπα ρε συ, δεν είχα κινητό τότε! Στα 17 πήρα το 1ο
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω οταν αγορασα το δικο μου note 4 και πηρα την σαμμυ προς ερωτηση εγγυησης με ΙΜΕΙ μου ειπαν μπορω να το παω σε καθε αναγνωρισμενο service της samsung. Δεν νομιζω οτι τα samsung εχουν να κανουν με arvato. Ναι και τωρα που φεύγει το σέρβις της Samsung και της LG από την Ελλάδα να δω πού θα πηγαίνουν.
Kostasspil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και τωρα που φεύγει το σέρβις της Samsung και της LG από την Ελλάδα να δω πού θα πηγαίνουν. Κλείνει η Procordia?? Στο τσακ πρόλαβα
Masma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και τωρα που φεύγει το σέρβις της Samsung και της LG από την Ελλάδα να δω πού θα πηγαίνουν. Aυτο οντως ισχυει? Φευγει το σερβις?
voldemort Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και τωρα που φεύγει το σέρβις της Samsung και της LG από την Ελλάδα να δω πού θα πηγαίνουν. Προσωπικα δεν πηγα κινητο σε service ποτε.Δεν χρειαστηκε. Αλλα οπου και να τα πανε οποιος και να το εχει προσωπικα δεν ασχολουμαι. Αν χρειαστει ποτε θα το παω σε φιλο που θα παραγγειλει το ανταλλακτικο και θα μου το αλλαξει εκτος κι αν μπορω κι εγω που πιανουν τα χερακια μου. Κινητο καινουριο να το στειλω σε ολους αυτους που μπορει να μου στειλουν αλλο κλπ...δεν παιζει για εμενα. Και το τονιζω παντα μιλαω προσωπικα με βασει τα δικα μου στατιστικα αλλα και καθαρα θεμα επιλογης.
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα δεν πηγα κινητο σε service ποτε.Δεν χρειαστηκε. Αλλα οπου και να τα πανε οποιος και να το εχει προσωπικα δεν ασχολουμαι. Αν χρειαστει ποτε θα το παω σε φιλο που θα παραγγειλει το ανταλλακτικο και θα μου το αλλαξει εκτος κι αν μπορω κι εγω που πιανουν τα χερακια μου. Κινητο καινουριο να το στειλω σε ολους αυτους που μπορει να μου στειλουν αλλο κλπ...δεν παιζει για εμενα. Και το τονιζω παντα μιλαω προσωπικα με βασει τα δικα μου στατιστικα αλλα και καθαρα θεμα επιλογης. Oυτε εγώ πήγα ποτέ σε σέρβις κι ούτε θα πάω. Απλά λέω ότι φύγανε/φεύγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα