Nikos0002 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους..ειμαι 16 και σε λιγο 17..εχω ενα lg g2 το οποιο το εχω απο τα Χριστούγεννα..θελω να παρω ενα iphone..σκεφτομαι το 5s μιας και μαρεσει πιο πολυ εξωτερικα και ειναι λιγο πιο οικονομικο..Αξιζει να παρω μεταχειρισμένο η να μαζεψω χρηματα να πουλησω το g2 και να παρω του κουτιου?μεταχειρισμενο φοβαμαι μην εχει κανα κουσουρι..λετε να πεσουν καθόλου οι τιμές μιας και βγαίνει το 6s?
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους..ειμαι 16 και σε λιγο 17..εχω ενα lg g2 το οποιο το εχω απο τα Χριστούγεννα..θελω να παρω ενα iphone..σκεφτομαι το 5s μιας και μαρεσει πιο πολυ εξωτερικα και ειναι λιγο πιο οικονομικο..Αξιζει να παρω μεταχειρισμένο η να μαζεψω χρηματα να πουλησω το g2 και να παρω του κουτιου?μεταχειρισμενο φοβαμαι μην εχει κανα κουσουρι..λετε να πεσουν καθόλου οι τιμές μιας και βγαίνει το 6s? Κανε οτι καταλαβαινεις ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Εαν φας καμια φολα(ουκ ολιγες)θα αποκτησεις ψυχολογικα και θα σε κυνηγαει μια ζωη. Ιδιαιτερα στις εποχες που βρισκομαστε καινουριο ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ και θα ξερεις πως δουλευτηκε. Αν και το G2 ειναι αστερι σε ολα.Η μπαταρια του κραταει μερες και θα πας σε κινητο που θα θες καθε μερα ή ανα μερα να το φορτιζεις. Εν πασει...σε καταλάβαινω...αλλα εσυ ξερεις. 1
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε καινούριο κι έτσι θα αποφύγεις το άγχος κάθε φορά που το χρησιμοποιείς να περιμένεις να εμφανιστεί και κάποιο πρόβλημα που δεν σου είπε ο ιδιώτης. 1
Nikos0002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 σας ευχαριστω ολους..καινουργιο 8α παρω τελικα αλλα ειμαι αναμεσα σε 5s και 6..τα λεφτα δεν ειναι πολυ μεγαλο 8εμα εχουν καμια σημαντικη διαφορα που να αξιζει να παω στο 6 και οχι στο 5ς?το 5ς μου αρεσει πολυ σε εμφανιση ενω το 6 8υμιζει αλλο ενα κλασσικο adroid..και κατι τελευταιο ισχυει πως 8α πρεπει να πληρωνω για τραγουδια και παιχνιδια?
arma1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 για ποιον λογο θελεις να παρεις iphone? για την καφετερια η για να κανεις την δουλεια σου? να εισαι σιγουρος οτι αν δωσεις το g2 θα το μετανοιωσεις ιδικα αν παρεις το 5s , για μενα παρε με τα μισα λεφτα ενα καλο android (ομορφο και δυνατο) και θα κανεις καλυτερα την δουλεια σου 1
Nikos0002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει να δωσω το g2 και να παω στο g4?θα υπαρχει διαφορα?οντως για την καφετέρια το θελω :c απλα ειναι πολυ ομορφα τα iphone..
arma1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει να δωσω το g2 και να παω στο g4?θα υπαρχει διαφορα?οντως για την καφετέρια το θελω :c απλα ειναι πολυ ομορφα τα iphone.. δε ξερω αν αξιζει, για μενα οχι, ειναι τεραστιο το g4 , δεν ειναι τοσο ομορφο, κοιτα καποιο αλλο
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει να δωσω το g2 και να παω στο g4?θα υπαρχει διαφορα?οντως για την καφετέρια το θελω :c απλα ειναι πολυ ομορφα τα iphone.. Τελικά τι λειτουργικό θέλεις να πάρεις; Για να καταλάβεις τις διαφορές τους απλά κοίτα το παρακάτω: Android: Είναι ανοιχτό λογισμικό και δεν σε περιορίζει. Έχει ποικιλία δωρεάν εφαρμογών. Έχει ποικιλία σε συσκευές που μπορείς να αγοράσεις. Μετά από 2 χρόνια το τηλέφωνο θα θέλει επειγόντως αλλαγή γιατί θα κρασάρει συνέχεια. Είναι λίγο πιο ευάλωτο από το iOS σε διάφορα κακόβουλα προγράμματα. Δεν έχεις υποστήριξη με αναβαθμίσεις στα σίγουρα (δηλαδή θα σου δώσει μια αναβάθμιση και μετά θα σε αφήσει στο έλεος) iOS Είναι σταθερό λογισμικό εύκολο στην εκμάθηση. Έχει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών (δωρεάν και μη) που το android δεν έχει Έχει μεταπολιτική αξία το iphone που θα πάρεις. Δεν κολλάει σχεδόν ποτέ και πουθενά ενώ θα μπορέσεις να το κρατήσεις άνετα 3-4 χρόνια. Είναι αρκετά κλειστό μιας και δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα πέρα από εφαρμογές και ταινίες του app store / itunes Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά αξιολογείς πιο λογισμικό σου αρέσει περισσότερο και το τσιμπάς. Και τα 2 λογισμικά είναι αρκετά καλά. Βέβαια έχουμε και τα windows που είναι αξιόλογα. Διάλεξε και πάρε λοιπόν
iMarilina Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά τι λειτουργικό θέλεις να πάρεις; Για να καταλάβεις τις διαφορές τους απλά κοίτα το παρακάτω: Android: Είναι ανοιχτό λογισμικό και δεν σε περιορίζει. Έχει ποικιλία δωρεάν εφαρμογών. Έχει ποικιλία σε συσκευές που μπορείς να αγοράσεις. Μετά από 2 χρόνια το τηλέφωνο θα θέλει επειγόντως αλλαγή γιατί θα κρασάρει συνέχεια. Είναι λίγο πιο ευάλωτο από το iOS σε διάφορα κακόβουλα προγράμματα. Δεν έχεις υποστήριξη με αναβαθμίσεις στα σίγουρα (δηλαδή θα σου δώσει μια αναβάθμιση και μετά θα σε αφήσει στο έλεος) iOS Είναι σταθερό λογισμικό εύκολο στην εκμάθηση. Έχει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών (δωρεάν και μη) που το android δεν έχει Έχει μεταπολιτική αξία το iphone που θα πάρεις. Δεν κολλάει σχεδόν ποτέ και πουθενά ενώ θα μπορέσεις να το κρατήσεις άνετα 3-4 χρόνια. Είναι αρκετά κλειστό μιας και δεν μπορείς να κατεβάσεις τίποτα πέρα από εφαρμογές και ταινίες του app store / itunes Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά αξιολογείς πιο λογισμικό σου αρέσει περισσότερο και το τσιμπάς. Και τα 2 λογισμικά είναι αρκετά καλά. Βέβαια έχουμε και τα windows που είναι αξιόλογα. Διάλεξε και πάρε λοιπόν Να διαφωνήσω σε ένα σημείο. Δεν υπάρχει κάπου "αυτόματα" ότι το τηλέφωνο θα κρασάρει συνέχεια και θα θέλει αλλαγή στα 2 χρόνια το αντροιντ. Εξαρτάται τί τηλέφωνο έχει. Η μητέρα μου έχει ένα S3 και δεν έχει το παραμικρό θέμα. Εγώ έχω Note 3 πάνω από 1.5 χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα επίσης. Τα σκαλώματα ως επί το πλείστον έχουν να κανουν με λογισμικό, όχι με hardware και αυτό το λύνεις ως επί το πλείστον με ένα ρηστόρ. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, μια φορά το χρόνο κάνει αναβάθμιση η apple (συν τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις οι οποίες φτιάχνουν σαχλαμαροbugs τα οποία δε θα ΄έπρεπε να υπαρχουν καν οπότε δεν τις λαμβάνω υπόψην) και η google δίνει κι αυτή, ασχέτως αν το όλο πράγμα είναι ένα μπάχαλο κι άλλος το παίρνει νωρίτερα άλλος αργότερα (αυτό ναι είναι τρατζικ). Οσον αφορά τις εφαρμογές, το google play έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία 2 χρόνια και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μη μπορείς να βρεις. 2
Nikos0002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι προ8υμος να δια8εσω 500 ευρω περιπου σε κινητο..μιας και δεν εχω εσοδα γιατι ειμαι μα8ητης :3Το g2 το λατρευω και ακομα βαζει κατω κινητα των 300-400 ευρω γιαυτο ελεγα να κοιτα3ω και το g4 μιας και ειναι ιδια εταιρεια και εχουν ακουστει καλα λογια..Οποτε μιας που δεν χρειαζομαι κινητο για δουλεια ή κατι τετοιο απλα 8ελω να κινητο για κανα παιχνιδι καμια σειρουλα τηλεφωνα και αξιολογη καμερα..κοντα στα 500 ευρω εχετε να προτεινεται κατι?
polteris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Κράτα το G2 και κρατα τα λεφτά να τα φας με τα φιλαράκια σου σε καμια εκδρομή!!!! Be young!!!! 3
Nikos0002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενα ενα τετοιο μηνυμα..καταλαβαινω πως το λες με καλη δια8εση απλα δεν θελω να μενω πισω σε τεχνολογια και το g2 ειναι μοντελο του 2013..φυσικα δεν 8α το αφησω στο ραφι..8α το πουλησω 200 ευρω 8α βαλω αλλα 300 να παρω καποιο αλλο..υ.γ το g4 το εχει κανεις?σε καφε δερμα ειναι κουκλι..
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενα ενα τετοιο μηνυμα..καταλαβαινω πως το λες με καλη δια8εση απλα δεν θελω να μενω πισω σε τεχνολογια και το g2 ειναι μοντελο του 2013..φυσικα δεν 8α το αφησω στο ραφι..8α το πουλησω 200 ευρω 8α βαλω αλλα 300 να παρω καποιο αλλο..υ.γ το g4 το εχει κανεις?σε καφε δερμα ειναι κουκλι.. Με αυτή τη λογική και το 5s και με το 6άρι ακόμα πίσω θα είσαι σε τεχνολογία...θα στο πω κι εγώ αλλά ψάχνεσαι να δώσεις 500€ χωρίς ουσιαστικό λόγο! Κρίμα δεν είναι; 1
voldemort Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Και δεν εχεις δικο σου εισοδημα και δεν θελεις να μενεις πισω στην τεχνολογια... Δηλαδη οσοι κρατανε κινητα 3-4χρονια ειναι οπισθοδρομικοι; Μια χαρα ειναι το G4. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα