dante302 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλσπέρα έχει απαντηθεί παλαιότερα σε άλλο ποστ (για την NOVA) πως γίνεται με spliter και combiner αν δεν κάνω λάθος αυτο που θέλω να ρωτήσω όμως είναι το εξής ... στην δική μου κεραια φεύγει ένα καλώδιο που καταλήγει στη μία tv οπου απο κεί δίνει σε άλλη μία και ένα δεύτερο κάλώδιο απο την κεραια που δίνει σε μία τριτη tv στο σπιτι. Γίνετε να μεταφέρω το δορυφορικό σήμα σε όλες τις tv ωστε να κόβω βότες τον αποκοδικοποιητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεις να το κανεις μονο αν το καλωδιο του πιάτου παεις σε ολες τις θέσεις που υπαρχουν tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante302 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παμε αλλη μια δεν το καταλαβα το καλωδιο του πιατου δεν παει πουθενα απο την κεραια φευγουν 2 καλωδια και ρωτω αν μπορω με καπιο τροπο να περασω και στα δυο ταυτοχρονα το σημα του πιατου με μεικτη και διαχωριστη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σου εξήγησα πιο πάνω, μικτές και διαχωριστές με δορυφορικό δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante302 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 χμμμμ αρα δεν μπορω να το κανω γιατι αυτο να γινει ειναι αδυνατο ειμαι σιγουρος ομως πως εω μεσα καποθ διαβασα πως με νοβα το χαν κανει αρκετοι αλλα με ενα καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παντως το εκανα με HDMI splitter με 2 τηλεορασεις και μπορω και αλλαζω και καναλια (εχω βαλει IR HDMI extender) με εχει καλυψει απολυτα αυτη η λυση. Αν θες να βλεπεις σε παραπανω απο 2 τοτε για τον τηλεχειρισμο θα πρεπει να πας σε αλλη λυση (δεν ξερω ποια ειναι). Τελος να ξερεις οτι ολοι θα βλεπουν το ιδιο καναλι αφου εχεισ μονο εναν αποκωδικοποιητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα