Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια λοιπον εχουμε και λεμε :

1. Ποίο είναι το budget  (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε 200 (συν πλην 10 ευρω)
  2. Για τι χρήση προορίζεται ; Gaming , ταινιες
  3. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ;24 ιντσες και πανω
  4. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών i5 4690k , r9 380 4g

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! :)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχε στο νου σου την glossy Dell S2415H σε περίπτωση που γινει φθηνότερη. Αλλιώς την Dell P2414H η μετά την Dell P2314H.

Εψαξα λιγο για την Dell P2414H ολα φαινονται καλα εκτος απο ενα προβλημα που λεγεται cross-hatching.Γνωριζεις κατι παραπανω γιαυτο?

Ξεχασα επισης να ανεφερω οτι θελω η οθονη να εχει και hdmi ωστε να μπορω να συνδεσω και το ps3 πανω

Δημοσ.

Ναι, είναι πρόβλημα που βγάζουν κάποιες dell και όχι μόνο. Artifacts στην οθόνη είναι. Αν σου τύχει την αλλάζεις.

Πάρε αντάπτορα HDMI to DP για να το συνδέσεις στις dell.

Δημοσ.

Είναι κάπως μικρούλα αλλά μπορεί να σου κάνει https://polytopesystems.gr/lg-monitor-25um57-p Δες την από κοντά αν μπορείς να κρίνεις μόνος σου.Μετά δες και αυτή αν και δεν έχει hdmi είναι τίμια στα λεφτά http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48447&cat=10

Αν ανέβεις στα χρήματα δες και την 29UM57-P.

Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι βγαινουν σε αυτα τα λεφτα ultra wide.Δεν εχω χρησιμοποιησει ουτε δει ποτε απο κοντα κατι παρομοιο.Δεν θα ειναι λιγο δυσκολο να το συνηθισεις?Τα παιχνιδια και οι ταινιες πως φαινονται?

Mε το ps3 θα εχω καποιο θεμα?

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις.Δεν είναι τόσο δύσκολο να το συνηθίσεις όπως νομίζουν κάποιοι γιατί γεμίζει καλύτερα το ανθρώπινο οπτικό πεδίο.Διάβασε και εδώ https://pcmonitors.info/articles/the-219-2560-x-1080-experience/  Όχι δε θα χεις θέμα.

Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις. Απο εκει και περα, η 25" 21:9 ειναι μικροτερη σε εκταση απο την 24" 16:9 και εχει μικροτερη κατακορυφη διασταση, κατι που την κανει εντελως ακαταλληλη για productivity και πιο δυσχρηστη για browsing και καθημερινη χρηση γενικοτερα, κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον. Αν πιστευεις οτι θα χρησιμοποιεις το pc μονο για multimedia / gaming οκ, αλλιως δε μπορω να προτεινω 21:9 μικροτερη των 29".

Δημοσ.

Στο 21:9 στα παιχνίδια στο ps3 θα έχεις μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά, κάνοντας έτσι το μόνιτορ "μικρότερο" όταν χρησιμοποιείς το ps3. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις θέμα. Αν και πιστεύω πως 21:9 είναι καλύτερα να πας σε 29".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον θα παω για την Dell P2414H.Το cross hatching το καλυπτει η εγγυηση?

H συγκεκριμενη οθονη δεν εχει ηχεια πως θα μεταφερεται ο ηχος απο το πσ3?

Σας ευχαριστω ολους παιδια

Επεξ/σία από golto4
Δημοσ.

Εχει ενα καρφακι για ηχο πισω απο την οθονη. Ειναι για να συνδεσεις ακουστικα.Θα το συνδεσεις με Hdmi και μετα θα βαλεις το καρφακι απο τα ηχεια σου πισω απο την οθονη. Δεν υποστιριζει πανω απο 2,1 ηχεια.

Να ξερεις οτι η οθονη ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορεις να κανεις κατα την γνωμη μου. Γινεται πολυ ευκολα overclock στα 80 hz.

Μεγιες.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον θα παω για την Dell P2414H.Το cross hatching το καλυπτει η εγγυηση?

H συγκεκριμενη οθονη δεν εχει ηχεια πως θα μεταφερεται ο ηχος απο το πσ3?

Σας ευχαριστω ολους παιδια

Καλύτερα να πας σε LG 21:9 (29'' αν μπορείς).H P2414H είναι χειρότερη συνολικά για αυτά που θες και πέραν του cross hatching που μπορεί να έχει,έχει βαρύτερο coating και μικρότερη επιφάνεια.Και για oc που λένε μη νομίζεις οτι πάνε όλες 80Hz.

Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε LG 21:9 (29'' αν μπορείς).H P2414H είναι χειρότερη συνολικά για αυτά που θες και πέραν του cross hatching που μπορεί να έχει,έχει βαρύτερο coating και μικρότερη επιφάνεια.Και για oc που λένε μη νομίζεις οτι πάνε όλες 80Hz.

Δεν ξερω μου φαινεται καπως η lg αυτη με τα 200 το υπολογιστη δεν τον θελω μονο για gaming και δεν ξερω κατα ποσο θα τον βολευτω

Δημοσ.

Το ιδανικό κατά τη γνώμη μου θα ήταν να μάζευες κάτι παραπάνω να παίρνες 29'' 21:9 που είναι καλύτερη για τέτοια χρήση.Είναι και πιο ξεκούραστη.Δοκίμασε πριν αποφασίσεις και βλέπεις και μόνος σου.

Δημοσ.

Το ιδανικό κατά τη γνώμη μου θα ήταν να μάζευες κάτι παραπάνω να παίρνες 29'' 21:9 που είναι καλύτερη για τέτοια χρήση.Είναι και πιο ξεκούραστη.Δοκίμασε πριν αποφασίσεις και βλέπεις και μόνος σου.

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρονο καθως η τωρινη μου οθονη εχει μονο vga ενω η καρτα μου δεν εχει.Ο μονος ενδοιασμος μου ειναι για το πως θα μεταφερω τον ηχο απο το πσ3 γιατι η dell δεν εχει υποδοχη τελικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...