We LOVE Vaggeis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχω μια μικρή επιχείρηση με 2 τηλεφωνικές γραμμές (2 κανάλια + 1) του ΟΤΕ. Η μια φέρνει το internet η άλλη την χρησιμοποιώ και σαν τηλεφωνική γραμμή και σαν fax (το νούμερο το δίνω στους πελάτες για fax αλλά καμιά φορά παίρνω και απο εκει τηλέφωνα). Θέλω να αλλάξω και να πάω σε IP τηλεφωνία έχω δει και εχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά ως άσχετος στο είδος της IP τηλεφωνίας δεν εχω μπορέσει να καταλάβω τα παρακάτω: Πρέπει να καταργήσω όλες τις γραμμές εκτός απο αυτη του internet αγοράζω ip τηλέφωνα να τα κουμπώσω στο δίκτυο και με ενα software τύπου 3CX Phone System ειμαι έτοιμος; Πως διατηρώ τους ίδιους τηλεφωνικούς αριθμούς; πόσα κανάλια ήχου θα έχω στην εταιρία μου; με το φαξ τι γίνεται; ή πρέπει να αγοράσω απο τον ΟΤΕ τηλεφωνικές γραμμές ip (με φορητότητα αριθμού σίγουρα) και τηλεφωνικό κέντρο IP και συσκευές και ένα σωρο άλλα εξαρτήματα; εξηγήστε μου λίγο τι γίνεται γιατι δεν βγάζω άκρη
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Η ip τηλεφωνία λεγετε vobb στον οτε, μπορείς να πας και να ζητήσεις μετατροπή της υπάρχουσας τηλεφωνίας σου σε vobb χωρίς καμια απολύτως αλλαγη, ειτε στις γραμμες, ειτε στα νουμερα, θα παραλαβής τον νεο εξοπλισμό και θα έρθουν να στο σεταρουν
misak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δεν χρειαζεται να κανεις αλλαγη στις υπαρχουσες γραμμες απο τον παροχο. εαν οι γραμμες σου ειναι pstn παιρνεις ενα ip τηλεφωνικο κεντρακι με fxo πορτες οσες και οι pstn γραμμες σου και τουλαχιστον μια fxs πορτα για να συνδεσεις την φαξομηχανη σου. οταν καποιος καλεσει το νουμερο φαξ το οδηγεις στην fxs πορτα οπου εχεις συνδεσει το φαξ . για εσωτερικα παιρνεις οσα ip phones χρειαζεσαι και εχεις ολα τα καλουδια της ip τηλεφωνιας. μην πας σε λυση με αγορα αδειων χρησης προτιμησε λυση βασισμενη σε Asterisk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα