AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κράτα το LG G2 και πάρε 1 PS4 να γουστάρεις! Αν έχεις PS4 φτιάξε 1 PC. Αν εχεις και τα 2 κράτα τα χρήματα για κάτι άλλο.
iMarilina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Φιγουρα με φιγουρα...σιγα σιγα θα θελει και μια ferrari για να ριξει την πιτσιρικα και μαντεψε... Το μεγαλο σοι και οι γονεις θα την πληρωσουν. Ο ανθρωπος απο μικρη ηλικια ωριμαζει αλλα και μαθαινει καλες και κακες συνηθειες. Μετα του μενει χουι που λεμε... φαγούρα λέγεται αυτό όχι φιγούρα χαχα 2
Kostasspil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τόσα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω με 400+ € στα 16 μου...
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ στα 14 μου είχα 400κάτι ευρώ, προτίμισα να πάρω ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτή, δεν το μετάνιωσα, και λόγω αυτής της αγοράς γνώρισα πολλά άτομα μέσα στην σχολή που πήγαινα, έπαιξα 2-3 live και η αίσθηση ήταν απίστευτη, έγραψα δική μου μουσική και έκανα το κομμάτι μου, πράγματα που κανένα κινητό δεν θα μπορούσε να μου δώσει. Τον Φλεβάρη του 13 πήρα ένα moto G που το έχω ακόμα και πάει σφαίρα, και τα ερχόμενα χριστούγεννα σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε oneplus 2. Πρόσεξε πως οι αγορές μου στα κινητά δεν ξεπερνούν τα 350 ευρώ. Δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις δύο μισθούς σερβιτόρου για κινητό τη στιγμή που ακόμα και με 300 ευρώ έχεις πύραυλο. Φοιτητής πληροφορικής, όλη μέρα στους δρόμους με το Smartphone προέκταση της παλάμης, να είσαι σίγουρος ότι αν με καλύπτει εμένα κάτι τέτοιο, εσένα θα σου φτάνει και θα σου περισσεύει. Επίσης, υπάρχει μια πιθανότητα να κρατήσω τα λεφτά για να πάω να δω το αγαπημένο μου συγκρότημα live στο Λονδίνο τον Απρίλη και να αναβάλω την αναβάθμιση για καλοκαίρι, όπου το Moto G θα έχει κλείσει 2,5 χρόνια ζωής. Μην μου λες ότι το G2 που πήρες τα χριστούγεννα σε κρατάει πίσω στην τεχνολογία και δεν σε καλύπτει. 2
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εγινε εξαφαντιστηκε ο ts???Μηπως δεν του αρεσαν αυτα που διαβασε?
Nikos0002 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και επεσε πολυ hate :c Μιας και ξαναδιαβασα το ποστ μου οκ μπορει να μην ηξερα τι ηθελα ακριβώς..Σεβαστες ολες οι γνώμες σας ως προς το οτι δεν χρειαζομαι καλο κινητο για την καφετέρια και δεν αντιλέγω απλα δεν μ'αρέσουν οι κονσόλες και έτσι ειπα να αλλαξω κινητο εφοσον δεν χρειαζόμουν τπτ αλλο..τελικά δεν πήρα το g4 διοτι δεν ηταν διαθέσιμο σε δερμα και βαριομουν να περιμένω οπουτε πηρα το s6 και το περιμενω απο μερα σε μερα..Δεν ειχα θεμα ως προς αυτα που απαντησατε απλα δεν προλαβαινω και πολυ με τα φροντιστήρια και με τις υποχρεώσεις..ευχαριστώ ολους για τις συμβουλές..υ.γ ξερει κανεις ποιες παρτίδες s6 ειναι οι πρωτες και ποιες προς πιο καινούργιες;;
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Προσεχώς στα forum του insomnia, πρόβλημα με μπαταρία του galaxy s6, δεν βγάζει πάνω από 4 ώρες με screen on.
Nikos0002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Υγεια μωρε εχω power bank απλα φοβαμαι μην πετυχω σε προβληματική παρτιδα..
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα Note 4 που είναι για άτομα με φυσιολογικά χέρια, και άσε τους άλλους πίσω 1
voldemort Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Υγεια μωρε εχω power bank απλα φοβαμαι μην πετυχω σε προβληματική παρτιδα..Γι'αυτο υπαρχει και η διετης εγγυηση.Μονο μην κανεις το λαθος να το ρουταρεις. Κατα τα αλλα μια χαρα αγορα κι αυτη.
Nikos0002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα εχω ακουσει πουστιες με arvato και αυριο κανω καταθεση και ανησυχώ:ρ Ρουτ και τετοια δεν κανω μαρεσει να ειναι μαμα :c
voldemort Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα εχω ακουσει πουστιες με arvato και αυριο κανω καταθεση και ανησυχώ:ρ Ρουτ και τετοια δεν κανω μαρεσει να ειναι μαμα :cΕγω οταν αγορασα το δικο μου note 4 και πηρα την σαμμυ προς ερωτηση εγγυησης με ΙΜΕΙ μου ειπαν μπορω να το παω σε καθε αναγνωρισμενο service της samsung.Δεν νομιζω οτι τα samsung εχουν να κανουν με arvato.
Nikos0002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα κομπλε ετσι και αλλιως ειναι απο site που εχω παρει αλλα 4 κινητα και γενικα με πολλες άριστες αξιολογήσεις απλα λεει θελει κατάθεση για τιμολογιο πάνω απο 500+ Κατι ασχετο αμα παρω απο παμπλικ κινητο γτ μου λενε 1 χρονο εγγύηση? Εφοσον στην σελίδα λεει Ευρωπαϊκό αμα ειναι κανα βουλγαρικο μπορω να το παω πισω?
voldemort Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα κομπλε ετσι και αλλιως ειναι απο site που εχω παρει αλλα 4 κινητα και γενικα με πολλες άριστες αξιολογήσεις απλα λεει θελει κατάθεση για τιμολογιο πάνω απο 500+Κατι ασχετο αμα παρω απο παμπλικ κινητο γτ μου λενε 1 χρονο εγγύηση?Εφοσον στην σελίδα λεει Ευρωπαϊκό αμα ειναι κανα βουλγαρικο μπορω να το παω πισω?Εαν το κινητο ειναι Ευρωπαικο(χωρα προελευσης)δεν θα'χεις απολυτως κανενα προβλημα.ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ το παρεις ΜΗΝ ανοιξεις την συσκευασια εως οτου παρεις τηλ στην samsung και ρωτησεις για την εγγυηση βασει του ΙΜΕΙ που ειναι εξωτερικα στο κουτι. Εαν σου πουνε οτι δεν εχει εγγυηση λογω χωρα προελευσης πιυ δεν ανηκει στην Ευρωπη πας απο εκει που το πηρες να σου δωσουν αλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα