Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου,δεν αξίζει όμως να δώσω 60 ευρώ παραπάνω και να πάω σε 4 πυρηνo amd Δαν αυτόν που προτείνει ο adtakhs?

Ναι αξίζει μαζί με μια budget IPS οθόνη.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει αντίστοιχη με την αρχική συνθεση, αλλά από eshop ή egate ή κάποιο άλλο μαγαζί (εκτός visionstudio, τους παίρνω τηλ 2 ημέρες και δεν το σηκώνουν)..

ΠΠροσπαθώ να το κάνω μόνος μου, αλλά δε βρίσκω πχ την ίδια μητρική και δεν είμαι σίγουρος ούτε για τη μνήμη...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει αντίστοιχη με την αρχική συνθεση, αλλά από eshop ή egate ή κάποιο άλλο μαγαζί (εκτός visionstudio, τους παίρνω τηλ 2 ημέρες και δεν το σηκώνουν)..

ΠΠροσπαθώ να το κάνω μόνος μου, αλλά δε βρίσκω πχ την ίδια μητρική και δεν είμαι σίγουρος ούτε για τη μνήμη...

θα σου φτιάξω εγώ, απ όπου είναι φτηνότερα από αλλο καταστημα.

EDIT:

Ορίστε !

Προϊόν Περιγραφή Τιμή τεμ. Ποσότητα Σύνολο  

29588 western-digital-caviar-blue-1tb-35-sata3

42892 cougar-spike-mini-atx-case-no-psu-1xusb-

45034 kingston-hyperx-fury-black-series-8gb-2x

45608 gigabyte-f2a78m-d3h-fm2-4x-ddr3-matx.jpg
57,86 €

47184 corsair-vs450-450-watt-psu-cp-9020096-eu

Corsair VS450 450 Watt PSU (CP-9020096-EU)

SKU : CP-9020096-EU 47,98 €

47701 amd-athlon-x4-860k-fm2-37ghz-quad-core-b

50050 corsair-force-ls-120gb-25-inch-sata3-ssd

50799 gigabyte-radeon-r7-360-ultra-durable-2-2

Σύνολο προϊόντων (με ΦΠΑ)

------------------------------------------------------

500,84 €

To MG MANAGER είναι ένα από τα παλαιά καταστήματα στον πρώτο παράλληλο (Σολωμού) της Στουρνάρη στο κέντρο.

Οι τύποι συνεργάζονται απ`όσο ξέρω με τις ελληνικές αντιπροσωπιές , ΟΚΤΑΒΙΤ κ.λ.π. , είναι πολύ καλοί στις συναλαγές τους και με τίμιο after sale support.

Εχω αγοράσει παλαιότερα πολλά πραγματάκια απο εκεί. Τελευταία δεν αγόραζα γιατι οι τιμές τους ήταν λίγο υψηλότερες από τους υπολοίπους, αλλά με την ευκαιρία να σου βρω αξιόπιστο κατάστημα με καλές τιμές , μου ήρθε στο μυαλό και φαίνεται πως πέρα από το τροφοδοτικό (+7€) και την κάρτα γραφικών (+5€), οι τιμές τους είναι πλέον παραπλήσιες με του VISIONSTUDIO.GR

Βαλε και μια καλή οθόνη και καλές αγορές ! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σωραιος

To MG MANAGER είναι ένα από τα παλαιά καταστήματα στον πρώτο παράλληλο (Σολωμού) της Στουρνάρη στο κέντρο.

Οι τύποι συνεργάζονται απ`όσο ξέρω με τις ελληνικές αντιπροσωπιές , ΟΚΤΑΒΙΤ κ.λ.π. , είναι πολύ καλοί στις συναλαγές τους και με τίμιο after sale support.

Εχω αγοράσει παλαιότερα πολλά πραγματάκια απο εκεί. Τελευταία δεν αγόραζα γιατι οι τιμές τους ήταν λίγο υψηλότερες από τους υπολοίπους, αλλά με την ευκαιρία να σου βρω αξιόπιστο κατάστημα με καλές τιμές , μου ήρθε στο μυαλό και φαίνεται πως πέρα από το τροφοδοτικό (+7€) και την κάρτα γραφικών (+5€), οι τιμές τους είναι πλέον παραπλήσιες με του VISIONSTUDIO.GR

Βαλε και μια καλή οθόνη και καλές αγορές ! :-D

Καλησπερα και ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοηθειά σου!

2 ερωτήσεις μόνο:

Κουτάκι είναι ΟΚ να πάρω αυτό? γιατί αυτό πο πρότεινες λέει 8-15  μέρες..

Επίσης, κάρτα γραφικών υπάρχει κάποια παραπλήσια γιατί και αυτή θέλει 7 ημέρες από ότι μου είπαν

Να σαι καλά,

Στέλιος

Δημοσ.

Σωραιος

2 ερωτήσεις μόνο:

Επίσης, κάρτα γραφικών υπάρχει κάποια παραπλήσια γιατί και αυτή θέλει 7 ημέρες από ότι μου είπαν

Να σαι καλά,

Στέλιος

Φίλε μου Στέλιο έχοντας διαβάσει όλο το θέμα θα ήθελα να σου προτείνω το εξής . Μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις στις αγγελίες του insomnia ????? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ 500-550 ΜΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ 2 Ή 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Για παράδειγμα κοίτα εδώ ΔΩΣΕ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 200

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/517620-gaming-pc-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/ 

Δημοσ.

Φίλε μου Στέλιο έχοντας διαβάσει όλο το θέμα θα ήθελα να σου προτείνω το εξής . Μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις στις αγγελίες του insomnia ????? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ 500-550 ΜΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ 2 Ή 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Για παράδειγμα κοίτα εδώ ΔΩΣΕ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 200

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/517620-gaming-pc-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/ 

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά επειδή το παίρνω εκ μέρους φίλου, προτιμάω κατι καινούριο...Μη γ΄θνει τίποτα και είμαι και στη μέση μετά...

Εξάλλου είναι με τιμολόγιο , οπότε γλιτώνουμε ΦΠΑ :)

Δημοσ.

Σωραιος

2 ερωτήσεις μόνο:

Να σαι καλά,

Στέλιος

Ρώτησε για τις αναγραφόμενες διαθεσιμότητες πριν .

Το κουτάκι το πρώτο (Cougar) είναι αρκετά καλύτερο.  Αν δεν μπορείς να περιμένεις για αυτό πάρε όποιο άλλο θες. Σε αυτή την τιμή υπάρχουν τα

aerocool qs 180 το οποίο είναι micro κουτί σαν το cougar .

Υπάρχει το AEROCOOL V2X και V3X

Ενώ υπαρχει και το ΜΧ200

Ψάξε λίγο τι προσφέρει το κάθε ένα , ειδικά σε θέματα αερισμού και μεγέθους ανεμιστήρων μιας και οι 80άριδες κάνουν θόρυβο  και διάλεξε μόνος .

Σε θέμα κάρτα γραφικών , δεν βλέπω να έχει κάποια άλλη καλή και φτηνή επιλογή το κατάστημα. Είτε περιμενεις ή πας και αγοράζεις από άλλο κατάστημα.

px άμεσα διαθέσιμες

http://www.cosmodata.gr/product/260019/

EDIT

Και το ANTEC είναι από τα πολύ καλά κουτιά της κατηγορίας , αλλά λεει μη διαθέσιμο... Για ρώτησε και για αυτό ....

Antec VSK4000B Midi Case, ATX, USB2.0, Black

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα αυτά που έχει προτείνει ο adtakhs Αλλά μου είπαν ότι η κάρτα γραφικών γράφει στο κουτί της ότι θέλει 500 watt (βεβαια λέει για i7)και το τροφοδοτικό που έχουμε βαλει είναι 450...

Για να βάλω το 600αρι(δεν έχει 500αρι τώρα)θέλει ακόμη περίπου 30 ευρώ...

Να το βάλω Η δε χρειάΖεται;

Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα αυτά που έχει προτείνει ο adtakhs Αλλά μου είπαν ότι η κάρτα γραφικών γράφει στο κουτί της ότι θέλει 500 watt (βεβαια λέει για i7)και το τροφοδοτικό που έχουμε βαλει είναι 450...

Για να βάλω το 600αρι(δεν έχει 500αρι τώρα)θέλει ακόμη περίπου 30 ευρώ...

Να το βάλω Η δε χρειάΖεται;

Το 450άτι φτάνει και για δεύτερη σαν την συγκεκριμένη ....  Ολο το σύστημα μετα βίας θα ξεπερνά τα 150watt σε πλήρες φορτίο....

• Like 1
Δημοσ.

οι εταιρειες δινουν παντα περισσοτερα watt και καλα για να καλυφθεις σε περιπτωση που αγορασεις καποια μουφα μαρκα οπως turbo-x,deer,force κλπ τα οποια δινουν αντε τα μισα watt απο οσα αναγραφει η συσκευασια τους.....για να δεις ποσο ρευμα χρησιμοποιει ολο το συστημα(καλοριζικο) δες εδω

http://outervision.com/power-supply-calculator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...