Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ TV δορυφορικό και επείγεια σε ενα καλώδιο...

dante302

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλσπέρα έχει απαντηθεί παλαιότερα σε άλλο ποστ (για την NOVA) πως γίνεται με spliter και combiner  αν δεν κάνω λάθος αυτο που θέλω να ρωτήσω όμως είναι το εξής ...

στην δική μου κεραια φεύγει ένα καλώδιο που καταλήγει στη μία tv οπου απο κεί δίνει σε άλλη μία και ένα δεύτερο κάλώδιο  απο την κεραια που δίνει σε μία τριτη tv  στο σπιτι.

Γίνετε να μεταφέρω το δορυφορικό σήμα σε όλες τις tv  ωστε να κόβω βότες τον αποκοδικοποιητή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παμε αλλη μια δεν το καταλαβα το καλωδιο του πιατου δεν παει πουθενα :P απο την κεραια φευγουν 2 καλωδια και ρωτω αν μπορω με καπιο τροπο να περασω και στα δυο ταυτοχρονα το σημα του πιατου με μεικτη και διαχωριστη....

χμμμμ αρα δεν μπορω να το κανω γιατι αυτο να γινει ειναι αδυνατο   :) ειμαι σιγουρος ομως πως εω μεσα καποθ διαβασα πως με νοβα το χαν κανει αρκετοι αλλα με ενα καλωδιο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγω παντως το εκανα με HDMI splitter με 2 τηλεορασεις και μπορω και αλλαζω και καναλια (εχω βαλει IR HDMI extender) με εχει καλυψει απολυτα αυτη η λυση. Αν θες να βλεπεις σε παραπανω απο 2 τοτε για τον τηλεχειρισμο θα πρεπει να πας σε αλλη λυση (δεν ξερω ποια ειναι).

Τελος να ξερεις οτι ολοι θα βλεπουν το ιδιο καναλι αφου εχεισ μονο εναν αποκωδικοποιητη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...