giannis193 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω το Nexus 7 2013 και θέλω να αγοράσω ένα φθηνό bluetooth mouse χωρίς δέκτη usb, ώστε σε συνδυασμό με μια θήκη πληκτρολόγιο που έχω να το δουλεύω σαν netbook. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο ποντικάκι σε καλή τιμή από Ελλάδα που να είναι συμβατό με το tablet μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 το ιδιο ψαχνω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιδιο ψαχνω και εγω. Ισως αν εβρησκες καποιο bluetooth keyboard μαζι με touchpad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε το Rapoo 6610 dual mode 12,99 έχει από κατάστημα στο skroutz Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakisteo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200026471&t=RAPOO%206610%20DUAL-MODE%20BLUETOOTH/2.4G%20WIRELESS%20OPTICAL%20MOUSE%20BLACK RAPOO 6610 DUAL-MODE BLUETOOTH/2.4G WIRELESS OPTICAL MOUSE BLACK. 13,36 € Το έχω σε win tablet και είναι μία χαρά. Σε android δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από nikolakisteo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200026472 Το βίντεο δείχνει να συνδέεται κανονικά σε συσκευή με android χωρις τον δεκτή ( bluetooth mode ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα γιατί το tablet έχει bluetooth 4.0 και το παντίκι υποστηρίζει 3.0; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Για BT πληκτρολόγιο οικονομικό αλλα καλο στην πληκτρολογηση έχετε να προτείνετε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cicek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για BT πληκτρολόγιο οικονομικό αλλα καλο στην πληκτρολογηση έχετε να προτείνετε κάτι; μεχρι ποσα θες να δωσεις μαξιμουμ; Εγω εχω αυτό Αν σκεφτεις ότι αρχικη ειχε κοντα στα 80-90, τωρα ειναι σε καλη τιμη. Η πληκτρολογηση ειναι αψογη, και απιστευτα ανετη. Να ξερεις ομως δεν υποστηριζει backlight, και multiple devices connection "ταυτοχρονα". Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2015 από cicek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 μεχρι ποσα θες να δωσεις μαξιμουμ; Εγω εχω αυτό Αν σκεφτεις ότι αρχικη ειχε κοντα στα 80-90, τωρα ειναι σε καλη τιμη. Η πληκτρολογηση ειναι αψογη, και απιστευτα ανετη. Να ξερεις ομως δεν υποστηριζει backlight, και multiple devices connection "ταυτοχρονα". ενδιαφέρον. Στην τιμή αυτή, με την επωνυμία-εγγύηση MicroSoft από πίσω, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα