goodbuyer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω mma.Είμαι ανάμεσα σε 3 σχολές και θέλω γνώμες γιαυτες μόνο.Η μια είναι στο Περιστέρι και λέγεται Hellas top team η άλλη είναι η παλαιστρα που βρίσκεται στην Κυψέλη και η άλλη το mma gym στο Ηράκλειο.Όποιος έχει πάει ή έχει ακούσει κάτι για κάποια από αυτές τις σχολές θα ήθελα να μου πει την γνώμη του.ευχαριστώ
optimistic_83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Η Hellas Top Team του Δημητριου εχει καλο ονομα σαν σχολη.. Εγω εκανα προπονηση στην σχολη της Κυψελης η οποια ανηκε στον Δημητριου και μετα απο την μετακομιση του στο Περιστερι την συνεχισαν 2 απο τους μαθητες του.. Αλλα το βασικο κατα την γνωμη μου ειναι ποια σχολη απο αυτες που αναφερεις ειναι πιο κοντα σου ετσι ωστε να μπορεις να πηγαινεις και να μην χανεις προπονησεις
Kamil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και γω εχω ακουσει καλα λογια για τον Δημητριου , παει και ενας γνωστος μου και ειναι ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα