Nikos0002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 κοιταξτε δεν εχω εισοδημα ουτε ειμαι πλουσιος απλα κα8ε χρονο στα γενε8λεια μου μαζευω χρηματα μιας και εχω μεγαλο σοι..Μιας και το κινητο παλιωνει 8ελω να προβω στην αγορα ενος καινουργιου δεν 8α δωσω 500 ευρω τσαμπα γτ μαλλον παω προς g4 οποτε 8α πουλησω το g2 200 8α βαλω αλλα 250 να το παρω απο skroutz..κατι αλλο λιγο ασχετο στο g4 αμα παρω αυτο με το μαυρο δερμα μεσα στο κουτι εχει και πλαστικο καπακι?
polteris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενα ενα τετοιο μηνυμα..καταλαβαινω πως το λες με καλη δια8εση απλα δεν θελω να μενω πισω σε τεχνολογια και το g2 ειναι μοντελο του 2013..φυσικα δεν 8α το αφησω στο ραφι..8α το πουλησω 200 ευρω 8α βαλω αλλα 300 να παρω καποιο αλλο..υ.γ το g4 το εχει κανεις?σε καφε δερμα ειναι κουκλι.. Εννοείτε ότι το λέω με καλή διάθεση και πάντα φιλικά. Πάντως εγώ αν στην ηλικία σου είχα 170.000 δραχμές θα έκανα άλλα πράγματα. Και δεν είμαι κανένας αρχαίος, 33 είμαι. Στο διαταύτα αν είσαι αποφασισμένος να αγοράσεις καινούριο κινητό από iphone θα σου πρότεινα το 6αρι μιας και ερχόμενος από G2 θα σου κακοφανεί πολύ το μέγεθος της οθόνης του 5s. Για android πας στο G4. Your call!!
voldemort Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 κατι αλλο λιγο ασχετο στο g4 αμα παρω αυτο με το μαυρο δερμα μεσα στο κουτι εχει και πλαστικο καπακι? Για να εισαι 100% σιγουρος τηλεφωνο ΠΡΙΝ το παραγγειλεις απο εκει που θα αποφασισεις και σου λενε.
Nikos0002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους..γτ δεν 3ερω πως κλεινω το 8εμα αμα 8ελετε κλειστε το..μιας και μαρεσει η lg 8α παω σε g4 γιατι εχουν ακουστει καλα λογια
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να διαφωνήσω σε ένα σημείο. Δεν υπάρχει κάπου "αυτόματα" ότι το τηλέφωνο θα κρασάρει συνέχεια και θα θέλει αλλαγή στα 2 χρόνια το αντροιντ. Εξαρτάται τί τηλέφωνο έχει. Η μητέρα μου έχει ένα S3 και δεν έχει το παραμικρό θέμα. Εγώ έχω Note 3 πάνω από 1.5 χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα επίσης. Τα σκαλώματα ως επί το πλείστον έχουν να κανουν με λογισμικό, όχι με hardware και αυτό το λύνεις ως επί το πλείστον με ένα ρηστόρ. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, μια φορά το χρόνο κάνει αναβάθμιση η apple (συν τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις οι οποίες φτιάχνουν σαχλαμαροbugs τα οποία δε θα ΄έπρεπε να υπαρχουν καν οπότε δεν τις λαμβάνω υπόψην) και η google δίνει κι αυτή, ασχέτως αν το όλο πράγμα είναι ένα μπάχαλο κι άλλος το παίρνει νωρίτερα άλλος αργότερα (αυτό ναι είναι τρατζικ). Οσον αφορά τις εφαρμογές, το google play έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία 2 χρόνια και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μη μπορείς να βρεις. Το ξερω δεν ειναι υποχρεωτικο και δεν το λεω γιατι ειμαι φανμποι καποιας εταιριας απλα απο προσωπικη εμπειρια με συσκευες ανδροιδ εχω διακρινει μετα απο ενα διαστημα 3 μηνων να σκαλωνουν αρκετα συχνα (οχι πως το iOS ειναι καλυτερο πχ βλεπε iphone 4s)
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενα ενα τετοιο μηνυμα..καταλαβαινω πως το λες με καλη δια8εση απλα δεν θελω να μενω πισω σε τεχνολογια και το g2 ειναι μοντελο του 2013..φυσικα δεν 8α το αφησω στο ραφι..8α το πουλησω 200 ευρω 8α βαλω αλλα 300 να παρω καποιο αλλο..υ.γ το g4 το εχει κανεις?σε καφε δερμα ειναι κουκλι.. Tι θα πει τεχνολογία του 2013? ΝΟμίζεις ότι λέει κάπου ότι πρέπει να τα σκάμε στην καθε εταιρία κάθε έξι μήνες επειδή τους κάπνισε να βγάλουν καινούρια μοντέλα? Ούτε λιγότερη δουλειά κάνεις ούτε τίποτα. Σε καλύπτει? Τέλος. Ασε αυτά τα μοδίστικα που πρέπει να αλλα΄ζουμε τηλέφωνα κάθε χρόνο. Και κράτα τα λεφτά (δεν ξέρω την οικονομική σου κατάσταση ή της οικογένειάς σου και δεν με αφορά σαφώς) γιατί οι εποχές δεν ειναι παίξε γέλασε (ασχέτως αν δεν το καταλαβαίνουν αρκετοί λόγω ηλικίας ή λόγω οτιδήποτε άλλου). 2
arma1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε ενα p8 ,είναι αυτό που ψάχνεις, πανέμορφο χωρίς πλαστικουρες ,δυνατο και σε λογικο μεγεθος
Nikos0002 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις..παράγγειλα το lg g4..Όπως αναφερα και πριν ειμαι εφηβος επόμενος ουτε δουλεια ούτε σταθερο εισοδημα..το g2 θα το δωσω σε αλλο μελος της οικογένειας μίας και ειναι σαν καινούργιο..και μιας και το g4 ειναι φθηνό στο Σκρουτζ(φθηνο με βαση τις τιμες στα μαγαζια τα κανονικα)θα το παρω με σκοπο να το κρατησω το ελάχιστο 2 χρονια 1
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους..ειμαι 16 και σε λιγο 17..εχω ενα lg g2 το οποιο το εχω απο τα Χριστούγεννα..θελω να παρω ενα iphone..σκεφτομαι το 5s μιας και μαρεσει πιο πολυ εξωτερικα και ειναι λιγο πιο οικονομικο..Αξιζει να παρω μεταχειρισμένο η να μαζεψω χρηματα να πουλησω το g2 και να παρω του κουτιου?μεταχειρισμενο φοβαμαι μην εχει κανα κουσουρι..λετε να πεσουν καθόλου οι τιμές μιας και βγαίνει το 6s? Αξιζει να δωσω το g2 και να παω στο g4?θα υπαρχει διαφορα?οντως για την καφετέρια το θελω :c απλα ειναι πολυ ομορφα τα iphone.. Κράτα το G2 και κρατα τα λεφτά να τα φας με τα φιλαράκια σου σε καμια εκδρομή!!!! Be young!!!! Περιμενα ενα τετοιο μηνυμα..καταλαβαινω πως το λες με καλη δια8εση απλα δεν θελω να μενω πισω σε τεχνολογια και το g2 ειναι μοντελο του 2013..φυσικα δεν 8α το αφησω στο ραφι..8α το πουλησω 200 ευρω 8α βαλω αλλα 300 να παρω καποιο αλλο..υ.γ το g4 το εχει κανεις?σε καφε δερμα ειναι κουκλι.. Πηγαινε παρε οτι θελεις. Απο τα παραπανω που γραφεις ουτως ή αλλως ακρη δεν βγαζουμε, μην σου πω οτι αρχιζει και ψιλο κουραζει το ολο θεμα. Αν δεν ηθελες να μεινεις πισω στην τεχνολογια(16χρονων λες και κανετε πολλα αλλα τελος παντων)δεν θα αγοραζες εξ αρχης το G2 που και τα Χριστουγεννα ηταν παλι παλιο κινητο και τοτε μπορουσες πχ να αγοραζες εξ αρχης το Iphone αλλα δεν το πηρες. Λοιπον σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις..παράγγειλα το lg g4..Όπως αναφερα και πριν ειμαι εφηβος επόμενος ουτε δουλεια ούτε σταθερο εισοδημα..το g2 θα το δωσω σε αλλο μελος της οικογένειας μίας και ειναι σαν καινούργιο..και μιας και το g4 ειναι φθηνό στο Σκρουτζ(φθηνο με βαση τις τιμες στα μαγαζια τα κανονικα)θα το παρω με σκοπο να το κρατησω το ελάχιστο 2 χρονια Δηλαδη αν το κρατησεις 3 χρονια δεν θα μεινεις πισω σε τεχνολογια οπως γραφεις πιο πισω????? 5
Nikos0002 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα σε κουρασε μην γραφεις :ρ δεν σε αναγκαζει κανεις..και αμα 8ελετε κλειδωστε το..
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα σε κουρασε μην γραφεις :ρ δεν σε αναγκαζει κανεις..και αμα 8ελετε κλειδωστε το.. Δεν ειναι θεμα αν κουρασε εμενα,τον Αλεκο ή τον Γιωργο. Απλα δες τα παραπανω που εσυ ο ιδιος γραφεις. Απο την μια λες οτι θες το Iphone επειδη σου αρεσει για την καφετερια,απο την αλλη γραφεις οτι δεν θες να μεινεις πισω στην τεχνολογια και κοιτας για LG G4. Οτι λοιπον βλεπουμε κατι να πηγαινει στο παραλογο λογικο ειναι οσο συνεχιζει να κουραζει. Στην τελικη για χρηση καφετεριας τι κινητο μπορουμε να σου προτεινουμε οταν ακομα και το Lumia 640 ή Lenovo S60 ειναι παραπανω απο ιδανικα απο πλευρας χρησης??? κοιταξτε δεν εχω εισοδημα ουτε ειμαι πλουσιος απλα κα8ε χρονο στα γενε8λεια μου μαζευω χρηματα μιας και εχω μεγαλο σοι..Μιας και το κινητο παλιωνει 8ελω να προβω στην αγορα ενος καινουργιου δεν 8α δωσω 500 ευρω τσαμπα γτ μαλλον παω προς g4 οποτε 8α πουλησω το g2 200 8α βαλω αλλα 250 να το παρω απο skroutz..κατι αλλο λιγο ασχετο στο g4 αμα παρω αυτο με το μαυρο δερμα μεσα στο κουτι εχει και πλαστικο καπακι? Το LG G2 πχ που το πηρες τα Χριστουγεννα ποτε προλαβε και παλιωσε που ουτε ενας χρονος δεν περασε απο την αγορα??? Επειδη εχει χαμηλοτερα Specs απο το G4?? Τα χρειαζεσαι πχ εσυ αυτα τα νεα specs/features για την χρηση που το θες το κινητο??? Επεισης κακως παρεξηγιεσαι χωρις λογο... Ο σκοπος γενικα του Insomnia(αλλα και των παρομιων forum)ειναι οι συμβουλες/προτασεις και οχι να βαραμε παλαμακια και να λεμε''παρε το ακριβοτερο κινητο της αγορας με τα super specs''σαν πωλητες καταστηματων. 2
voldemort Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 οντως για την καφετέρια το θελω :c απλα ειναι πολυ ομορφα τα iphone.. Μετα εχουμε αδικο... (δεν το λεω σε σενα προσωπικα). Επεισης κακως παρεξηγιεσαι χωρις λογο... Ο σκοπος γενικα του Insomnia(αλλα και των παρομιων forum)ειναι οι συμβουλες/προτασεις και οχι να βαραμε παλαμακια και να λεμε''παρε το ακριβοτερο κινητο της αγορας με τα super specs''σαν πωλητες καταστηματων. Bασικα αυτο. 2
Kostasspil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει ρε σεις 16 χρονών είναι το παιδί, δεν το λέω υποτιμητικά, ειλικρινά, δε θα θέλει να κάνει λίγο φιγούρα και να έχει το τελευταίο κινητό?
voldemort Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει ρε σεις 16 χρονών είναι το παιδί, δεν το λέω υποτιμητικά, ειλικρινά, δε θα θέλει να κάνει λίγο φιγούρα και να έχει το τελευταίο κινητό? Φιγουρα με φιγουρα...σιγα σιγα θα θελει και μια ferrari για να ριξει την πιτσιρικα και μαντεψε... Το μεγαλο σοι και οι γονεις θα την πληρωσουν. Ο ανθρωπος απο μικρη ηλικια ωριμαζει αλλα και μαθαινει καλες και κακες συνηθειες. Μετα του μενει χουι που λεμε... 1
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει ρε σεις 16 χρονών είναι το παιδί, δεν το λέω υποτιμητικά, ειλικρινά, δε θα θέλει να κάνει λίγο φιγούρα και να έχει το τελευταίο κινητό? 1000φορες να παρει μια κονσολα ή ρουχα ή να προσθεσει για Pc και παει λεγοντας παρα να τα σκασει σε κινητο μονο και μονο για την καφετερια,ποσο μαλλον οταν εχει ηδη ενα παρα πολυ καλο κινητο το G2..... Προφανως και λεφτα του ειναι και θα παρει στην τελικη οτι θελει αλλα εμεις αυτο που πρεπει να πουμε θα το πουμε.Για αυτο το λογο αλλωστε ανοιξε και θεμα αλλιως θα ειχε παρει ηδη κινητο πριν καν ρωτησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα