ntsakakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, σε μια εφαρμογή html έχω φτιάξει μια φόρμα η οποία -εκτός των άλλων- ζητά από τον χρήστη να εισάγει και δυο ημερομηνίες (ημερομηνία από, ημερομηνία έως). Χρειάζομε να φτιάξω ένα javascript που να ελέγχει αν αυτές οι ημερομνίες είναι σωστές (δηλ. ηη/μμ/εεεε). Δεν ενδιαφέρουν τα όρια των ημερομηνιών, μόνο να είναι αποδεκτές ως ημερομηνίες. Επειδή οι γνώσεις μου σε javascript είναι πολύ περιορισμένες μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε ?
alou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, τι ακριβώς έχεις φτιάξει μέχρι στιγμής (html / js)?
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με regular expressions γίνεται αυτό
ntsakakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Οι σελίδες είναι σε .asp με html και οι φόρμες με post. Ο έλεγχος τους γίνετε με vbscript και δουλέυουν κανονικά. Επειδή όμως -ως γνωστόν- τα vbscript δουλέυουν μόνο με ie θέλω να τα αλλάξω και να χρησιμοποιήσω javascript. Η βοήθεια που αναζητώ είναι εκτός από το script και την σύνταξη της post. Ελπίζω να απάντησα στον alou
ntsakakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Το βρήκα και το έφτιαξα. Ευχαριστώ πολύ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα